Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Πρόκριση και μεγάλη εντός έδρας νίκη για την ανδρική ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Άνετη και με το ευρύ 6-1 ο Αλέξανδρος υπέταξε την Β’ ομάδα του Κιλκισιακού στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς που φέτος και πάλι αποτελεί την έδρα του. Το σκορ άνοιξε στο 19' ο Ορφανίδης και στο 25' ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 με πολύ ωραίο συνδυασμό της ομάδος του.

Στο 45’ ο Ντουντούκης με φωτοβολίδα 8 μέτρα έξω από την περιοχή πέτυχε το 3ο τέρμα του Αλέξανδρου και ίδιος με άψογη εκτέλεση φάουλ το 4ο τέρμα στο 50’. Ο Αλέξανδρος σημείωσε άλλα δύο τέρματα από τον Ιωαννίδη με πολύ ωραία ατομική ενέργεια στο 63' και του Αλεξανδρίδη στο 75'. Στο 40’ ο Κιλκισιακός Β’ είχε μειώσει το σκορ με ωραία κεφαλιά του Ζαμανόπουλου.

Η κλήρωση της Δευτέρας έβγαλε τον επόμενο αγώνα του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ να βρίσκεται αντιμέτωπος εκτός έδρας στο Ανφόφυτο με την τοπική ομάδα την επόμενη Κυριακή στις 17.00.

* ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΝΩΜΗΣ
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Facebook
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Twitter
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Pinterest
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Google+
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Dailymotion
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Youtube



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.