Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Ο "ΑΘΛΟΣ" Κιλκίς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό παίδων-κορασίδων στη Χαλκίδα

Στις 2-3-4/12/2011 και τις ημέρες Παρασκευή –Σάββατο- Κυριακή πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντο παίδων-κορασίδων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο (ΕΛΟΤ) .Ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς συμμετείχε με αθλητές γεννηθέντες το 1996 -1999 και όχι με γεννηθέντες το 2000 λόγω της ετήσιας υποχρεωτικής αθλητικής αξιολόγησης που πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα (Παρασκευή), στους άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Απόστολων (Αντιτρομοκρατικής) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης στην δύναμη του οποίου ανήκει ως μέλος αλλά και ως εκπαιδευτής αυτοάμυνας, ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκιδης Κωνσταντίνος πράγμα που τον ανάγκασε να στερήσει την δυνατότητα συμμετοχής των μικρών αθλητών του συλλόγου στο Πρωτάθλημα.
Η γενικότερη συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ήταν πολύ μεγάλη και οδήγησε τους αγώνες σε διάρκεια από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ κάθε ημέρας . Από τον σύλλογο του Κιλκίς συμμετείχαν ως αθλητές οι Νικολάου Αριστείδης ηλικίας 1999 κιλών 65+ και ο Αγρυδιωτης Χαράλαμπος ηλικίας 1996 κιλών 65+. Οι
 δυο αθλητές του συλλόγου αγωνίσθηκαν για πρώτη φορά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και έδειξαν με τις εμφανίσεις τους ότι τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστούν στην κατηγορία τους . Ξεκίνησαν αγωνιζόμενοι πραγματοποιώντας νίκες απέναντι σε αντιπάλους τους αλλά το άγχος , η κόπωση ,και οι μικροτραυματισμοί κράτησαν τους δυο αθλητές μακριά από τα μετάλλια , αποτέλεσμα που δεν προβλημάτισε τον προπονητή του συλλόγου λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετοχής αθλητών στις κατηγορίες τους . Ο προπονητής του συλλόγου Άθλος Κιλκίς
 Πουντζουκιδης Κων/νος και ο βοηθός προπονητή Μουτσακης Αναστάσιος δήλωσαν ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις των αθλητών τους και ευχαρίστησαν θερμά του γονείς των αθλητών για την υποστήριξη και πολύτιμη βοήθεια τους .Ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκιδης Κωνσταντίνος ευχαριστεί θερμά τους γονείς των μικρών αθλητών για την κατανόηση και υπομονή που έδειξαν στο πρόβλημα που προέκυψε λόγω της υποχρέωσης που είχε με το Λιμενικό Σώμα .







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.