Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Κύστη κόκκυγος - Νέα σύγχρονη θεραπεία με laser


Γράφει ο Αντώνιος Ευαγγέλου*
Χειρουργός

- Κύστη κόκκυγος 
Νέα σύγχρονη θεραπεία 
Με ελάχιστα επεμβατική χειρουργική
Με χρήση οπτικής ίνας Laser

Υπό κατάληψη το 2ο ΓΕΛ Κιλκίς

Υπό κατάληψη βρίσκεται από σήμερα Τετάρτη 16 Οκτωβρίου το 2ο ΓΕΛ Κιλκίς, με τους μαθητές να διαμαρτύρονται για μια σειρά προβλημάτων, όπως ακατάλληλες συνθήκες υγιεινής στις τουαλέτες, ύπαρξη υγρασίας και σκόνης σε αίθουσες, κ.α. Τα προβλήματα του σχολείου από την έναρξη της χρονιάς, όπως τα παραθέτουν οι μαθητές, είναι τα εξής:

"Πες μου ποιον φόβο αγάπησες πάλι" ... με αφορμή την φιλοξενία προσφύγων - μεταναστών στην Πιερία

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Καταρχάς οι προσφυγές και μετανάστες είναι εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα υστέρα από την συμφωνία της με Ε.Ε. Τουρκία μετατρέποντας την χώρα μας σε αποθήκες ψυχών. Τότε θα άξιζαν πολλές αντιδράσεις στον νόμο μας για την συμφωνία αυτή, αλλά κάποιοι νόμιζαν ότι τα θέματα αυτά δεν μας αφοράν.

Ορκίστηκαν οκτώ νέοι εργαζόμενοι στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Ορκίστηκαν χθες στο Δημαρχείο Κιλκίς οκτώ επιτυχόντες της προκήρυξης 3Κ/2018 οι οποίοι θα εργαστούν στην υπηρεσία καθαριότητας.

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής στο 5ο Δημοτικό Κιλκίς

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Με ενημερώσεις, βιωματικές δράσεις και κατασκευές γιορτάσαμε την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής στο 5ο Δημοτικό Κιλκίς. Η Διατροφή και η Υγεία είναι το πανσχολικό μας project για φέτος και, με την ευκαιρία της σημαντικής αυτής ημέρας, σηματοδοτήσαμε την έναρξη των εργασιών μας.

Ορκωμοσία των 25 προσληφθέντων στην υπηρεσία καθαριότητας Δήμου Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παιονίας, μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ, πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των 25 επιτυχόντων του μόνιμου προσωπικού της υπηρεσίας καθαριότητας.

Εορτασμός «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, Αστυνομικός Διευθυντής Χρήστος Παπαποστόλου έχει την τιμή να σας προσκαλέσει την Κυριακή 20-10-2019 στην εορταστική εκδήλωση, που θα λάβει χώρα με μέριμνα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, με αφορμή τον εορτασμό του Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου και της «Ημέρας της Αστυνομίας».

Τι λέει η Λαϊκή Συσπείρωση, για τα ολιγομελή τμήματα στο Κιλκίς

Ανακοίνωση «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δήμου Παιονίας, αναφορικά με το ζήτημα της μη λειτουργίας του Τμήματος Θετικών Επιστημών και Τμήματος Υγείας στο ΓΕΛ Ευρωπού
Τα σχολεία έχουν ανοίξει εδώ και ένα μήνα, όμως η κυβέρνηση της ΝΔ, συνεχίζοντας στον ίδιο δρόμο της προηγούμενης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, υποβαθμίζει κι άλλο τη δημόσια εκπαίδευση, δεν ιεραρχεί με προτεραιότητα στη μόρφωση των παιδιών μας.

Εκδήλωση για τα 107 χρόνια απελευθέρωσης της Αξιούπολης

Απόλυτα επιτυχής η Πρόσκληση της ΑΝΚΙ για προτάσεις με υπερκάλυψη 219%

Επανεκκίνηση επενδύσεων στο Κιλκίς μέσω LEADER
Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 10.10.2019 η διαδικασία υποβολής προτάσεων στην 1η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, για το Τοπικό Πρόγραμμα LEADER/CLLD (παρεμβάσεις Ιδιωτικού χαρακτήρα) της Αναπτυξιακής Κιλκίς στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020.

"Οδύσσεια" στο NOESIS: Για πρώτη φορά ξενάγηση στα ποντιακά!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο σπουδαιότερο μυθολογικό θεματικό πάρκο "Οδύσσεια" θα πραγματοποιείται ξενάγηση και στην ποντιακή διάλεκτο, μόνο στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών, NOESIS από τις 22 Οκτωβρίου 2019 έως τις 23 Φεβρουαρίου 2020.

(Video) Δωρεάν σωματομετρικές μετρήσεις στο Κιλκίς


Στο πλαίσιο εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας διατροφής ο Δήμος Κιλκίς υλοποίησε δράση που απευθυνόταν στους πολίτες την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στην πλατεία Ειρήνης. Στο περίπτερο του Τμήματος Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς από τις 11:00 έως τις 14:00 έγιναν δωρεάν σωματομετρικές μετρήσεις και δόθηκαν συμβουλές διατροφής από διατροφολόγους.

Κιλκίς: Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες (15 Οκτωβρίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο ημεδαποί ηλικίας 31 και 29 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαιναν, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης βάρους 10,1 γραμμαρίων και μικροποσότητα κοκαΐνης.

Κιλκίς: 23χρονη μπούκαρε σε διαμέρισμα 44χρονου και τον λήστεψε

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 23χρονης ημεδαπής, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, στις 12 Οκτωβρίου 2019 μπήκε παράνομα σε διαμέρισμα 44χρονου σε περιοχή του Κιλκίς και αφαίρεσε δύο κινητά τηλέφωνα, μία χρυσή αλυσίδα και μία τραπεζική κάρτα, με την οποία πραγματοποίησε συναλλαγές σε καταστήματα.

Αποσυμφορίζεται από σήμερα η Νέα Καβάλα - Χωρίς προβλήματα η μεταφορά προσφύγων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019, η μεταφορά 235 προσφύγων-Αφγανών στην καταγωγή- από το Κέντρο Φιλοξενίας της Νέας Καβάλας του Δήμου Παιονίας σε δομή της Καβάλας. 

Θέση εργασίας στην ΕΛΒΙΑΛ (16/10/2019)


Η Τοπική Κοινότητα Αξιούπολης, ευχαριστεί θερμά...

Ανακοίνωση Τοπικής Κοινότητας Αξιούπολης
Σημαντική ημέρα η χθεσινή για την κοινότητα Αξιούπολης. Αποδείξατε έμπρακτα την αγάπη σας για το χωριό και μέσα από την πρώτη εθελοντική δράση καταλάβαμε ότι είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε στην πολύπλευρη και ποικιλόμορφη ανάπτυξη του. 

Κιλκίς: Επιμορφωτικό σεμινάριο για διπλωματούχους προπονητές ποδοσφαίρου

Η ΕΠΟ έχει ανακοινώσει την διεξαγωγή επιμορφωτικού σεμιναρίου για διπλωματούχους προπονητές που εργάζονται σε τμήματα υποδομής. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 στο ξενοδοχείο HABITAT, κατά τις ώρες 3 μ.μ. έως 9 μ.μ. και είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους συμμετέχοντες. 

Καταγγελία για την κατάργηση του χώρου στάσης των νοσηλευτών των εξωτερικών ιατρείων του Νοσοκομείου Κιλκίς

Την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Κιλκίς περί κατάργησης του χώρου στάσης των νοσηλευτών του τμήματος των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων του Ιδρύματος. Σε έγγραφη καταγγελία του προς τον Υπουργό Υγείας κ. Β. Κικίλια, το Σωματείο κάνει λόγο για απαξίωση των εργαζομένων και ζητά την ακύρωση της εν λόγω απόφασης.