Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Λαμπερά εγκαίνια 9ου Χριστουγεννιάτικου Χωριού Δήμου Κιλκίς


Μια μαγική βραδιά έζησαν οι δημότες του Δήμου Κιλκίς στα προχθεσινά εγκαίνια του 9ου Χριστουγεννιάτικου Χωριού. Υποδέχθηκαν τη μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων υπό τη λάμψη των πυροτεχνημάτων και τις εξαίσιες μουσικές της Φιλαρμονικής Θεσσαλονίκης, φωταγώγησαν το κατάφορτο από αστέρινα στολίδια χριστουγεννιάτικο δέντρο και ταξίδεψαν στο όνειρο με τις ποπ και ροκ μπαλάντες του Χρήστου Δάντη.

Χριστούγεννα με Χριστό ή χωρίς Χριστό;


Γράφει ο Ηλίας Αθ. Θεοχαράκης
Θεολόγος
Ο Άγιος Παϊσιος έλεγε: «Τις γιορτές για να τις ζήσουμε, πρέπει να έχουμε τον νου μας στις άγιες ημέρες και όχι στις δουλειές που έχουμε να κάνουμε για τις άγιες ημέρες. Να σκεφτόμαστε τα γεγονότα της κάθε αγίας ημέρας και να λέμε την ευχή δοξολογώντας τον Θεό. Έτσι θα γιορτάζουμε με πολύ ευλάβεια κάθε γιορτή.»

(Video) Έκθεση ζωγραφικής του παιδικού τμήματος της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς


Τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του παιδικού τμήματος της Τέχνης Κιλκίς, έγιναν στην αίθουσα Μανόλης Ανδρόνικος της ΤΕΧΝΗΣ, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 7:00 μ.μ.

Τα νέα του Δήμου Παιονίας (19/12/2019)

Δελτίο τύπου
Δήμου Παιονίας 
Συγκρότηση «Δημοτικής Επιτροπής Προστασίας Μνημείων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς»
Η Δημοτική αρχή του δήμου Παιονίας, στοχεύοντας να ενεργοποιήσει όσους δημότες ενδιαφέρονται και επιθυμούν να προσφέρουν γνώσεις, ενέργεια και ιδέες για την βελτίωση και την ανάπτυξη του τόπου μας και για θέματα καθημερινότητας που αφορούν τον κάθε δημότη, προτίθεται να δημιουργήσει επιτροπές σε διάφορους τομείς.

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του "ΝΗΡΕΑ" Κιλκίς

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς "ΝΗΡΕΑΣ" ενημερώνει τη νέα σύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου, που είναι η ακόλουθη:

Μπράβο Γιάννη!

Ο Κιλκισιώτης Γιάννης Γρόσης είναι ο μεγάλος νικητής του X Factor 2019, κερδίζοντας 50.000 ευρώ και το «χρυσό» συμβόλαιο με μία από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες, την Panik Records.

Ευχές εορτών από το Επιμελητήριο Κιλκίς


Ευχές εορτών από τη Βιομηχανία Ανελκυστήρων Doppler


Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019, στις 13.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Έτοιμη η πολιτική προστασία του νομού Κιλκίς

Η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας με κύριο θέμα την αντιμετώπιση κινδύνων από εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων και αντιμετώπιση κινδύνων από χιονοπτώσεις και παγετό πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 στην αίθουσα συσκέψεων «Περικλής Κολότσιος» της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Ευχές εορτών από Ιατρικό Σύλλογο Κιλκίς


Αποκαθίσταται η αδικία σε βάρος των Κιλκισιωτών καπνοπαραγωγών

Δελτίο τύπου
Γ. Γεωργαντά
Στην καταβολή των αποζημιώσεων «de minimis” στους αγροτικούς παραγωγούς εξαιτίας της πτώσης των τιμών και πωλήσεων κάτω του κόστους παραγωγής αποφάσισε να προχωρήσει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ευχές εορτών από τον διοικητή του Νοσοκομείου Κιλκίς, Θοδωρή Ρεβενάκη


Το Δημοτικό Σχολείο Σ. Σ. Μουριών Κιλκίς, στηρίζει το Καστελόριζο

Δελτίο τύπου Δημοτικού Σχολείου Σ. Σ. Μουριών
Οι μαθητές της Δ' και της Στ' τάξης με πρωτοβουλία των δασκάλων τους συμμετείχαν στη δράση Στηρίζουμε το Καστελόριζο. Με άψογη συνεργασία, θέληση και υπέρτατο ζήλο δημιούργησαν κάρτες με ευχές γεμάτες αγάπη για τις ημέρες των Χριστουγέννων. Οι ευχές εστάλησαν μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων.

Χριστουγεννιάτικες δράσεις της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς

Όλες οι δράσεις είναι δωρεάν αλλά απαιτείται προεγγραφή
Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 17:00-18:00 
Έναρξη Χριστουγεννιάτικων δράσεων της Βιβλιοθήκης Κιλκίς

(Video) Κιλκίς: Αγώνας μπάσκετ σε αναπηρικά αμαξίδια


Ο αγώνας μπάσκετ σε αναπηρικά αμαξίδια έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς, την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ.

Ήττα για την ΚουΠα Κιλκίς στην Κατερίνη - Στάθηκε ανταγωνιστικά για 38 λεπτά, υπέκυψε όμως στο τέλος


Του Γιάννη Σιταρίδη
(koupa basketball team manager) 
Κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο, προσπάθησε, πάλεψε μέχρι το τέλος μα ηττήθηκε από την ΑΓΕ Πιερίας. Η 13 πόντων τελική διαφορά (79 -66) μάλλον αδικεί τη φιλοξενούμενη μιας και ενάμισι λεπτό πριν λήξει ο αγώνας η απόσταση των δύο ομάδων μεταφραζόταν στους 5 πόντους (71 – 66).

Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου του Γιώργου Λυμπέρη "Βεν. Η περιπέτειες μιας θαρραλέας πάπιας"

Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης