Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Κοπή βασιλόπιτας της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς και επισκέψεις σχολείων

Την Πέμπτη 28/01/2016 το απόγευμα, στο χώρο της βιβλιοθήκης έγινε η κοπή βασιλόπιτας του Εφορευτικού Συμβουλίου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς παρουσία των τακτικών και αναπληρωματικών μελών.

Συνεχίστηκαν και τη νέα χρονιά οι επισκέψεις σχολείων στη βιβλιοθήκη. Έξι τμήματα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης επισκέφτηκαν τον Ιανουάριο τον χώρο της βιβλιοθήκης. Συγκεκριμένα δύο τάξεις από το 9ο Δημοτικό Σχολείο, το Α1 και το Α2, στα πλαίσια προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων με τους δασκάλους τους Τριανταφυλλίδη Θωμά, Χασιώτη Δέσποινα και Αλεξανδρίδου Ραχήλ ξεναγήθηκαν στην βιβλιοθήκη, ενημερώθηκαν για τον τρόπο δανεισμού και την λειτουργία της, διάβασαν παραμύθια και δανείστηκαν βιβλία. 

Επίσης το Δ1 και Δ2 από το 2ο Δημοτικό σχολείο με τις δασκάλες τους, Κωνσταντινίδου Ζήνα και Νέλκου Παναγιώτα διάβασαν Οδυσσέα Ελύτη, ζωγράφισαν και δανείστηκαν βιβλία. 

Τέλος δύο τμήματα από το 4ο Δημοτικό Σχολείο, το Ε1 και Ε2 με τους δασκάλους τους Νατσιό Δημήτριο και Σταμπουλή Λεωνίδα ήρθαν στην βιβλιοθήκη στα πλαίσια της φιλαναγνωσίας, έβγαλαν κάρτες μέλους και ενημερώθηκαν για τις δράσεις της.






Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς, Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2341076338, Ιστοσελίδα: vivl-kilkis.kil.sch.gr, Email: vivlkilk@sch.gr, Facebook: www.facebook.com/LibraryKilkis



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.