Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Εργασίες συντήρησης στην 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Καβάλας

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Καβάλας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου έως και την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019.

Η Ελληνική Λύση ρωτά για τα αδέσποτα σκυλιά στο νοσοκομείο Κιλκίς

Ερώτηση "Ελληνικής Λύσης" προς τον κ. Υπουργό Υγείας
Σύμφωνα με καταγγελίες του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Κιλκίς, αγέλες αδέσποτων σκύλων επιτίθενται σχεδόν καθημερινά σε πολίτες, ασθενείς και στο προσωπικό στους χώρους του ως άνω Νοσοκομείου.

Τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019, στις 10.00 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Κιλκίς: Συναυλία με τραγούδια διαμαρτυρίας από όλο τον Κόσμο

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Τα τραγούδια διαμαρτυρίας δημιουργήθηκαν για να εμπνεύσουν αλλαγή, να ταρακουνήσουν τις επικρατούσες αντιλήψεις και συμπεριφορές, να αντισταθούν στην αδικία, στην καταπίεση, στην ανελευθερία, να εκτονώσουν την οργή, να δώσουν φωνή σε όσους δεν έχουν.

Καλλιτέχνες Φωτογράφοι εν δράσει...

Του Γιώργου Τσιμπούκα
Η φωτογραφία πέρα από τεχνική, με τις σημερινές δυνατότητες που υπάρχουν,
είναι κατ' ουσίαν μια ξεχωριστή τέχνη.  Είναι δημιουργία, είναι πληροφορία, είναι εμπειρία, αλλά και συναίσθημα. 

Εξόρμηση Ιππικού Ομίλου Κιλκίς στο Πάικο

Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Το φθινόπωρο είναι μια εποχή που εντυπωσιάζει με τα ιδιαίτερα χρώματα της φύσης. Έτσι, ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς διοργάνωσε μια βόλτα με τα άλογα στο Πάικο, την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019. Φίλοι του αλόγου και λάτρεις της φύσης, έκαναν μια πορεία μέσα στο βουνό, απολαμβάνοντας το υπέροχο φυσικό τοπίο. Οι διοργανωτές υποσχέθηκαν κι άλλες εξορμήσεις σύντομα... αφού όλοι έφυγαν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι.

Σαρωτική νίκη του Ιγνάτιου Καϊτεζίδη στις εκλογές της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας

Σαρωτική νίκη, με ποσοστό 65%, κατέγραψε η παράταξη «Ενωμένοι Αυτοδιοικητικοί» με επικεφαλής, τον Δήμαρχο Πυλαίας –Χορτιάτη, Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν σήμερα για την ανάδειξη των νέων οργάνων, Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ).

Κινητή μονάδα ενημέρωσης στις έξι Δημοτικές Ενότητες Κιλκίς, στο πλαίσιο του ΤΕΒΑ

Θέματα κοινωνικοποίησης των παιδιών των ωφελουμένων του ΤΕΒΑ και ζητήματα υγείας, ατομικής υγιεινής και υγιεινής διατροφής των ωφελουμένων του ιδίου προγράμματος θα καλύψει κινητή μονάδα ενημέρωσης που πραγματοποιεί εξόρμηση στις έδρες των έξι Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Κιλκίς την ερχόμενη εβδομάδα.

ΕΛΜΕ νομού Κιλκίς: Απαιτούμε κάλυψη με εκπαιδευτικούς όλων των κενών στα σχολεία

Δελτίο τύπου ΕΛΜΕ νομού Κιλκίς
Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ νομού  Κιλκίς την Παρασκευή 8-11-2019 πραγματοποίησε συνάντηση για τα θέματα της κάλυψης των κενών και την έγκριση και λειτουργία των ολιγομελών τμημάτων που δεν έχουν εγκριθεί μέχρι σήμερα, με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας κ. Κόπτση Αλέξανδρο. 

Όχι στο μνημόνιο συνεργασίας του Δήμου Κιλκίς με το ΝΑΤΟϊκό Πολυεθνικό Κέντρο Εκπαίδευσης (ΠΚΕΕΥΕ)

Επιτροπή Ειρήνης Κιλκίς
Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς (μέλος ΟΓΕ)
Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Κιλκίς
Όλες και όλοι στην κινητοποίηση - Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019 - 6:00 μ.μ. - Δημαρχείο Κιλκίς, 
Η διοίκηση του Δήμου Κιλκίς, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο, έρχεται να βάλει τη δολοφονική μηχανή του ΝΑΤΟ στην καθημερινότητά μας, ακόμα και μέσα στα σχολεία μας, άρον – άρον και πίσω από τις πλάτες του λαού του Κιλκίς.

Κιλτίδης: «Ζήτημα μεταναστευτικής πολιτικής»

Γράφει ο Κώστας Κιλτίδης
Επειδή πορεύομαι με ταυτότητα ιδεολογική, με ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις και πάντα δημοσιοποιημένες, γνωστοποιώ τη θέση μου για το ζήτημα που ταλανίζει την ελληνική κοινωνία.

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς, ο Κώστας Παπακώστας

Επιστολή Κώστα Παπακώστα προς τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς
"Κύριε Πρόεδρε
Έχω μάθει στη ζωή μου να νοιάζομαι για τον τόπο μου και να βοηθώ όπου και όπως μπορώ τους συμπολίτες μου για να αντιμετωπίσουμε μαζί μικρά και μεγάλα προβλήματα. Η επίλυσή τους και τα έργα που γίνονται για την ανάπτυξη μιας περιοχής είναι η μόνη ηθική αναγνώριση του κόπου και των προσπαθειών μας.

Τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας , την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» στο Πολύκαστρο, την 14η Νοεμβρίου 2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

Προσκύνημα της τιμίας κάρας του Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου στην Ευρωπό Παιονίας


Κιλκίς: Ετήσια διανοσοκομειακή συνάντηση των ορθοπαιδικών κλινικών της Μακεδονίας

Υπογράφει ο Ανέστης Καρανικόλας
Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής Νοσοκομείου Κιλκίς
Την 9η Νοεμβρίου 2019 και ώρα 09:30 π.μ., θα λάβει χώρα, στο φιλόξενο αμφιθέατρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς, η ετήσια Διανοσοκομειακή συνάντηση των Ορθοπαιδικών κλινικών της Μακεδονίας.