Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Μυριόφυτο Κιλκίς: Νεκρή 65χρονη από σύγκρουση αυτοκινήτου με τρένο

Σήμερα (1 Αυγούστου 2019) το πρωί σε αγροτική περιοχή στο Μυριόφυτο Κιλκίς, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο συγκρούσθηκε με διερχόμενη εμπορική αμαξοστοιχία, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 65χρονης ημεδαπής που επέβαινε στο όχημα. Επίσης τραυματίστηκαν ο 63χρονος οδηγός και η 58χρονη συνεπιβάτιδα του οχήματος, οι οποίοι διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.

Κιλκίς: Σύλληψη 27χρονου για καταδικαστική σε βάρος του απόφαση

Συνελήφθη χθες (31 Ιουλίου 2019) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 27χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών και 3 μηνών, για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος Αλέξανδρος"

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος Αλέξανδρος"
Τα ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος ενημερώνουν τους γονείς δικαιούχους voucher πως οι τοποθετήσεις στις Δομές ΚΔΑΠ έχουν ξεκινήσει και η ολοκλήρωση των εγγραφών πραγματοποιείται ως 2/9/2019. Ως εκ τούτου και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των γονέων, οι τοποθετήσεις πραγματοποιούνται σε όλες μας τις Δομές μέχρι την Παρασκευή 2/8 7:30-3:30μμ,ενώ για απογευματινή εξυπηρέτηση μπορούν να απευθυνθούν 5-9μμ στο ΚΔΑΠ 21ης Ιουνίου 18.

Η ταινία “Νύχτα βρικολάκων” στο δημοτικό σινεμά Κιλκίς


Δελτίο τύπου Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Παρασκευή 2 Αυγούστου, στις 11.00 το βράδυ σας περιμένουμε με κόκκινα σφηνάκια και χοτντογκ για μια βραδιά αλλιώτικη από τις άλλες, μια κωμική νύχτα βρικολάκων.