Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Ο "Αετός" Κιλκίς ευχαριστεί...

Υπογράφει εκ μέρους του Δ.Σ., ο πρόεδρος του Π.Α.Σ. ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ,
Γιώργος Στεφούδης
"Μία ακόμη χρονιά έφτασε στο τέλος της. Μια χρονιά γεμάτη από χαρές, από λύπες, από επιτυχίες, από αποτυχίες. Μια χρονιά όμως γεμάτη από μπάσκετ!
Εκ μέρους του Δ.Σ. του συλλόγου θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους εκείνους που συνέβαλλαν στο να τελειώσει επιτυχώς ακόμη μια χρονιά.
Πρώτα – πρώτα, όλους τους αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων που εκπροσώπησαν τον σύλλογο μας στα πρωταθλήματα της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. και της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. Όλους τους μικρούς αθλητές της ακαδημίας του συλλόγου που έκαναν αισθητή την παρουσία τους σε όλη την περιφέρεια δίνοντας πλήθος φιλικών αγώνων με πολύ καλά και θετικά αποτελέσματα!

Φυσικά σε όλο το προπονητικό ΤΕΑΜ του ΑΕΤΟΥ, και στους 5 προπονητές μας που έδωσαν απλόχερα τις γνώσεις τους, την εμπειρία τους και τον χρόνο τους και συνέβαλλαν τα μέγιστα έτσι ώστε να ανέβει ψηλότερα το μπασκετικό επίπεδο και η μπασκετική κουλτούρα της ομάδος μας αλλά και της πόλης μας.

Σε όλα τα μέλη του Δ.Σ., που ο καθένας με τον τρόπο του βοήθησε παρά τις δύσκολες συνθήκες των καιρών που ζούμε και φυσικά σε όλους τους φίλους και τους γονείς που ήταν αρωγοί και συμπαραστάτες σε κάθε προσπάθεια και δραστηριότητα του συλλόγου .

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Οργανισμό Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς, και ιδιαίτερα την Πρόεδρο, κυρία Ζιούτα Κατερίνα καθώς και τον αντιπρόεδρο, κύριο Σερασκέρη Νίκο, αλλά και το προσωπικό των γυμναστηρίων, που στάθηκαν δίπλα μας και μας παρείχαν την κάθε δυνατή βοήθεια και διευκόλυνση στην χρήση των δημοτικών γυμναστήριων είτε για προπονήσεις, είτε για αγώνες, και όχι μόνον .

Να ευχαριστήσω επίσης την Β’ βαθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Κιλκίς και τον Πρόεδρο της Κύριο Ντέντα Χρήστο, για την παραχώρηση και χρήση του γυμναστηρίου του 2ου Γυμνασίου.

Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι, και καλές διακοπές αλλά και καλή ξεκούραση γιατί από τον προσεχή Σεπτέμβριο μας περιμένει πολύ δουλειά!"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.