Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

"Βοήθεια στην οικογένεια δεκάχρονης συμπολίτισσας μας"

Ο σύλλογος "ΚουΠα" ΚΙΛΚΙΣ-Basketball Academy άμεσα ευαισθητοποιημένος ως προς το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η δεκάχρονη συμπολίτισσα μας από τροχαίο ατύχημα που έγινε τον περασμένο Ιούλιο στην Άνω Ποταμιά Κιλκίς εξαιτίας του οποίου υπέστη μόνιμη αναπηρία με απώλεια του άνω άκρου της αποφάσισε όπως μέρος εκ του ποσού αγοράς κάθε εισιτηρίου διαρκείας της ανδρικής ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 να αποδοθεί στην οικογένεια του δεκάχρονου κοριτσιού για την τοποθέτηση του απαιτούμενου τεχνητού μέλους.

Video: Συνεργείο του Δασαρχείου καθαρίζει το δάσος του Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς


Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018.
Συνεργείο του Δασαρχείου καθαρίζει το δάσος του Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς.

Αιμοδοσία στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς



30 Χρόνια Προσκοπικό Κέντρο Καβαλάρι Κιλκίς

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και χαράς οι Πρόσκοποι του Κιλκίς γιόρτασαν τα 30 χρόνια λειτουργίας του Προσκοπικού Κέντρου Καβαλάρι Κιλκίς, το οποίο βρίσκεται στον ομώνυμο οικισμό της Δημοτικής Ενότητας Μουριών του Δήμου Κιλκίς, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018.

Video: Απερίγραπτη βρωμιά μπροστά την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου Κιλκίς


Κιλκίς, Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018.
Απερίγραπτη βρωμιά μπροστά την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου Κιλκίς, στον ομώνυμο Λόφο.

Συλλυπητήρια ΓΑΣ Κιλκίς για τον θάνατο του Αλέξη Καζαντζίδη

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ  εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του, καθώς και τα θερμά του συλλυπητήρια για τον αιφνίδιο θάνατο του εκλεκτού επιχειρηματία και πρώην πρόεδρο του συλλόγου μας Αλέξη Καζαντζίδη
Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στους οικείους του."

Κιλκίς: Πήγαν να βγάλουν λεφτά με κλεμμένες τραπεζικές κάρτες, αλλά...

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 31χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της 2 Οκτωβρίου 2018, ενεργώντας μαζί με συνεργό του, διέρρηξαν κατάστημα στο Κιλκίς και αφαίρεσαν ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, μία ταμειακή μηχανή και τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες επιχείρησαν να κάνουν αναλήψεις χρηματικών ποσών, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Εκδόθηκε η απόφαση ένταξης πράξεων για τους δικαιούχους της δράσης «Εναλλακτική καταπολέμηση ζιζανίων στους ορυζώνες»

Ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε η υπ΄αριθμ.8739/8-10-2018 (ΑΔΑ:6ΤΞ34653ΠΓ-5Δ4) Απόφαση Ένταξης Πράξεων για τους δικαιούχους της Πρόσκλησης της δράσης 10.1.7 «Εναλλακτική καταπολέμηση ζιζανίων στους ορυζώνες».

Γκουντενούδης: "Να εκκενωθεί το Κέντρο Φιλοξενίας της Νέας Καβάλας"

Επιστολή Γκουντενούδη προς τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Βίτσα Δημήτριο για το ζήτημα της διαχείρισης του προσφυγικού και μεταναστευτικού 
"Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Επανερχόμεθα στο ζήτημα της διαχείρισης του προσφυγικού και μεταναστευτικού προβλήματος στην περιοχή μας και θέλουμε να σας εκφράσουμε την έντονη ανησυχία μας για τις πρόσφατες εξελίξεις.

Χατζησάββας: "Σε κίνδυνο η δημόσια υγιεινή και οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς"

Ερώτηση Χ. Χατζησάββα προς το Υπουργείο Εσωτερικών και το Υπουργείο Παιδείας 
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Τύπο (Δείτε σχετική ανάρτηση ΕΔΩ), δίπλα ακριβώς στην περίφραξη του 1ου Γυμνασίου στην πόλη του Κιλκίς, υπάρχουν εδώ και τουλάχιστον τέσσερα έτη, εγκαταλελειμμένες και ετοιμόρροπες κατασκευές, οι οποίες κατά την παρούσα χρονική στιγμή έχουν μετατραπεί κυριολεκτικά σε εστίες μόλυνσης, καθώς είναι γεμάτες απορρίμματα αλλά επιπροσθέτως είναι και επικίνδυνες για τη δημόσια υγιεινή και κυρίως για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του παρακείμενου 1ου Γυμνασίου, διότι σε αυτά τα παραπήγματα υπάρχουν επιβλαβή υλικά, όπως ο αμίαντος στις ετοιμόρροπες σκεπές τους.

Ο "άγνωστος" εχθρός στα χρόνια του Μακεδονικού Αγώνα


Γράφει ο Θωμάς Χ. Μαρκόπουλος *
Ο Αγώνας της Ελληνικής Ανεξαρτησίας του 1821-28, άφησε τη Μακεδονία, όπως εξ’ άλλου και άλλα μέρη της Ελλάδας, έξω από τα σύνορα του Ελληνικού Κράτους. Όμως οι Μακεδόνες ποτέ δεν έπαψαν να προσδοκούν την Απελευθέρωση της Μακεδονίας και την Ένωσή της με την υπόλοιπη ελεύθερη Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα, οι επαναστάσεις στην Μακεδονία διαδέχονται η μια την άλλη. Όμως, δυστυχώς, καμία τους δεν τελεσφόρησε.