Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Ο Νίκος Παπανικολάου νέος προπονητής του "Ποντιακού" Νέας Σάντας

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος "Ποντιακός" Νέας Σάντας ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον προπονητή Νίκο Παπανικολάου για τη σεζόν 2018-2019. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Παπανικολάου ως προπονητής του "Λεβέντη" Λεβεντοχωρίου, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α' κατηγορία τη σεζόν 16-17, ενώ πέρυσι ήταν συνεργάτης του Μάκη Κατσαβάκη στον Κιλκισιακό.

"Η συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ είναι τοξική και παράγει μίσος"


Γράφει ο Τάσος Κοκοβίδης 
Έλλην πολίτης

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΖΑΕΦ ΕΙΝΑΙ ΤΟΞΙΚΗ  και παράγει ΜΙΣΟΣ. Παράγει ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΣ από τους περισσότερους ΕΛΛΗΝΕΣ προς όλους όσους συνεργάστηκαν για να ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ και να ΠΕΡΑΤΩΣΟΥΝ την συμφωνία των ΠΡΕΣΠΩΝ. 

Δείτε 93χρονο από το Διπόταμο Κιλκίς, να χορεύει ποντιακά


Ο 93χρονος Χαράλαμπος Λεπτοκαρίδης άφησε άναυδους τους πάντες με τις χορευτικές του ικανότητες, στον ετήσιο χορό του Πολιτιστικού Συλλόγου Διποτάμου Κιλκίς "Ουλ Εντάμαν", το Σάββατο 7 Ιουλίου 2018.

Πολλά όμορφα χαμόγελα από ΚΔΑΠ Kinesis for kids και το γυμναστήριο Kinesis-Gym


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids
Την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018 πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο Carabus η τελετή λήξης της σχολικής χρονιάς 2017-2018 του ΚΔΑΠ Kinesis for kids. Γονείς και φίλοι των παιδιών παρευρέθησαν στη γιορτή μας για να παρακολουθήσουν την απαιτητική επίδειξη ενόργανης γυμναστικής του παιδικού τμήματος καθώς επίσης και τις εντυπωσιακές χορογραφίες των παιδικών τμημάτων Zumba junior και Zumba kids. 

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Α.Ο.Κ. Γουμένισσας

Ανακοίνωση Α.Ο.Κ. Γουμένισσας
Διεξήχθη την Πέμπτη, 5 Ιουλίου και ώρα 19:00 στο Κέντρο Νεότητας της Γουμένισσας, Γενική Συνέλευση με θέμα την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο.Κ. Γουμένισσας για τα επόμενα δύο έτη.

Εξετάσεις προαγωγής ζωνών ταεκβοντό, στην ΤΟΛΜΗ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Εξετάσεις προαγωγής ζωνών ταεκβοντό διεξήχθησαν στον Α.Σ "Η Τόλμη" Κιλκίς στις 25 Ιουνίου 2018 στην αίθουσα Μητρόπολης (πρώην Νομαρχία Κιλκίς). Η αναβάθμιση των cup (βαθμός) γίνεται δύο φορές το χρόνο, σύμφωνα με την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό όπως και ETU και WT. 

Video από τον ετήσιο χορό του Πολιτιστικού Συλλόγου Διπoτάμου Κιλκίς "Ουλ Εντάμαν"


Ο Ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Διπoτάμου Κιλκίς "Ουλ Εντάμαν", έγινε στον Διπόταμο το Σάββατο 7 Ιουλίου 2018.

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι του Σεβαστού Κιλκίς: "Δώστε λύση, από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα"


Πλημμύρα του Γαλλικού ποταμού στην ισόπεδη διάβαση Σεβαστού Κιλκίς, Σάββατο 7 Ιουλίου 2018, 8:30 μ.μ.