Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Δέσποινα Χαραλαμπίδου: Η Ανυπότακτη Μακεδονία θα συνεχίσει να αγωνίζεται τα συμφέροντα των λαϊκών στρωμάτων

Υπογράφει η Δέσποινα Χαραλαμπίδου
Υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας
"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας που μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους, και ιδιαίτερα εκείνους τους πολίτες, που ανεξάρτητα από ιδεολογική και πολιτική τοποθέτησή τους, μας εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπήσουμε στο Π.Σ. της Π.Κ.Μ.

Πολύκαστρο: Παράσταση του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς με τίτλο, "Χορέψετε... χορέψετε..."


Έφη Ναβροζίδου: Σας ευχαριστώ από καρδιάς...

Υπογράφει η Γενοβέφα (Έφη) Ναβροζίδου
Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, αγαπητοί ψηφοφόροι,
θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για το αποτέλεσμα που είδα να αποτυπώνεται στις περιφερειακές εκλογές και αφορά στο όνομά μου. Άνθρωποι από όλα τα χωριά, από όλες τις ενότητες, από όλα τα εκλογικά τμήματα του δήμου Κιλκίς και του δήμου της Παιονίας, 1224 άνθρωποι, με τίμησαν με την προτίμησή τους και μου έδωσαν τη δεύτερη θέση με μικρή διαφορά από το πρώτο όνομα του συνδυασμού ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ που εκλέγεται.

Δήλωση Προέδρου ΝΟΔΕ ΝΔ ν. Κιλκίς για το εκλογικό αποτέλεσμα της 26ης Μαϊου 2019

Δήλωση Προέδρου ΝΟΔΕ ΝΔ ν. Κιλκίς 
Η ΝΔ κατήγαγε περιφανή νίκη στην κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των ευρωεκλογών, των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών. Το γαλάζιο χρώμα της παράταξής μας απλώθηκε παντού σε όλη την Ελλάδα στις ευρωεκλογές. 

Δήλωση Σούλη Καζαντζίδη για το εκλογικό αποτέλεσμα της 26ης Μαϊου 2019

Δελτίο τύπου Σ. Καζαντζίδη
«Από τις αρχικές φήμες που με ήθελαν να μην συμμετέχω στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, φτάσαμε στο ξεκάθαρο και έντιμο 5,2% κάνοντας έναν ειλικρινή και καθαρό αγώνα, προβάλλοντας το όραμά μας για το δήμο.

Μουσική παράσταση από την τάξη μουσικής προπαιδείας του Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς


"Επένδυση στην ποιότητα" η ομάδα του ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος Αλέξανδρος"

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος Αλέξανδρος"
Η επιστημονική γνώση, η παιδαγωγική κατάρτιση, η εξειδίκευση και κυρίως η αγάπη για το παιδί είναι μερικά από τα βασικά γνωρίσματα των ανθρώπων που συνθέτουν την μεγάλη ομάδα που εργάζεται καθημερινά στις δομές του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος- Αλέξανδρος. 

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 16 Θεσσαλονίκης-Γαλάτιστας-Αρναίας-Παλαιοχωρίου

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 16 Θεσσαλονίκης-Γαλάτιστας-Αρναίας-Παλαιοχωρίου θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα Τρίτη 28 Μαΐου 2019 έως και την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019.

Υπουργείο Εσωτερικών: Αποτελέσματα Δημοτικών Εκλογών Κιλκίς και Παιονίας



Κάντε κλικ επάνω στις εικόνες

Σε επίλεκτους αγώνες Kick Boxing το Kinesis Fight Club

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club
Το Kinesis Fight Club με τον αθλητή Δημήτρη Τσαρσιταλίδη συμμετείχε σε επίλεκτους αγώνες Kick Boxing στην Θεσσαλονίκη στις 25 Μαΐου 2019. Το 2ο House Fight Gala ήταν απόλυτα επιτυχημένο με πολύ δυνατές αναμετρήσεις υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας WKU (World Kickboxing and Karate Union). 

Ενημέρωση για την συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Αστυνομικών Σχολών

Σύμφωνα με την σχετική προκήρυξη του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας η προθεσμία για την υποβολή των σχετικών δικαιολογητικών των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Αστυνομικών Σχολών λήγει στις 5 Ιουνίου 2019 και ώρα 15.00.

Ενημερωτική εκδήλωση από το Πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά»

Ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Πρωτογενής τομέας & Μεταποίηση: Από την ιδέα στο ράφι!», διοργανώνει το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» σε συνεργασία με τον Κόμβο καινοτομίας & επιχειρηματικότητας GiSeMihub, την Παρασκευή 31 Μαΐου, στις 4 το απόγευμα, στα Τρίκαλα Θεσσαλίας (Βαλκάνου 6, GiSeMihub).

Ξεκινά η κατασκηνωτική περίοδος του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Ανακοίνωση Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Η κατασκηνωτική περίοδος των ωφελούμενων ξεκινάει. Όσοι συνοδοί κατασκήνωσης ενδιαφέρονται να συνοδέψουν τους ωφελούμενους του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την Κοινωνική Λειτουργό του Κέντρου κ.Τριανταφυλλίδου Γεωργία στο τηλέφωνο 2341020733 ή στο 6978886760 μέχρι 10 Ιουνίου 2019.

Μνημόσυνο και ομιλία με αφορμή την άλωση της "Πόλης των ονείρων μας"

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη διαδικασίας κατάταξης εκπαιδευτικών

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 5ΕΑ/2019 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 19/21.5.2019/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) κατηγορίας ΔΕ.

"Σκέπτομαι – συγκρίνω - επιλέγω και μετά ψηφίζω"

Του Ευάγγελου Μαυρογόνατου
Η εβδομάδα αυτή είναι συνέχεια της προεκλογικής περιόδου για τις Δημοτικές εκλογές. Είναι ο 2ος γύρος για όσους Δήμους δεν εκλέχτηκαν Δήμαρχοι. Ένας από τους Δήμους αυτούς είναι και αυτός της πόλης του Κιλκίς. 

Γιατί ρε γ@μώτο γιατί;

Γράφει ο Γιώργος Τσιμπουσλής
Ειλικρινά φίλοι μου φοβάμαι. Όχι για μένα αλλά για σας.  Δεν μπορώ να καταλάβω τι άχυρο κουβαλάει ο καθένας στο κεφάλι του. Πέρυσι είχα γράψει για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και φέτος ακόμα περισσότερα παιδιά, κυκλοφορούν με ποδήλατα σαν τρελά, περνούν της διασταυρώσεις και πάντα μα πάντα κινούνται στην αντίθετη κατεύθυνση της οδού!