Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Το κέφι του καρναβαλιού στο Κιλκίς


Μπορεί το καρναβάλι του Κιλκίς να μην είναι από τα διάσημα της Ελλάδας ωστόσο έχει πολύ κέφι. 


Οι δράσεις ξεκίνησαν από το πρωί στην Πλατεία Ειρήνης, με συναυλία από το ελληνικό ροκ, συγκρότημα "Αντίθετο Ρεύμα", ενώ αμέσως μετά ξεκίνησε το Παιχνίδι "Κυνήγι του Θησαυρού" με τη συμμετοχή δεκάδων ομάδων. Παράλληλα, γυμναστήρια της πόλης παρουσίασαν χορούς zumba, latin και tango.

Το βράδυ, με αφετηρία το Δημαρχείο της πόλης και προορισμό την Πλατεία Ειρήνης, οι καρναβαλιστές έκαναν μια βόλτα-παρέλαση με τιμώμενο πρόσωπο τον Καρνάβαλο ο οποίος... τραβάει τα πάνδεινα στο βωμό της πολυπόθητης ανάπτυξης που τόσο συζητείται, αλλά ποτέ δεν έρχεται...

Το κέφι άναψε στην Πλατεία Ειρήνης, με ρυθμούς προς την... πυρά, όπου έπαιξαν η Ομάδα Κρουστών "άιΝτος" του Πολιτιστικού Συλλόγου Κιλκίς ΙΡΙΔΑ σε επιμέλεια του Λευτέρη Αγγουριδάκη, καθώς και πολυμελής ομάδα χάλκινων. 

Εν μέσω χορού, κεφιού και πλούσιου αποκριάτικου θεάματος ανακοινώθηκαν οι νικήτριες ομάδες στο Κυνήγι του Θησαυρού και στον Διαγωνισμό Καλύτερου Καρναβαλιού, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η καύση του Καρνάβαλου. 

Αμέσως μετά το πάρτι συνεχίστηκε στα μπαρ και τα άλλα κέντρα διασκέδασης της πόλης όπου το κέφι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες καθώς η αναμονή της ανάπτυξης θέλει διασκέδαση!

 Πηγή: Omorfa taxidia facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.