Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Σεμινάριο kick boxing με τον παγκόσμιο πρωταθλητή του Κ1 Ernesto Hoost

Η εκπαιδευτική ομάδα kick boxing του γυμναστηρίου Kinesis-Gym συμμετείχε στο μεγαλύτερο σεμινάριο kick boxing στη χώρα μας με το γνωστό παγκόσμιο πρωταθλητή του Κ1 Ernesto Hoost.
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με πάνω από 200 συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα. Ο πρωταθλητής δίδαξε τεχνικές και συνδυασμούς που τον έκαναν διάσημο. Το σεμινάριο είχε διάρκεια 5 ώρες. Με το πέρας του σεμιναρίου οι εκπαιδευτές του Kinesis-Gym Αντώνης Γιαννακίδης και Κώστας Χασίδης βρέθηκαν με τον πρωταθλητή σε επαγγελματικό δείπνο ώστε να συζητηθεί συνεργασία για περαιτέρω εκπαιδεύσεις, διοργανώσεις αγώνων και την προώθηση επαγγελματιών αθλητών στο εξωτερικό. Από την συζήτηση προέκυψαν πολύ θετικά αποτελέσματα και αναμένεται άμεση συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.