Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Με το δεξί μπαίνει στη νέα χρονιά ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου

Με το δεξί μπαίνει στη νέα χρονιά ο Εθνικός καθώς στις πρώτες μέρες του χρόνου οριστικοποιήθηκαν από τους διοικούντες την ομάδα εκπρόσωπο του νομού Κιλκίς στις επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας τρεις μεταγραφές πολύ καλών ποδοσφαιριστών που αν και νεαροί διαθέτουν ως προσόν τους την πλούσια εμπειρία τους από την γ΄ εθνική κατηγορία.

Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι αθλητές:

- Μάρκος Κουτσάγιας (29 ετών)
μεσοεπιθετικός με πλούσια εμπειρία καθώς έχει αγωνισθεί στο πρόσφατο παρελθόν σε Κιλκισιακό, Δόξα Χέρσου, Α.Ε.Πολυκάστρου καθώς και σε πρωταγωνίστριες ομάδες της ΕΠΣ Κιλκίς (ΠΑΟΚ Κρηστώνης, Αναγέννηση Πλαγιάς), 

- Χρήστος Παλάσκας (24 ετών) μέσος ο οποίος έχει πολλές παραστάσεις και αυτός από την κατηγορία καθώς έχει αγωνισθεί σε Αναγ. Γιαννιτσών, Αρη Θεσ/νίκης και Α.Ο. Καβάλας, 

- Γιώργος Μαργαρίτης (25 ετών)
αριστερός αμυντικός ο οποίος έχει αγωνισθεί σε Αρη Θεσ/νίκης, Γιάννενα, Ολυμπιακό Βόλου, Αγροτικό Αστέρα.

Ηδη οι άνθρωποι της ομάδας κινούνται δυναμικά και στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και αναμένεται να έλθουν σε συμφωνία και με άλλους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα έχουν παραστάσεις από την κατηγορία.

Η Διοίκηση του Εθνικού εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ, με υγεία, δύναμη και όχι βία στα γήπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.