Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Δόθηκε σε χρήση η γέφυρα Μικροδάσους Παιονίας

Ένα σημαντικό έργο για την ευρύτερη περιοχή του Πολυκάστρου παρελήφθη επισήμως και αποδόθηκε προς χρήση τη Δευτέρα 12 Ιουνίου. Είναι η αποπερατωμένη γέφυρα στο ύψος του Μικρόδασους κάτω από την οποία διέρχεται η σιδηροδρομική γραμμή της νέας σύνδεσης Θεσσαλονίκης-Πολυκάστρου-Ειδομένης. 
Στην εκδήλωση της υπογραφής παραλαβής του έργου ήταν παρόντες ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Παύλος Θωμαΐδης και Μιχαλία Καραμισάκη, ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης, ο Αντιδήμαρχος Παιονίας Θεόδωρος Απουσίδης, ο Προϊστάμενος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Παιονίας Περπερίδης Στέλιος και από τον ΟΣΕ ο επιβλέπων του έργου Νικόλαος Βασιλείου, καθώς και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας. 

Το έργο από πλευράς Περιφερειακής Ενότητας παρέλαβε υπογράφων ο αν. Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων Νικόλαος Γρηγοριάδης. Κατά την παράδοση-παραλαβή παρέστησαν επίσης υπηρεσιακοί παράγοντες του ΟΣΕ, της αναδόχου εταιρείας, του δήμου Παιονίας, οι οποίοι παρείχαν τις απαραίτητες τεχνικές πληροφορίες για την κατασκευή, τις προδιαγραφές και τη χρησιμότητα του έργου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου