Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Language Schools "Αποστολίδου"



Η κωμωδία “Δείπνο ηλιθίων” στο δημοτικό σινεμά Κιλκίς


Δελτίο τύπου Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Σε έκτακτη προβολή την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019 και ώρα 9:30 μ.μ. στο θερινό μας σινεμά η απόλυτη γαλλική κωμωδία “Δείπνο ηλιθίων”

Η παράσταση "Μαρία Πενταγιώτισσα" του ΜΠΟΣΤ στο Κιλκίς

Η παράσταση "Μαρία Πενταγιώτισσα" του ΜΠΟΣΤ στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς, την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019
Το 1982 ο Μποστ έγραψε τη «Μαρία Πενταγιώτισσα», ένα από πιο αστεία έργα του νεοελληνικού ρεπερτορίου, ακολουθώντας τον προσφιλή του 15σύλλαβο.
Μια παρωδία ηθών εμπνευσμένη από γνωστά παραδοσιακά τραγούδια.

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (23/8/2019)

Δελτίο Τύπου Αθλητικής Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Η πρώτη χρονιά ήταν αυτή της γνωριμίας, της δημιουργίας στερεών βάσεων και της επίτευξης των πρώτων στόχων. Το Τμήμα Στίβου του Αλέξανδρου Κιλκίς επικεντρώθηκε σε αυτά τα τρία στοιχεία, έχοντας πρωτεργάτη τον καταξιωμένο προπονητή Κωνσταντίνο Μηναρετζή. 

"Και σύ Λαέ βασανισμένε, μην ξεχνάς..."

Του Παναγιώτη Σαββίδη
(Εύσημα έδωσε η ΚΟΜΙΣΙΟΝ, η Ε.Ε, για τα χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και ενθαρρύνουν στην Ν.Δ να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο)
Είναι αποκαλυπτικά όσα δήλωσαν στελέχη της Κομισιόν, ότι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ευθυγραμμισμένη με τις κατευθύνσεις τους και καλούν την Ν.Δ. να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο, κάτι που γίνεται από την ίδια, χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερες υποδείξεις από τα επιτελεία των Βρυξελλών.

«Μερκούρεια 2019»: Πρεμιέρα με το θερμότερο χειροκρότημα στο κατάμεστο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών

Δελτίο τύπου δήμου Νεάπολης-Συκεών
Με το παρατεταμένο και θερμότερο χειροκρότημα του κοινού που κατέκλυσε το κατάμεστο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης», έκαναν πρεμιέρα προχθές το βράδυ τα φετινά «Μερκούρεια 2019». Η «Φαύστα» του Μποστ από το Θεατρικό Εργαστήρι "Θέσπις" του δήμου Νεάπολης-Συκεών άνοιξε την 25η αυλαία του κορυφαίου θεατρικού θεσμού του δήμου, και η θερμότατη υποδοχή του κοινού επιβεβαίωσε για ακόμα μία χρονιά τη λαχτάρα του κόσμου για Θέατρο και παραστάσεις υψηλού επιπέδου, δικαιώνοντας την επιμονή του δήμου στη στήριξη και ενίσχυση της πολιτισμικής αποκέντρωσης. 

45ο φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, σε Κατερίνη και Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΚΕ 
Το ταξίδι του 45ο φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή έχει ήδη ξεκινήσει στις πόλεις της Κεντρικής Μακεδονίας και ετοιμάζεται για τις επόμενες στάσεις σε Κατερίνη στις 31 Αυγούστου και στο Κιλκίς στις 9 Σεπτέμβρη.

Ειδικότητες έτους 2019-20, στην Επαγγελματική Σχολή Μαθητείας Κιλκίς


Ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο Παλατιανού

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 συμμετέχοντας στον 2ο Αγώνα Δρόμου που διοργανώνει ο Προοδευτικός Αθλητικός Όμιλος Κεντρικού Κιλκίς, με αφετηρία τον οικισμό Κεντρικού και σταθμό-πέρασμα τον αρχαιολογικό χώρο Παλατιανού, θα υποδεχθεί και θα ξεναγήσει -μετά το πέρας της εκδήλωσης- τους αθλητές και τους συνοδούς τους στον αρχαιολογικό χώρο Παλατιανού.

(Video) Κυριακαίικα Κιλκίς: Περιφορά της Ιεράς Εικόνας στο Παρεκκλήσι Κοιμήσεως της Θεοτόκου


Κυριακαίικα Κιλκίς: Περιφορά της Ιεράς Εικόνας στο Παρεκκλήσι Κοιμήσεως της Θεοτόκου, την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019.