Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

«Στολίζουμε το δέντρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Κιλκίς»




Πολιτιστική – Εκπαιδευτική Εκδήλωση 
Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 
Ώρα: 11.00 - 14.00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Η νεοσύστατη Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς διοργανώνει σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού μια ξεχωριστή γιορτινή πολιτιστική και εκπαιδευτική εκδήλωση στο Αρχαιολογικό Μουσείο της πόλης. Παιδιά κάθε ηλικίας μαζί με τους μεγάλους και με την παραίνεση των αρχαιολόγων θα στολίσουν το δέντρο των Χριστουγέννων με χειροποίητα χάρτινα στολίδια εμπνευσμένα από αρχαιολογικά ευρήματα διαφόρων εποχών της περιοχής του Κιλκίς. Οι πολύχρωμες δημιουργίες θα δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά να προσεγγίσουν με βιωματικό και διασκεδαστικό τρόπο τα αντικείμενα της καθημερινής ζωής από την αρχαιότητα. Παράλληλα θα πραγματοποιείται ψηφιακή ενημερωτική προβολή για την προέλευση, τη χρονολόγηση και τη χρήση των αρχαιολογικών ευρημάτων. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των

• Ηλιάδης Χρήστος Βιβλιοπωλείο

• Σύμμετρο Βιβλιοχαρτοπωλείο

• Η Γωνία Ζαχαροπλαστείο

• Σοκολατίνι Ζαχαροπλαστείο

• Κρυστάλ Γουμένισσας Εμφιαλωμένα Νερά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.