Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Συμμετοχή του Άτλαντα Κιλκίς στο 19ο Τουρνουά ΒόλεΪ Λιτόχωρου Πιερίας

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς 
Το Σάββατο 21 Μαϊου ο Άτλας Κιλκίς συμμετείχε στο 19ο Τουρνουά ακαδημιών – (3Χ3) μίνι βόλεϊ που συνδιοργάνωσε η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας (ΕΣΠΕΜ) με το σύλλογο Πάνθεον Λιτοχώρου και τον Δήμο Δίου - Ολύμπου στο όμορφο και πάντα γραφικό Λιτόχωρο Πιερίας. 
Ήταν ένα οργανωμένο και πετυχημένο τουρνουά το οποίο πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό πάρκο της πόλης, με 14 συνολικά γήπεδα. Συμμετείχαν εκτός του Άτλαντα Κιλκίς και του Πάνθεον Λιτοχώρου, πολλά σωματεία της ΕΣΠΕΜ (Πιερικός Κατερίνης, ΑΣ Ποσειδών Βεροίας, ΓΑΣ Μελίκης, ΓΑΣ Βάφυρας Δ. Δίου, Νίκη Αιγινίου, Μ. Αλέξανδρος. Γιαννιτσών, ΓΑΣ Αλεξάνδρειας, Αλιάκμων Αιάνης).

Πάνω από εκατό κορίτσια πήραν μέρος στο τουρνουά. Για τις μικρές αθλήτριες του Άτλαντα Κιλκίς ήταν άλλη μία όμορφη εμπειρία. Πρώτον διότι παίζοντας είδαν το επίπεδο των αθλητριών των σωματείων που σε λίγα χρόνια θα παίζουν ανταγωνιστικά μεταξύ τους στα διάφορα πρωταθλήματα της Ένωσης ΕΣΠΕΜ και δεύτερον διαπίστωσαν πλέον πως μέσα από τα τουρνουά μπορούν να αποκτήσουν βιωματικές εμπειρίες του αθλήματος, που θα τις βοηθήσουν μελλοντικά να διαχειρίζονται σωστά τις αγωνιστικές καταστάσεις που θα προκύπτουν ανάλογα με το κάθε παιχνίδι. 

Γι αυτό και ο Άτλας Κιλκίς προγραμμάτισε τα αναπτυξιακά του τμήματα να συμμετάσχουν σε πολλά τουρνουά διαφόρων Ενώσεων.

Για άλλη μια φορά η Αθλητική οικογένεια του Άτλαντα Κιλκίς θα ήθελε να ευχαριστήσει όλες τις νεαρές αθλήτριες που αγωνίσθηκαν και ευχαριστήθηκαν τα παιχνίδια καθώς επίσης και τους γονείς που εμπέδωσαν πλέον την χρησιμότητα της παρουσίας τους στους αγώνες και συμμετέχουν ενεργά στις διάφορες αποστολές.

ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΒΟΛΕΪ…ΕΛΑ και συ!!!
Εγγραφές στα τμήματα ακαδημιών κοριτσιών και αγοριών γίνονται στα γραφεία του Συλλόγου τηλ: 23410-29376.

Δείτε το κανάλι μας στο YouTube: www.youtube.com/channel/UCRX-iDf9sQtapr7NP-I7FJQ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.