Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Επίσκεψη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΚΙΛΚΙΣ στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς

Στις 24-07-2013 κλιμάκιο της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΚΙΛΚΙΣ αποτελούμενο από τον γραμματέα Παπουλίδη Σταμάτη και τα μέλη Ανθρακίδη Αιμ. Θεμιστοκλή και Ευσταθιάδου Χρυσούλα πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που απασχολούν τον Νομό.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς κ. Χρήστος Γκουντενούδης αναφέρθηκε ειδικότερα στην ομαλή χρηματοδότηση των σημαντικών οδικών δικτύων του νομού (Κόμβος Μαυρονερίου-Κιλκίς και Ν. Σάντας-Κόμβος Ασσύρου) ,στην αξιοποίηση πρώην στρατιωτικών εκτάσεων προς όφελος των δήμων και της περιφερειακής ενότητας ενώ δήλωσε ότι το θέμα της λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές πρέπει να τεθεί σε διαβούλευση όλων των παραγωγικών φορέων του νομού.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε. Κιλκίς εξέθεσαν τις προτάσεις τους για το νέο Οργανόγραμμα της Π.Ε. Κιλκίς , εξέφρασαν την αντίθεση τους στο τρόπο υλοποίησης της διαθεσιμότητας η οποία οδηγεί στην υποστελέχωση των υπηρεσιών της Π.Ε. και κατ επέκταση στην υποβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και τέλος πρότειναν την δημιουργία υπηρεσιών «μίας στάσης» για τη καταπολέμηση της γραφειοκρατίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.