Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Επιτυχής ο χορός της ΚΔΕΚ του Δήμου Κιλκίς

Την στήριξη και εμπιστοσύνη τους προς το έργο της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς του Δήμου Κιλκίς, έδειξαν οι δεκάδες εκατοντάδες πολίτες, αλλά και φορείς της τοπικής κοινωνίας που παρευρέθηκαν στη βραδιά αγάπης που διοργάνωσε την περασμένη εβδομάδα η ΚΔΕΚ.
Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία του Δήμου Κιλκίς.

Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος της ΚΔΕΚ κα. Βούλα Ποζίδου, η οποία αφού ευχαρίστησε τους παριστάμενους και τους χορηγούς της μεγάλης αυτής εκδήλωσης, τόνισε τη σημασία της αλληλοβοήθειας στους συμπολίτες μας, ιδίως σε καιρούς δύσκολους όπως αυτούς που διανύουμε. Όπως ανέφερε κατά λέξη, “όλοι μαζί μπορούμε να επιτύχουμε πολλά, με αλληλεγγύη και όχι με ελεημοσύνη”.

Ακολούθως το λόγο πήρε ο κ. Ευ. Μπαλάσκας ο οποίος αφού συνεχάρη τους διοργανωτές για την όμορφη διοργάνωση, ευχαρίστησε κι αυτός με τη σειρά του την τοπική κοινωνία για την στήριξή της, ενώ προσέθεσε ότι ο Δήμος Κιλκίς θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των ευπαθών ομάδων και των οικογενειών που αντιμετωπίζουν προβλήματα, μέσα από την παροχή της πολύπλευρης κοινωνικής πολιτικής του.

Στο κατάμεστο κέντρο διασκέδασης “Θέατρο” οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με ένα πλούσιο ποντιακό πρόγραμμα από καλλιτέχνες που συμμετείχαν αφιλοκερδώς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Βουλευτής ν. Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς, ο αν. Δήμαρχος Κιλκίς Περ. Κολότσιος, ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Κιλκίς Κ. Γιαννόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Χρ. Πιπερίδης, Κ. Παπαδάκης, Πρ. Πεντζερετζής, Νικ. Ιντζέλης, η πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικών Βρεφονηπιακών Σταθμών Κ. Ζιούτα, ο εντεταλμένος σύμβουλος Καθαριότητας Δ. Κιλκίς Αντ. Μανουσαρίδης, η πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. Κιλκίς Καλλισθένη Πάκα και από τον Δήμο Παιονίας οι Χρ. Καραθόδωρος και Γ. Τόδας, η πρόεδρος κ. Κ. Φραγγίδου-Παναγιωτίδου και μέλη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Η Πρόεδρος της ΚΔΕΚ κ. Ποζίδου εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες σε όσους στήριξαν και ενίσχυσαν οικονομικά την σπουδαία αυτή βραδιά, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου Κιλκίς Αγίου Μάρκου, Αγίου Αντωνίου, Ισώματος, Κοκκινιάς, Μελλισουργειού, Λαοδικηνού και Ποντοκερασιάς, τις επιχειρήσεις και ιδιώτες Σιδηρόπουλος Κοσμάς, Ειδήσεις, Καρέλης, Γρεκός, Cosmote Λογδανίδης, Αρτοπινελιές, Γερμανός, Σεφερίδης, Εκτυπώσεις Printeson, Ηλιοτρόπιο, Θεολόγος Ζώτος, Αντώνης Μανουσαρίδης, Τυροκομείο Αλμπανίδης, τον Σύλλογο Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών ν. Κιλκίς για την προσφορά δώρων, και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Πολ Συλλόγου Μελισσουργειού κ. Χ. Ηλιάδη για την αμέριστη συμπαράσταση του και τη βοήθεια που προσέφερε για την επιτυχή διοργάνωση της ΚΔΕΚ, καθώς επίσης και σε όλους τους εθελοντές.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.