Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

«Γίνε Οικοδέσποινα με Στόχο»


Η Εκστρατεία «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους» τα τελευταία 10 χρόνια έχει συμβάλει ουσιαστικά ώστε χιλιάδες γυναίκες να έρθουν σε επαφή με την πρόληψη της ασθένειας, μέσα από την ενημέρωση και τις δωρεάν προληπτικές εξετάσεις.
 Σήμερα ξεκινά την υλοποίηση μιας νέας δράσης με τίτλο «Γίνε Οικοδέσποινα με Στόχο».  Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του «Στόχου», «Πώς; Κάλεσε φίλους και γνωστούς και οργάνωσε μία γιορτή σπίτι σου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, στην οποία εσύ και οι φίλες σου θα περάσετε καλά, ενώ θα ενισχύσετε οικονομικά την Εκστρατεία μας.

Μην περιμένεις, γίνε κι εσύ Οικοδέσποινα με Στόχο και οργάνωσε τη δική σου επιτυχημένη γιορτή. Σήμερα κιόλας τηλεφώνησέ μας στο 210 3614488 (ώρες γραφείου 9:30-17:30) για να σου πούμε λεπτομέρειες και να σου στείλουμε το ενημερωτικό υλικό που περιλαμβάνει εκπλήξεις και ένα δώρο για σένα.
Να είσαι σίγουρη πως η προσπάθειά σου βοηθάει ουσιαστικά στο να σώζονται ζωές.
Περισσότερες πληροφορίες και στο www.ftbc.gr
 Χορηγοί της Εκστρατείας είναι η πιστωτική κάρτα Euroline Style της Eurobank, η κρέμα Olay, τα ζυμαρικά Melissa και το τσάι Lipton. Υποστηρικτές: OgilvyOne Worldwide Athens, Linakis + Associates και Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.