Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Σούλης: "Η ενδοσχολική βία μας αφορά όλους"

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς, Σούλη Καζαντζίδη
Με αφορμή την 6η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του ενδοσχολικού εκφοβισμού και ενδοσχολικής βίας, ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς και εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης, τονίζει ότι το αποτέλεσμα του εκφοβισμού, της ενδοσχολικής βίας ή της επιθετικής παρενόχλησης είναι να έχουμε παιδιά που πονάνε, παιδιά που νιώθουν ότι είναι μόνα, ρουφηγμένα από το φόβο, περιθωριοποιημένα, χωρίς διέξοδο.

Δήλωση Γ. Γεωργαντά σχετικά με την τροπολογία για παράταση των κομματικών τοποθετήσεων

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Κιλκίς κ. Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Το παραμύθι της κυβέρνησης για την αποκομματικοποίηση της Δημόσιας Διοίκησης έλαβε τέλος. Με τροπολογίες συντηρούν το κομματικό κράτος».

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη νέα εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.) στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών στη σήραγγα Κατερίνης.

Ο Αστέρας Μεγάλης Βρύσης Κιλκίς χορεύει και σας προσκαλεί...


Video: Καταγγελίες Γ. Γεωργαντά για τιμολόγηση φαρμάκων και Νοσοκομείο Κιλκίς


Σ/Ν Υπ. Υγείας: Εκσυγχρονισμός και Αναμόρφωση Θεσμικού Πλαισίου Ιδιωτικών Κλινικών, Σύσταση Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, Σύσταση Εθνικού Ινστιτούτου Νεοπλασιών και λοιπές διατάξεις.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθησαν 2 άτομα για διαρρήξεις οχημάτων σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας

Συνελήφθησαν χθες (5 Μαρτίου 2019) μετά από συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 25χρονος ημεδαπός και ένας 25χρονος αλλοδαπός, για διαρρήξεις και κλοπές από οχήματα που έγιναν το τελευταίο διάστημα σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας.

6 Μαρτίου – Παγκόσμια ημέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού

Υπογράφει ο
Θέμης Θ. Ανθρακίδης
Οικονομολόγος – Νομικός
Υποψ. Βουλευτής νομού Κιλκίς Κινήματος Αλλαγής
Παγκόσμια ημέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού σήμερα, 6 Μαρτίου, ημέρα που μας δίνει το έναυσμα να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να κατανοήσουμε καλύτερα τι ακριβώς σημαίνει η έννοια αυτή, ποιους αφορά και πώς αντιμετωπίζεται.

Video: Φυλλάδια ενάντια στον σχολικό εκφοβισμό διένειμαν οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς


Φυλλάδια ενάντια στον σχολικό εκφοβισμό διένειμαν οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς. Η διανομή έγινε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019.

Τα αποκριάτικα πάρτι των δομών ΚΔΑΠ Kinesis for kids και ΚΔΑΠ Kinesis for juniors

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids και ΚΔΑΠ Kinesis for juniors
Η αρχή έγινε την Τσικνοπέμπτη 28 Φεβρουαρίου με το Tsiknoparty στο ΚΔΑΠ Kinesis for juniors. Φορέσαμε την καλύτερη αποκριάτικη στολή μας, το πιο όμορφο χαμόγελο και με ξέφρενη διάθεση ήμασταν έτοιμοι να διασκεδάσουμε. 

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (6/3/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Με τους τρεις βαθμούς της νίκης επέστρεψε από την Αλεξανδρούπολη ο Αλέξανδρος Κιλκίς αφού επικράτησε επί του ιστορικού Εθνικού με σκορ 2-0. Η A’ ομάδα της Κιλκισιώτικης Ακαδημίας ποδοσφαίρου είχε μέτριο ημίχρονο στο οποίο δεν σημειώθηκε τέρμα, αλλά είχε 5 καλές ευκαιρίες. 

Οι Δήμαρχοι αλλάζουνε μα τα αδέσποτα μένουν...

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Πολλές φορές το θέμα, το πρόβλημα, των αδέσποτων σκύλων γίνεται θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, όλοι διαμαρτύρονται αλλά το θέμα μένει.

«Μελέτη για τις πολιτικές κινήτρων υπέρ της κλωστοϋφαντουργίας-ένδυσης»

Δελτίο τύπου Δημ. Μάρδα
Πολυσέλιδη περιεκτική μελέτη με θέμα τις πολιτικές κινήτρων υπέρ του κλάδου της κλωστοϋφαντουργίας και ένδυσης παρέδωσε στον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στ.Πιτσιόρλα, ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ, κ. Δημήτρης Μάρδας. Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από το γραφείο του, μετά από παρότρυνση στελεχών επιχειρήσεων του κλάδου και σε συνέχεια της συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί εδώ και καιρό μαζί τους.

Εξετάσεις ζωνών tae kwon do - kick boxing - Επιδείξεις Ενόργανης Γυμναστικής και Zumba στον ΑΘΛΟ Κιλκίς

Δελτίο τύπου "Άθλου" Κιλκίς
Εξετάσεις προαγωγής ζωνών εγχρώμων και μαύρων ζωνών του Α.Σ. ΑΘΛΟΣ Κιλκίς διεξήχθησαν την Κυριακή στις 23/02/2019 στις εγκαταστάσεις του Golden Athlos 21ης Ιουνίου 43.

6 Μαρτίου: Παγκόσμια Ημέρα κατά του ενδοσχολικού εκφοβισμού & ενδοσχολικής βίας

Σας ενημερώνουν οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς
Η σχολική βία και ο εκφοβισμός που εκδηλώνεται μεταξύ των μαθητών θεωρείται κοινωνικό πρόβλημα. Ο όρος που χρησιμοποιείται διεθνώς για να περιγράψει το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού είναι «bullying». Προέρχεται από το ρήμα « bully » που σημαίνει «πληγώνω ή τρομοκρατώ ή υποχρεώνω κάποιον με τη βία να κάνει κάτι που δεν θέλει».

Σούλα Αθανασιάδου - Πιπερίδου: Είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς

Υπογράφει η Σούλα Αθανασιάδου - Πιπερίδου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς
Ονομάζομαι Αθανασιάδου Πιπερίδου Σούλα και κατάγομαι από το Ελευθεροχώρι Κιλκίς όπου και διαμένω. Ως Δημόσιος υπάλληλος, με την ειδικότητα της Νοσοκόμας, υπηρέτησα 5 χρόνια στο Νοσοκομείο του Κιλκίς, 2 χρόνια στο Κέντρο Υγείας του Δροσάτου και το υπόλοιπο της θητείας μου το έκανα στο Αγροτικό Ιατρείο του Χέρσου. Σήμερα είμαι Συνταξιούχος και έχω δύο παιδιά.

Περιφερειακή Συνέλευση του Ερυθρού Σταυρού Γουμένισσας


Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Γουμένισσας
Η Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ, σύμφωνα με το Καταστατικό του ΕΕΣ και με την απόφαση του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου, ληφθείσα κατά τη συνεδρίαση αυτού της 7ης Φεβρουαρίου 2019, για διεξαγωγή στις 31/03/2019 Περιφερειακών Συνελεύσεων ταυτόχρονα σε όλα τα Περιφερειακά Τμήματα του ΕΕΣ, για την εκλογή των Περιφερειακών Συμβουλίων τους, συγχρόνως και με την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης του ΕΕΣ για την εκλογή Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Επιτροπής Δεοντολογίας, καλεί τα Μέλη του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ σε Περιφερειακή Συνέλευση που θα συγκληθεί την 31η Μαρτίου 2019 ημέρα Κυριακή, με ώρα έναρξης διεξαγωγής της την 11 π.μ., στην Γουμένισσα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γουμένισσας, καπετάν Γκόνου 65, με τηλ. 2343041350, με θέματα Ημερήσιας Διάταξης: