Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Τους τσάκωσαν με ναρκωτικά και όπλα

Συνελήφθησαν χθες (03.10.2013) το απόγευμα, σε χωριά των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, δύο ημεδαποί ηλικίας 62 και 82 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και της παράνομης οπλοκατοχής.
Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, αρχικά εντοπίστηκε ο 62χρονος και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με (8) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Ακολούθως, σε έρευνα της οικίας του ανωτέρου παρουσία Δικαστικού λειτουργού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (3) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους (3.900) γραμμαρίων, τις οποίες κατείχε από κοινού με τον 82χρονο, ενώ στον αύλειο χώρο της οικίας βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν (114) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (1) μέχρι (4) μέτρα.

Στη συνέχεια, εντοπίστηκε ο 82χρονος και σε έρευνα της οικίας του παρουσία Δικαστικού λειτουργού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· (1) πιστόλι με γεμιστήρα,

· (2) περίστροφα,

· (1) πιστόλι ρίψεως φωτοβολίδων,

· (2) πολεμικά τυφέκια,

· (185) φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου,

· (222) φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και

· (1) μαχαίρι.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών.

Οι συλληφθέντες θα oδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.