Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Τιμή και αναγνώριση για τον Κιλκισιώτη Κωνσταντίνο Πουντζουκίδη

Μετά από επικοινωνία και συνομιλίες με τον πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας kick boxing της WAKF αποφασίστηκε η ένταξη της Ομοσπονδίας Ελληνικού Συστήματος Στρατιωτικής και Αστυνομικής Αυτοάμυνας και Μάχης Επαφής όλων των Στυλ στην παγκόσμια ομοσπονδία για όλα τα στυλ του kick boxing.
Ο Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος ιδρυτής του συστήματος μετά από αυτήν την ανάθεση της Προεδρίας και αντιπροσώπευσης της WAKF στην Ελλάδα δήλωσε την ικανοποίηση του για την τιμή που του κάνουν και ότι θα προσπαθήσει να φανεί αντάξιος των προσδοκιών της W.A.K.F. 


Ευχαρίστησε τέλος όσους στήριξαν την προσπάθεια αυτί και δήλωσε ότι επίκειται πανελλήνιο πρωτάθλημα από το οποίο θα βγουν και οι αθλητές που θα συμμετέχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα kick boxing που θα πραγματοποιηθεί στην Ουγγαρία τον Μάιο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.