Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Η κωμωδία "Μην ενοχλείτε, παρακαλώ!" στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο Κιλκίς

Με μια ξεκαρδιστική κωμωδία καταστάσεων συνεχίζονται οι προβολές στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” Τρίτη 2 και Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016 και ώρα έναρξης προβολής 9:30 το βράδυ.

“ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ !”
Γαλλική φαρσοκωμωδία, μεταφορά του θεατρικού έργου  του Φλοριάν Ζελέρ, από τον σκηνοθέτη Πατρίς Λεκόντ, του  “Θεέ μου, τι σου κάναμε;” με πρωταγωνιστή τον Κριστιάν Κλαβιέ έναν από τους πιο χαρισματικούς Γάλλους ηθοποιούς (“Θεέ μου,  τι σου κάναμε;” / “Αστερίξ και Οβελίξ: Επιχείρηση Κλεοπάτρα” / “Όλα θα Πάνε Στραβά” κ.α.)

“Το μόνο που θέλει ο 50άρης Μισέλ είναι μία ώρα ησυχίας,  να ακούσει απερίσπαστος στο σαλόνι του τον σπάνιο τζαζ δίσκο βινυλίου που μόλις αγόρασε σε υπαίθριο παζάρι. Όμως κανείς δε θα του κάνει τη χάρη….”

Ένας απατημένος σύζυγος. Μια απατημένη σύζυγος. Ένα πανέμορφο διαμέρισμα στο Παρίσι. Μια κουτσομπόλα καθαρίστρια. Ένας ανίκανος υδραυλικός. Ένας ενοχλητικός γείτονας. Ένα χαλασμένο ασανσέρ.

Ένα οικογενειακό μυστικό. Ο νόμος του Μέρφι και ο εγωισμός κυριαρχούν στο “Μην ενοχλείτε, παρακαλώ” !

Λίγα λόγια για την ταινία:

Όταν ο φανατικός θαυμαστής της τζαζ, Μισέλ, βρίσκει ένα σπάνιο άλμπουμ σε μια υπαίθρια αγορά, το μόνο που ονειρεύεται είναι να πάει σπίτι του αμέσως να τον απολαύσει.

Δυστυχώς όμως γι’ αυτόν φαίνεται ότι ολόκληρος ο κόσμος συνωμοτεί εναντίον του για να μη βρει... μία ώρα ησυχίας !

Η σύζυγος του βρίσκει τη μέρα να του αποκαλύψει κάτι που θα  τον ταράξει, ο εκκεντρικός γιος του, του φορτώνει ανεπιθύμητους επισκέπτες, ο κολλητός του ζητάει τη συμβουλή του για κάτι επείγον, ο γείτονας του κάνει συνεχώς ενοχλητικές ερωτήσεις,  η καθαρίστρια θέλει να βάλει ηλεκτρική σκούπα, η μητέρα του δεν σταματά να τηλεφωνεί και το κερασάκι στην τούρτα ... η ερωμένη του θέλει να αποκαλύψει την μεγάλη της ενοχή.

Αν σε αυτά προστεθούν οι επισκευές που πρέπει να γίνουν στα υδραυλικά του σπιτιού από εργάτες με τους οποίους δεν μπορεί  να συνεννοηθεί και η απαίτηση των κατοίκων της πολυκατοικίας  να γίνει στο διαμέρισμα του ένα επετειακό πάρτι, η επιθυμία του Μισέλ μετατρέπεται σε έναν αληθινό εφιάλτη. Το μόνο που τον σώζει είναι η μαεστρία του στα ψέματα, η υπερκινητικότητα του,  η πονηριά του, η αισιοδοξία του και το «καλό του άστρο».

“ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ !”
ΚΩΜΩΔΙΑ / ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 80'
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Γαλλία
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Πατρίς Λεκόντ
ΣΕΝΑΡΙΟ: Ελιοτ Λόρενς, Φλόριαν Ζέλερ
ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Κριστιάν Κλαβιέρ, Καρόλ Μπουκέ, Βαλερί Μπονετόν,
Ρόσι Ντε Πάλμα, Στεφάν Ντε Γκρουντ
ΜΟΥΣΙΚΗ: Ερικ Νεβό
ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ: Κατάλληλο
ΔΙΑΝΟΜΗ: Rosebud.21, Feelgood

Τρίτη 2 και Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Στο δημοτικό θερινό κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός”… όλοι θα πουν “Μην ενοχλείτε, παρακαλώ”!!!

Απρόοπτα, παρεξηγήσεις, ξεκαρδιστικές καταστάσεις και συγκρούσεις στην κλασική παράδοση της κωμωδίας μπουλβάρ.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ:
https://youtu.be/rETOB16wdjw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.