Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Ενημερωτικές εκδηλώσεις για την αγροδιατροφή στην 84η Δ.Ε.Θ. από το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά»

Στο πλαίσιο της 84ης Δ.Ε.Θ., το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» αναδεικνύει τον αναπτυξιακό του ρόλο στον αγροδιατροφικό τομέα της χώρας, με τη διοργάνωση μιας σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων. Οι εκδηλώσεις αυτές, αφορούν την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα και απευθύνονται σε όσους εργάζονται, επιχειρούν ή έχουν θεσμικό ρόλο στον κλάδο της αγροδιατροφής στη χώρα μας.

Σύσκεψη Καράογλου με τους Δημάρχους των Περιφερειακών Ενοτήτων Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής

Δελτίο τύπου Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης
Ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Θεόδωρος Καράογλου συγκαλεί την Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2019 σύσκεψη εργασίας με τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους των Περιφερειακών Ενοτήτων Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκου και του Υφυπουργού Εσωτερικών αρμόδιου για θέματα Αυτοδιοίκησης κ. Θεόδωρου Λιβάνιου.

Οι επιχειρήσεις του νομού Κιλκίς στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης



Με καθημερινές δράσεις συμμετέχει το ΛΕΚ στην φετινή Εμποροπανήγυρη του Κιλκίς

Δελτίο τύπου Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς
Με εορταστική διάθεση και ιδιαίτερη χαρά, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς συμμετέχει και φέτος στην Εμποροπανήγυρη του Κιλκίς, σε έναν από τους πλέον ιστορικούς θεσμούς του τόπου μας.

Φραγγίδης στον 102 fm: «Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού»

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
«Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού» σχολίασε για την προσωρινή φιλοξενία προσφύγων που μεταφέρθηκαν από τη Μόρια στη δομή της Νέας Καβάλας του Κιλκίς ο βουλευτής Κιλκίς του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Φραγγίδης μιλώντας στον 102 fm της ΕΡΤ3. Παράλληλα, σημείωσε πως δεν υπήρξε ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας γι’ αυτή τη μεταφορά.

Για το νέο κτίριο του γηροκομείου Κιλκίς ρωτάει ο Γ. Φραγγίδης

Ερώτηση Γ. Φραγγίδη, προς τον Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Ιωάννη Βρούτση με θέμα: «Αδικαιολόγητες οι καθυστερήσεις της αποπεράτωσης των εργασιών κατασκευής του νέου κτηρίου του Οίκου Ευγηρίας και Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων του νομού Κιλκίς»

Δείτε Video από την πυρκαγιά στο Αγρόκτημα Χειμαδιού Κιλκίς


Πυρκαγιά στο Αγρόκτημα Χειμαδιού Κιλκίς, την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019.

Έναρξη οδηγικής χρονιάς του Οδηγισμού - Τοπικό Τμήμα Κιλκίς


Το Εργατικό Κέντρο Κιλκίς στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου Εργατικού Κέντρου Κιλκίς
Το Εργατικό Κέντρο Κιλκίς συμμετέχει στις εκδηλώσεις της ΓΣΕΕ που πραγματοποιούνται ενόψει της Δ.Ε.Θ. και καλεί όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους αλλά και κάθε πολίτη να συμμετέχει στο μεγάλο εργατικό και κοινωνικό συλλαλητήριο που θα γίνει το Σάββατο 7 Σεπτέμβρη 2019 στις 18:00 το απόγευμα στο Άγαλμα του Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη και στην πορεία διαμαρτυρίας που θα ακολουθήσει.

Ξεκινάει σήμερα η ετήσια Εμποροπανήγυρη του Κιλκίς

Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Ξεκινάει σήμερα η ετήσια Εμποροπανήγυρη του Κιλκίς. Ένας από τους ιστορικούς θεσμούς της πόλης. Και λόγω του ότι είναι η πρώτη διοργάνωση της νέας δημοτικής αρχής, θα είμαστε επιεικείς, καθώς στον χρόνο που είχε πριν από την ανάληψη των καθηκόντων της, δεν είχε τον χρόνο να προετοιμαστεί, ώστε να επιφέρει τις αναγκαίες αλλαγές στην οργάνωση και στο περιεχόμενό της. 

Επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου στο Κιλκίς

Κλιμάκιο της κυβέρνησης θα επισκεφθεί, την Παρασκευή 6/9, το Κιλκίς. Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Πιερρακάκης μαζί με τον Υφυπουργό κ. Ζαριφόπουλο, ο Υφυπουργός Υποδομών, κ. Κεφαλογιάννης καθώς και ο Υφυπουργός Εργασίας, κ. Μηταράκης, συνοδευόμενοι από τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτή Κιλκίς της ΝΔ, Γιώργο Γεωργαντά θα επισκεφθούν τη Βιομηχανική Περιοχή Κιλκίς, όπου θα έχουν συνάντηση με τα μέλη της διοίκησης της ΔΙΒΙΠΕΚ.

Ελλιπής ο φωτισμός στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής Κιλκίς

Μία από τις πρώτες εκδηλώσεις που χαιρέτισε ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού ο Θέμης Κοσμίδης, ήταν τα εγκαίνια της 6ης έκθεσης εικαστικών του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου «η Πόλις» που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου 2019 στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής. 

Η 6η έκθεση εικαστικών του «πόλις» στο Κιλκίς (Video,φωτογραφίες)


Το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σύνολο «η πόλις» μας καλεί φέτος, για 6η συνεχόμενη χρονιά στην έκθεση εικαστικών που διοργανώνει στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής στην πόλη του Κιλκίς.