Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Δήλωση Σούλη Καζαντζίδη για την γιορτή του Αγίου Αρτεμίου, προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας

Υπογράφει ο Σούλης Καζαντζίδης
Πολιτευτής Ν.Δ. νομού Κιλκίς
Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου εορτάζει ο Άγιος Αρτέμιος, προστάτης της Ελληνικής Αστυνομίας. Με την ευκαιρία της εορτής, εκφράζουμε τις θερμότερες ευχές μας σε όλα τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας που υπηρετούν καθημερινά τον πολίτη προστατεύοντας με αυταπάρνηση τη ζωή και την περιουσία του.


Είναι ανεκτίμητη η προσφορά της ΕΛ.ΑΣ στην ελληνική κοινωνία η οποία με τη σειρά της το ανταποδίδει με τα βαθύτατα αισθήματα αγάπης που τρέφει προς το Σώμα και τα στελέχη της. Η αμφίδρομη αυτή σχέση είναι πολύ σημαντική για την διατήρηση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Με τη συνεργασία του πολίτη με τα όργανα της Πολιτείας εξασφαλίζονται οι συνθήκες εκείνες οι οποίες συντελούν στην πρόοδο και ευημερία του τόπου.

Ο ρόλος της Αστυνομίας είναι πολύ σημαντικός και γι' αυτό καλούμαστε όλοι να βοηθήσουμε στη δημιουργία ενός πλαισίου που θα ενισχύει και δεν θα απαξιώνει το σημαντικό αυτό θεσμό του Κράτους.

Όλοι εμείς καλούμαστε να δημιουργήσουμε ένα ανθρώπινο τείχος αντίστασης στη σημερινή κυβέρνηση η οποία από την πρώτη κιόλας στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του κράτους, δημιουργεί συνεχή προσκόμματα με τις ιδεοληψίες και τις αγκυλώσεις της προκειμένου να επιβάλει την αριστερόστροφη θολοκουλτούρα της. Αρκεί, για παράδειγμα, να θυμηθούμε το άβατο των Εξαρχείων όπου δρουν ανεξέλεγκτα οι ''πολιτικοί'' της πελάτες (τύπου Ρουβίκωνα) και τόσα άλλα περιθωριακά στοιχεία.

Είναι πια φανερή η έλλειψη πολιτικής βούλησης αλλά και η ανικανότητα της ηγεσίας του αρμόδιου Υπουργείου και ολόκληρης της σημερινής κυβέρνησης. Δεκάδες είναι άλλωστε τα παραδείγματα που το πιστοποιούν αυτό με πιο πρόσφατο και οδυνηρό για την οικογένεια της ΝΔ, τη δολοφονία του άτυχου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στο γραφείο του στα Εξάρχεια. Και ο αρμόδιος Υπουργός το μόνο που ξέρει να κάνει είναι η επικοινωνία και γι' αυτό επιδίδεται συνεχώς σε δηλώσεις του τύπου ‘’είμαστε στα ίχνη τους’’, ‘’θα συλληφθούν γρήγορα οι δολοφόνοι’’ αλλά αυτοί ... ακόμα πιάνονται.

Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι η θλιβερή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ επεφύλαξε μια ακόμα δυσάρεστη έκπληξη στον τόπο μας καταργώντας σημαντικά αστυνομικά τμήματα τα οποία προσέφεραν ουσιαστικές και σημαντικές υπηρεσίες στον ακριτικό νομό μας. Κι όλα αυτά χωρίς σχεδιασμό και χωρίς καμιά προηγούμενη διαβούλευση με τους τοπικούς φορείς από μια κυβέρνηση που επικαλείται συνεχώς την δήθεν διαπραγματευτική της βούληση και την δήθεν κοινωνική της ευαισθησία.

Για την εορτή του προστάτη Aγίου Αρτεμίου, ευχόμαστε για ακόμη μια φορά Χρόνια πολλά υγεία και δύναμη στην Ελληνική Αστυνομία και στα στελέχη της και πολλές επιτυχίες στο δύσκολο έργο τους: τη δίωξη του εγκλήματος και της διαφύλαξης του πολύτιμου αγαθού της ασφάλειας, που κάτω από αντίξοες συνθήκες και με πενιχρά μέσα είναι η αλήθεια, προσφέρουν καθημερινά στον ελληνικό λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.