Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Ξεκίνησε νέο Πολυεθνικό Σχολείο Στρατιωτικών Παρατηρητών του ΟΗΕ στην Κρηστώνη Κιλκίς

Στις 20 Μαΐου 2013, άλλο ένα Πολυεθνικό Σχολείο Στρατιωτικών Παρατηρητών του ΟΗΕ ξεκίνησε, όπως ήταν προγραμματισμένο. Σε αυτό το σχολείο, διάρκειας 3 εβδομάδων, συμμετέχουν 28 σπουδαστές από 8 διαφορετικά κράτη (Ουκρανία, Ελλάδα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Βοσνία, Κροατία, Σιγκαπούρη, Κατάρ, Φιλανδία). 
Κατά τη διάρκειά του, οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν 60 περιόδους θεωρητικών αντικειμένων, κατά τις οποίες θα αναπτυχθούν λεπτομερώς βασικά θέματα που αφορούν τον ΟΗΕ, τις επιχειρήσεις που διεξάγει καθώς και τα καθήκοντα των παρατηρητών του ΟΗΕ. Επιπλέον οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε άσκηση όπου θα εξεταστούν επεισόδια στα οποία μπορεί να εμπλακεί ένας στρατιωτικός παρατηρητής του ΟΗΕ.

Σκοπός του σχολείου είναι να προετοιμάσει στελέχη από διαφορετικές χώρες για την ανάληψη καθηκόντων ως παρατηρητές των ΗΕ σε επιχειρήσεις Υποστήριξης της Ειρήνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.