Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Η Σοφία Ασκονίδου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Σούλη Καζαντζίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Σούλη Καζαντζίδη
Μια ακόμα δυναμική γυναικεία παρουσία καταγράφει πλέον στη σύνθεσή της η δημοτική παράταξη ΚΙΛΚΙΣ – ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ με υποψήφιο δήμαρχο Κιλκίς τον Αναστάσιο (Σούλη) Καζαντζίδη.

Κιλκίς: Εκδήλωση με τίτλο "Έλα στο μπάσκετ"

Δελτίο τύπου ΑΕΤΟΥ Κιλκίς
Άλλη μία εκδήλωση θα πραγματοποιήσει ο ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ, την Κυριακή 12 Μαΐου και ώρα 11:00, στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου με τίτλο "ΕΛΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ" με την ευκαιρία των 20 ετών ιστορίας του ΑΕΤΟΥ. 

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν στη Θεσσαλονίκη δύο άτομα για κατοχή ηρωίνης

Συνελήφθησαν 55χρονος ημεδαπός και 39χρονη ημεδαπή, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, καθώς μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε η 39χρονη να εξέρχεται από την οικία του 55χρονου και στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης βάρους 9,9 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 2.230 ευρώ.

Συγχαρητήρια στις αμαζόνες του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Συγχαρητήρια στις αμαζόνες του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς Αθηνά Κουρτίδου, Βασιλική Κωστούλα, Κυριακή Κουρτίδου και Στυλιανή Μαργιούλα, για την απόκτηση της άδειας ικανότητας αθλητή στο άθλημα της Ιππικής Δεξιοτεχνίας που πραγματοποιήθηκε 3/5/19 στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Κέντρου Μακεδονίας.

Θερμή υποδοχή στην Ακροποταμιά – Περιοδεία Δ. Κυριακίδη σε Άνω – Κάτω Ποταμιά, Λειψύδριο, Μελάνθιο

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δ. Κυριακίδη
Ζεστή υποδοχή επεφύλαξαν στον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη οι κάτοικοι της Ακροποταμιάς στην προχθεσινή περιοδεία του επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ συνοδεία στελεχών του. 

Γεωργαντάς: «Πολύ αργά και πολύ ακριβά»

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Κιλκίς κ. Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ύστερα από 3 χρόνια καθυστέρησης και μετά από 4 διαδοχικές παρατάσεις, υπογράφηκε η υλοποίηση του έργου για τη διακίνηση εγγράφων στο Δημόσιο. Φυσικά και γι’ αυτό το έργο έχει ζημιωθεί ήδη ο Έλληνας φορολογούμενος, καθώς λόγω διαχειριστικής ανικανότητας της Κυβέρνησης δεν εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ, με αποτέλεσμα να σπαταληθούν για άλλη μια φορά από το Υπουργείο ΨΗΠΤΕ πολύτιμοι εθνικοί πόροι.

Δείτε ζωντανά στις 8:00 μ.μ. το debate Τονικίδη, Τσαντάκη, Καζαντζίδη, Αγαθόπουλου και Φαχουρίδη στην ΕΤ3

Κάντε κλικ ΕΔΩ

Τάσος Βασιλακάκης, Χρήστος Γκουντενούδης και Κώστας Σιωνίδης, στα "Πέριξ" της TV100


Tις θέσεις τους για τα θέματα του Δήμου Παιονίας, ενόψει των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου, ανέπτυξαν σε προεκλογικό τηλεοπτικό διάλογο στα "Πέριξ" της TV100, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Παιονίας, Τάσος Βασιλακάκης, Χρήστος Γκουντενούδης και Κώστας Σιωνίδης.

Υποψήφιε Δήμαρχε Κιλκίς, τι θα κάνεις με το ξύλινο σαλέ στον Άη Γιώργη;

Κείμενο-φωτογραφίες: Πάνος Μαύρος
Έχουμε ξύλινο σαλέ στο Κιλκίς; Και βέβαια έχουμε, είναι πανέμορφο, χρηστικό, πληρώθηκε με χρήματα δικά μας και από πρόγραμμα Leader, αλλά δυστυχώς παραμένει κι αυτό ανεκμετάλλευτο. Όπως και η μεγαλύτερη ακίνητη περιουσία του Δήμου η της Περιφέρειας. Σιγά μην ασχοληθούν οι ανίκανοι με τόσο ταπεινά θέματα. Σιγά μην δώσουν σημασία οι αδιάφοροι, οι «λίγοι», οι «τουρίστες» του δημόσιου Κιλκισιώτικου βίου.

Η νίκη έρχεται από ψηλά – Περιοδεία Δ. Κυριακίδη σε Θεοδόσια, Ριζανά, Ίσωμα, Ελληνικό

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δ. Κυριακίδη 
Από το ανατολικό Κιλκίς ξεκίνησε το πρόγραμμα των προεκλογικών περιοδειών του ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης. Πλαισιωμένος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της Δημοτικής Ενότητας Κρουσσών και άλλων Δημοτικών Ενοτήτων ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ επισκέφθηκε τη Δευτέρα 6 Μαϊου τα Θεοδόσια, τα Ριζανά, το Ίσωμα και το Ελληνικό και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής για ζητήματα που ταλανίζουν την καθημερινότητά τους. 

Στο Κιλκίς ο Ολυμπιονίκης και υποψ. Ευρωβουλευτής Αλέξανδρος Νικολαΐδης

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Επίσκεψη στο Κιλκίς ενόψει των ευρωεκλογών θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 11 Μαΐου ο δυο φορές ολυμπιονίκης του τάε κβο ντο και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Νικολαΐδης. 

OOO... Παοκάρα


Του Μάκη Ιωσηφίδη
"…οοο… παοκάρα…έχω τρέλα…μες στο μυαλόοοο…
όπου και να παίζεις πάντα θα σ’ ακολουθώ
για σένα θα πεθάνω και για σένα μόνο ζω,
οοο… παοκάρα…"
Κυριακή βράδυ 21 του Απρίλη και σε βλέπω ρε Μίμη, εκεί στην άκρη της οθόνης της τηλεόρασης να τραγουδάς τον ύμνο της ομαδάρας σου που κέρδισε στον αγώνα και πήρε το πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια. 

Εθελοντική αιμοδοσία του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς


Ο Π. Τονικίδης στο «Πολιτικό Τραπέζι» της ΕΡΤ3

Ανακοίνωση υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Παύλου Τονικίδη
Στο debate για υποψήφιους Δημάρχους Κιλκίς, που διοργανώνει σήμερα Παρασκευή 10 Μαΐου, η εκπομπή «Πολιτικό Τραπέζι» της ΕΡΤ3, θα συμμετάσχει ο επικεφαλής του «Δήμου ΑΞΙΩΝ» Παύλος Τονικίδης.

Τροχονομική παράβαση της εβδομάδας: 5.576 παραβάτες για ταχύτητα και αλκοόλ

Συνεχίζονται οι έλεγχοι στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος «παράβαση της εβδομάδας», που σχεδιάστηκε και εφαρμόζεται από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων, σε όλη την επικράτεια.

Γιορτάζουμε τα πρώτα μας γενέθλια και σας περιμένουμε

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Σωματείου ΧΟΡΟΝΟΣ εν κύκλιος κίνηση
Σας προσκαλούμε να γιορτάσετε μαζί μας τον 1 χρόνο ΧΟΡΟΝΟ, με μουσικές από τον Πόντο, τη Θράκη, τη Μακεδονία, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τη Μ. Ασία και τα νησιά μας, το Σάββατο 18 Μαΐου 2019, στο κέντρο ΚΑΛΥΒΑ, μαζί με τους:

Δείτε Video από την ημερίδα με στόχο τη βοήθεια μαθητών στα μαθηματικά κατά τις Πανελλαδικές Εξετάσεις


Η ημερίδα με στόχο τη βοήθεια μαθητών στα μαθηματικά κατά τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, έγινε στο Κιλκίς την Τρίτη 7 Μαΐου 2019.

Απομακρύνονται τα επικίνδυνα ξερά κλαδιά από το άλσος του Αγίου Γεωργίου Κιλκίς

Ξεκίνησαν οι εργασίες θρυμματισμού και απομάκρυνσης των ξερών κλαδιών από τις παρυφές του άλσους Αγίου Γεωργίου Κιλκίς. Για τον κίνδυνο από τα ξερά κλαδιά είχε αναφερθεί με δημοσίευμα της η εφημερίδα Γνώμη πριν από μερικές ημέρες (Δείτε ΕΔΩ). Σύμφωνα με πληροφορίες οι εργασίες για την απομάκρυνση των συγκεκριμένων κλαδιών θα διαρκέσουν περίπου μια εβδομάδα.

Δείτε Video από την συνέντευξη των υποψ. ευρωβουλευτών Λίτσας Αμμανατίδου, Σήφη Παπαδόπουλου και Άλκη Αντωνιάδη


Συνέντευξη των υποψηφίων ευρωβουλευτών της Λαϊκής Ενότητας, Λίτσας Αμμανατίδου, Σήφη Παπαδόπουλου και Άλκη Αντωνιάδη, την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019 στο Κιλκίς.