Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Σε Υπουργούς για ζητήματα του ν. Κιλκίς εκπρόσωποι ΠΑΣΟΚ Κιλκίς


Διήμερο επαφών ήταν αυτό της 29ης και 30ης Μαρτίου για τον Γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς Λεωνίδα Δημητριάδη. Ο Γραμματέας, καθώς και οι Βουλευτές του νομού Γιώργος Φλωρίδης και Θόδωρος Παραστατίδης, βρέθηκαν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους στο πλαίσιο των συναντήσεων εκπροσώπων του κόμματος, της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, της Περιφέρειας και της πολιτικής ηγεσίας των Υπουργείων. Συζητήθηκαν ζητήματα του νομού Κιλκίς με τον Αναπληρωτή Υπουργό του ΥΠΕΚΑ Νίκο Σηφουνάκη και τους Υφυπουργούς Γιάννη Μανιάτη και Θάνο Μωραίτη, τον Υπουργό Μεταφορών, Υποδομών και δικτύων Γιάννη Μαγκριώτη και τον Υφυπουργό Σπύρο Βούγια, τον Αναπληρωτή  Υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης  Σωκράτη Ξυνίδη και τον Υφυπουργό Τάκη Ρήγα, με τον Υφυπουργό Υγείας Μιχάλη Τιμοσίδη, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Πολτισμού Τηλέμαχο Χυτήρη και την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μιλένα Αποστολάκη.
Με τις συναντήσεις αυτές εγκαινιάστηκε ένας νέος τρόπος συνεργασίας και συντονισμού των δράσεων κόμματος, Κοινοβουλευτικής ομάδας, Κυβέρνησης και θεσμών, με σκοπό την καταγραφή και ιεράρχηση των προτεραιοτήτων, που θα οδηγήσουν στην σύνταξη μιας «Αναπτυξιακής Χάρτας» για κάθε Περιφέρεια, με κριτήριο την αξιοποίηση των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της κάθε περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.