Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Το εσωτερικό του επερχόμενου Ford Focus ST

Επιμέλεια: Γιώργος Τσιμπουσλής
Πηγή: www.gocar.gr
Οι «κατάσκοποι» του carscoops.com απαθανάτισαν χωρίς ίχνος καμουφλάζ επάνω του το επερχόμενο Focus ST. Ωστόσο, δεν είχαμε εικόνα για το πώς μπορεί να είναι το εσωτερικό του. Παρόλ’ αυτά, οι «κατάσκοποι» έκαναν ξανά τα… μαγικά τους, παρέχοντάς μας φωτογραφίες για το πώς είναι η καμπίνα του νέου Focus ST.

Ο Σύλλογος "Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς", ευχαριστεί θερμά...

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
➤Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία ΜΕΓΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΕΙΙΝΗΣ Α.Ε., MEGA DISPOSABLES S.A. για την ευγενή και γενναιόδωρη χορηγία προς τον Φορέα μας, ενισχύοντας έτσι το έργο μας στην καθημερινή διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες καθώς και για τα πακέτα τροφίμων που ετοιμάζουμε για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (27/12/2018)

Ζητείται απόφοιτος λυκείου έως 29 ετών με τρίμηνη κάρτα ανεργίας για πλήρη απασχόληση σε θέση ρεσεψιόν. Βιογραφικά στο yogapilateshouse@hotmail.com

10 μετάλλια για την ΤΟΛΜΗ Κιλκίς στο 3ο προκριματικό ΕΤΑΒΕ

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
3o προκριματικό πρωτάθλημα Taekwondo WT αγωνιστικό και Poomsae όλων των ηλικιακών κατηγοριών για το 2018 διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου στις 14-15-16/12/2018.

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι περιφερειάρχες του ΚΚΕ στις εκλογές του Μαΐου

Δελτίο τύπου ΚΚΕ
Το γραφείο τύπου δίνει στη δημοσιότητα τους υποψήφιους του ΚΚΕ για τις Περιφέρειες στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου.

Με Δημήτρη Κυριακίδη για το Δήμο Κιλκίς και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη
Ένας ακόμη άξιος συμπολίτης μας, που συμμερίζεται τις ιδέες μας για την ανάπτυξη του Δήμου Κιλκίς, έρχεται κοντά μας για να ενισχύσει την κοινή προσπάθεια για το καλό του τόπου μας.

Σκοτώθηκε 48χρονη σε τροχαίο στην Παλαιά Εθνική Οδού Θεσσαλονίκης – Αθηνών

Χθες (26 Δεκεμβρίου 2018) το βράδυ, στο 54ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Αθηνών, στην περιοχή του Νησελλίου Ημαθίας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 48χρονη ημεδαπή, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα η 48χρονη οδηγός να διακομισθεί τραυματισμένη σε Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.

Ο Άθλος Κιλκίς στο EUROPEAN KING OF TAE KWON DO ITF στη Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου "Άθλου" Κιλκίς
Στις 15-16/12/2018 ημέρες Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε το KING OF ΤAE KWON DO ITF στις αθλητικές εγκαταστάσεις του κλειστού Σταδίου (Νίκος Γκάλης ) (Παλέ ντε σπορ) στην Θεσσαλονίκη υπό την αιγίδα της Α.Ο.Τ.Ε. 

Δείτε Video από την ρεμπέτικη-λαϊκή βραδιά στην Ευκαρπία Κιλκίς


Η ρεμπέτικη-λαϊκή βραδιά στην Ευκαρπία Κιλκίς, έγινε την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων του πολιτιστικού συλλόγου "Το Λαβάς", στις 8 μ.μ.