Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Μοίρασε δώρα σε παιδιά ο Σύλλογος Τριτέκνων Πολυκάστρου


Δελτίο τύπου Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου
Μια πολύ όμορφη εκδήλωση σε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με μια ηλιόλουστη μέρα και με ευχές για τις Άγιες Μέρες από τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου που διοργάνωσε ο Σύλλογος την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 15 στην όμορφη στολισμένη κεντρική πλατεία την ονομαστή πόλη των ονείρων στο Πολύκαστρο του Δήμου Παιονίας, μοιράζοντας δώρα σε όλα τα παιδιά δίνοντας με αυτήν την ενέργεια του χαρά σε μικρούς και μεγάλους. 

Στο Χριστουγεννιάτικο ευχετήριο μήνυμα που απεύθυνε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κολιώνης Χρήστος προς όλους του παρευρισκομένους τόνισε μεταξύ άλλων: "Οι Ευχές του Συλλόγου μας προς όλους είναι για τα φετινά Χριστούγεννα να αγκαλιάσουμε όλο τον κόσμο ώστε κανείς να μην νιώθει την μοναξιά τούτες τις Άγιες Μέρες, καθώς και ο Άγιος Βασίλης να μην μας φέρει πολλά δώρα μοναχά ένα μεγάλο δώρο με συμβολική σημασία την υγεία μας να μας έχει και φέτος γερούς, γεμάτους ενέργεια να χαρούμε όλα όσα έχουμε κοντά δίπλα και τριγύρω μας, αναφερόμενος στους γονείς τους παππούδες και στις γιαγιάδες και βέβαια στα παιδιά όλων των οικογενειών όλου του κόσμου που με τόση στοργή, αγάπη και πολύ κόπο οι γονείς τους προσπαθούν με τις καλύτερες αρχές να τα εντάξουν στην δύσκολη σημερινή κοινωνία που ζούμε."

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου για τούτες τις Άγιες Μέρες των Χριστουγέννων εύχεται σε όλους Χρόνια Πολλά




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.