Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Κερδοφόρα η Εμποροπανήγυρη Κιλκίς

Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς
Ο κύκλος που διέγραψε η φετινή Εμποροπανήγυρη Κιλκίς ολοκληρώθηκε με πλούσιο πολιτιστικό και αθλητικό θέαμα, με οικονομική τόνωση της τοπικής αγοράς και με μεγάλη συμμετοχή εκθετών, δημοτών και επισκεπτών, κατά βάση, στους χώρους της εμπορικής διοργάνωσης.
Σε ότι αφορά τα έσοδα του Δήμου Κιλκίς από την Εμποροπανήγυρη, συνεχίστηκε η καλή παράδοση των τελευταίων τριών χρόνων, που ξεπερνά το όριο των 50.000ευρώ.

Τα έσοδα της φετινής Εμποροπανήγυρης Κιλκίς ανήλθαν σε 74.364ευρώ, με παράλληλη αύξηση του αριθμού των εκθετών καθώς αναπτύχθηκαν 200 εμπορικές θέσεις στους χώρους του Δημαρχείου και των πέριξ οδών.

Ειδικότερα οι εισπράξεις του Δήμου Κιλκίς από την ενοικίαση χώρων στους εκθέτες, βεβαιώθηκαν στα 56.674ευρώ ενώ τα έσοδα από το λούνα -παρκ και τα φουσκωτά ανήλθαν στα 17.600ευρώ, ποσό μειωμένο κατά 11.000ευρώ συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά.

Το καθαρό ποσό από τις εμπορικές χρήσεις το 2017 (56.674ευρώ) είναι αυξανόμενο κατά 2.764ευρώ σε σύγκριση με αυτό του 2016 (διαμορφωθέντα έσοδα 53.910ευρώ).

Η Δημοτική Αρχή Κιλκίς υπό το Δημήτρη Σισμανίδη έχει προχωρήσει σε μια σειρά από ενέργειες για τη δημιουργία νέων υποδομών που θα βελτιώσουν συνολικά την αισθητική και τη λειτουργικότητα της Εμποροπανήγυρης. Στο πλαίσιο αυτό, υπενθυμίζεται ότι φέτος φιλοξενήθηκαν στους χώρους της εμπορικής διοργάνωσης πενήντα ομοιόμορφα εκθεσιακά περίπτερα για εκθέτες και πολιτιστικούς συλλόγους ενώ έχει ήδη δημοπρατηθεί η υπογειοποίηση των καλωδίων και η τοποθέτηση νέων φωτιστικών ιστών στις οδούς Γ. Καπέτα, Μοσκώφ, Τσιρογιάννη, Επτανήσου, Φιλιππουπόλεως, Ανατολικής Ρωμυλίας και Αμπέλων.

Η Δημοτική Αρχή αξιοποιεί τα έσοδα της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς με ανταποδοτικά και ωφέλιμα έργα στους δημότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.