Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Κιλκίς: Τσάκωσαν 4 αλλοδαπούς, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθησαν χθες (13 Αυγούστου 2018) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 4 αλλοδαποί ηλικίας 35, 30, 23 (γυναίκα) και 21 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. 

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς συγχαίρει θερμά την Μαρία Μανιουρά

"Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι Εθελοντές των τριών σωμάτων του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς συγχαίρουν θερμά την εθελόντρια νοσηλευτικής του τοπικού τμήματος κ.Μαρία Μανιουρά ως νέο ορκισθείσα δημοτική σύμβουλος στο δήμο Κιλκίς και της εύχονται καλή δύναμη και με την ίδια αγάπη και τον ίδιο ζήλο να αγκαλιάσει τα προβλήματα των συμπολιτών μας."

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018 έως και την Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (α.α. 24/2018) που ισχύει από αύριο Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018 έως και την Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018, θα σημειωθεί πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού κυρίως στις βορειοδυτικές περιοχές της χώρας, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους, που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Η Οδική Ασφάλεια στην Κεντρική Μακεδονία (Εκτός Θεσσαλονίκης) τον Ιούλιο 2018

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Ιούλιο του έτους 2018, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά - αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία (Εκτός Θεσσαλονίκης) τον Ιούλιο 2018

Κατά τη διάρκεια του μήνα Ιουλίου του 2018, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά 915 άτομα και ειδικότερα:

Η παιδική ταινία “Γατοσυμμορία”, στο Θερινό Σινεμά Κιλκίς


Στις 14 και 15 Αυγούστου θα προβληθεί στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” η παιδική ταινία με τίτλο “Γατοσυμμορία”.
Οι προβολές ξεκινούν στις 21.30.

Συνελήφθη 56χρονος στο Κιλκίς για κατοχή 900 λίτρων νοθευμένου λαδιού

Στο πλαίσιο καθημερινών ελέγχων για την καταπολέμηση της λαθρεμπορίας, συνελήφθη την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018 το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, ένας 56χρονος ημεδαπός για κατοχή ποσοτήτων νοθευμένου λαδιού.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί συνέλαβαν στη Θεσσαλονίκη 2 άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν την Κυριακή 12 Αυγούστου 2018 το απόγευμα μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο ημεδαποί ηλικίας 65 και 53 ετών, κατά περίπτωση για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.