Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Κυρία Δημάκη και κύριε Δημητριάδη, σας ευχαριστούμε από καρδιάς...

Υπογράφει η
Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Συλλόγου "Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς"

Ευχαριστούμε θερμά την ιδιοκτήτρια των επιχειρήσεων "Χαρμόσυνο Κιλκίς" και "Χαρμόσυνο Θεσσαλονίκης" κ. Άννα Δημάκη για τη τεράστια αρωγή πακέτων βάφτισης και λαμπάδων βάφτισης που δεχθήκαμε ως δωρεά. 

Ευχόμαστε καλές δουλειές και στις δυο επιχειρήσεις σε Κιλκίς και Θεσσαλονίκη. Η αλληλεγγύη γέμισε χρώμα αγάπης που θα σκορπίσουμε όλοι μαζί στις οικογένειες στις μητέρες και στα παιδιά με τα καλύτερα σετ βάφτισης. 

Γκουντενούδης: Θερμά συγχαρητήρια στους Γ. Γεωργαντά, Γ. Φραγγίδη και Ε. Αγαθοπούλου

Υπογράφει ο Χρήστος Γκουντενούδης
Δήμαρχος Παιονίας
Ως Δήμαρχος Παιονίας θέλω να συγχαρώ τον νέο Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης και συντοπίτη μας Γεώργιο Γεωργαντά, για την τοποθέτηση του σε αυτό το υπουργείο.

Στις εργασίες ενημερωτικής συνάντησης της Π.Ε.Δ.Κ.Μ. ο Δημήτρης Κυριακίδης

Ο νέος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης συμμετείχε χθες στην ενημερωτική συνάντηση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (Π.Ε.Δ.Κ.Μ.) με αντικείμενο τη διοικητική λειτουργία των Δήμων, στο νέο θεσμικό πλαίσιο του Κλεισθένη, την οικονομική διαχείρισή τους και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που προσφέρονται για την περαιτέρω ενίσχυσή τους.

Συνεδριάζει η Νομαρχιακή Οργάνωση της ΝΔ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 και ώρα:20:30 συνεδριάζει η Νομαρχιακή Οργάνωση της ΝΔ Κιλκίς στα γραφεία της (οδός Αθηνών 1 και 25ης Μαρτίου γωνία). Μοναδικό θέμα της συνεδρίασης η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος καθώς και η οργάνωση από εδώ και στο εξής για το κομματικό όργανο σε επίπεδο νομού Κιλκίς.

Μεγάλο πανηγύρι στη Φύσκα Κιλκίς



Πρόσληψη δύο προπονητών από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς

Ανακοίνωση Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς
Προκειμένου η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς να προσλάβει δύο (2) προπονητές για τις ηλικιακές ομάδες Κ-14 και Κ-16 , καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση στη γραμματεία της Ε.Π.Σ.Kιλκίς (Πόντου 6, epskilkis.gr@gmail.com) μέχρι την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019 και ώρα 13.00 μ.μ. ηλεκτρονικά ή με συστημένη επιστολή με τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Κιλκίς: Υπέροχη η έναρξη του θερινού κινηματογράφου “Δημήτρης Ζωηρός”


Δελτίο τύπου Αντιδημαρχίας Πολιτισμού Κιλκίς - ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Μία υπέροχη, δροσερή καλοκαιρινή βραδιά απόλαυσαν όσοι μας συντρόφεψαν στην έναρξη του θερινού κινηματογράφου “Δημήτρης Ζωηρός”.

Ολοκληρώθηκε η «Εκπαίδευση συνοδών κατασκήνωσης», του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης
Άλλη μία «Εκπαίδευση συνοδών κατασκήνωσης» ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Οι συνοδοί των ωφελούμενων του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους γονείς και κηδεμόνες και να εκπαιδευτούν από το προσωπικό του Κέντρου σε θέματα μεταφοράς, σίτισης, χειρισμό και συνθήκες ασφαλείας στην θάλασσα, τρόπους φροντίδας και προσωπικής υγιεινής όπως επίσης και τρόπους δημιουργικής απασχόλησης ενώ ενημερώθηκαν και για την φαρμακευτική αγωγή του κάθε ωφελούμενου από το προσωπικό του Κέντρου. 

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς συγχαίρει το μέλος του, Γεώργιο Γεωργαντά

Δελτίο τύπου Δικηγορικού συλλόγου Κιλκίς
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς εκφράζει δημοσίως τα θερμά του συγχαρητήρια στο μέλος του Γεώργιο Γεωργαντά, για τον ορισμό του στην εξαιρετικά τιμητική θέση ευθύνης του υφυπουργού ψηφιακής διακυβέρνησης, αρμόδιο για θέματα απλούστευσης διαδικασιών.

Πανηγύρι στο Λειψύδριο Κιλκίς


Ο Χρήστος Θηβαίος στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

Κακόφημα, δημιουργικά, συκοφαντημένα, ιδιαίτερα, καλλιτεχνικά, παραμελημένα. Κάποιοι από τους χαρακτηρισμούς που έχουν συνοδεύσει τα Εξάρχεια. Του χθες και του σήμερα. Την πιο εναλλακτική γειτονιά της Αθήνας. Τη γειτονιά που συνδέθηκε με μερικές από τις πιο σημαντικές μορφές του νεότερου πολιτισμού μας: Νικόλα Άσιμο, Παύλο Σιδηρόπουλο, Αρλέτα, Κατερίνα Γώγου.

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (11/7/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Πρώτο το «Step»
Το «Step» έπειτα από έναν συγκλονιστικό τελικό που κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι επικράτησε στην… ρώσικη ρουλέτα με 4-2 των «Κανονιέρηδων» και κατέκτησε το μεγάλο τουρνουά 8χ8 του Αλέξανδρου.

Ποιανού παιχνίδι παίζουν;

Δελτίο τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης Νέαπολης Συκεών
Δεν πρόλαβαν ακόμη να κάτσουν στα Δημοτικά έδρανα και ξεκίνησαν τις επιθέσεις ενάντια στο ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Ο λόγος για τη δημοτική παράταξη «Η Πόλη Αλλιώς» - στηρίζεται από την «ΑΝΤΑΡΣΥΑ» - που με ένα κατάπτυστο δημοσίευμα συκοφαντούν και διαστρεβλώνουν τις θέσεις και τις ενέργειες της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Νεάπολης-Συκεών και του ΚΚΕ.

Ανακοίνωση ΚΚΕ Κιλκίς, για το εκλογικό αποτέλεσμα των εκλογών

Ανακοίνωση ΚΚΕ Κιλκίς
Η ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ ευχαριστεί όλους και όλες που ψήφισαν το ΚΚΕ. Ιδιαίτερα ευχαριστεί όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά, τους νεολαίους, καθώς και όσους συμπορεύτηκαν με το Κόμμα μας, όλη αυτή την περίοδο, αν και ανήκαν παλιότερα σε άλλους πολιτικούς χώρους.

«Ο Καραγκιόζης Γαμπρός» στο Κιλκίς

Την Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019, ο «Θίασος του Άρη» και ο παίκτης θεάτρου σκιών Δημήτρης Κίτσος παρουσιάζουν στο Κιλκίς, στην πλατεία δίπλα στο Δημαρχείο, παράσταση κουκλοθέατρου και θεάτρου σκιών με τίτλο: «Ο Καραγκιόζης Γαμπρός» για μικρούς και μεγάλους.

ΑΣΕΠ: Νέες καταληκτικές ημερομηνίες για προκηρύξεις

Μετά την ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης και τη λήξη της αναστολής των διαδικασιών προσλήψεων λόγω προεκλογικής περιόδου, συνεχίζονται κανονικά οι διαδικασίες πρόσληψης προσωπικού από φορείς της παρ. 1 του άρθρου 14 του Ν. 2190/1994.

Πέντε νεκροί από τη φονική κακοκαιρία - Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο νομός Χαλκιδικής


Συνεργεία της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας βρίσκονται από την πρώτη στιγμή και θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε όλες τις περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας και ειδικά στη Χαλκιδική, που πλήττονται από σφοδρή θεομηνία.