Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

2018: Έτος κατά των ναρκωτικών


Οι αστυνομικοί της γειτονιάς Κιλκίς ενημερώνουν
"Χαρακτηρίζουμε & αναγνωρίζουμε το 2018 ως έτος κατά των ναρκωτικών.
Προστατεύουμε την κοινωνία.
Προστατεύουμε τους συνανθρώπους μας,
τους νέους ανθρώπους, κυρίως τα παιδιά.

Επιστολή Γκουντενούδη προς τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Δημήτριο Βίτσα

Επιστολή προς τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Δημήτριο Βίτσα απέστειλε ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης, με θέμα την όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, «εντεινόμενη ανησυχία της τοπικής κοινωνίας και της δημοτικής αρχής λόγω της επικείμενης αύξησης του αριθμού των ατόμων στο κέντρο φιλοξενίας (camp)της Νέας Καβάλας στο Πολύκαστρο».

Κρούσματα Ιλαράς το τελευταίο δεκαήμερο στο Νοσοκομείο του Κιλκίς

Επιστολή Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων προς τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό
"Με βάση τα στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ τα δηλωθέντα κρούσματα ιλαρά στην χώρα μας ανέρχονται σε 3000. Εκτιμάται ότι είναι πολύ περισσότερα καθότι δεν δηλώνονται όλα τα περιστατικά. Έχουν καταγραφεί επίσης 4 θάνατοι από επιπλοκές της ιλαράς.

Ο Πρόεδρος Δημοκρατίας στην Γουμένισσα στις 23 Οκτωβρίου 2019

Ανακοίνωση δήμου Παιονίας
Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το Ιδιαίτερο Γραφείο της Προεδρίας της Δημοκρατίας και συγκεκριμένα το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων με το Γραφείο Δημάρχου Παιονίας, μας ανακοινώθηκε ότι ο Πρόεδρος Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος θα παραστεί στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Παιονίας του χρόνου στις 23 Οκτωβρίου 2019 στην ιστορική έδρα του Δήμου, τη Γουμένισσα.

Νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2018-2019 στα ΚΔΑΠ του Ατέρμονα

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Ατέρμονα
Το Τμήμα Επικοινωνίας των ΚΔΑΠ Ατέρμων καλεί τους ενδιαφερόμενους από τη Δευτέρα 21/05/2018 να προσέλθουν στα γραφεία του (Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων, Παντελεήμονας, Κιλκίς) προκειμένου να ενημερωθούν πλήρως για τη διαδικασία συλλογής των δικαιολογητικών τα οποία είναι απαραίτητα να κατατεθούν προκειμένου να ενταχθούν στο ΝΕΟ ΕΣΠΑ 2018-19 για τη ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή τόσο των παιδιών όσο και των γονέων στις Αθλητικές & Εκπαιδευτικές μας δραστηριότητες.

Ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα για την Ακαδημία Μπάσκετ Ατέρμων ABC

Ανακοίνωση Ακαδημίας Μπάσκετ Ατέρμων ABC
Η Αγωνιστική Ομάδα Μπάσκετ Ατέρμων #atermonbasketballcommunity την Κυριακή 20/05/2018, συμμετείχε στο Τουρνουά ΜΙΝΙ της ΕΚΑΣΘ. Το Τουρνουά έλαβε χώρα στη έδρα του Μακεδονικού (Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης). Η ακαδημία Μπάσκετ ΑΤΕΡΜΩΝ A.B.C αγωνίστηκε έναντι της ομάδας του Μακεδονικού στα πλαίσια της τελευταίας Αγωνιστικής του τουρνουά της ΕΚΑΣΘ.

Δημιουργία ομάδας νέων ανδρών από τις ομάδες Atermon Football Community & ΕΣΠΕΡΟΣ Τερψιθέας

Ανακοίνωση Atermon Football Community
Συνεργασία των δύο ποδοσφαιρικών ομάδων (Atermon Football Community & ΕΣΠΕΡΟΣ Τερψιθέας) με στόχο τη δημιουργία ομάδας Νέων Ανδρών.

Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Απασχόλησης Παιδιών στον Ατέρμονα

Ανακοίνωση Summer Energy Camp Αtermon
Το Καλοκαίρι έφτασε και στον Ατέρμονα και είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τους μικρούς μας φίλους στο πιο fun, Summer Energy Camp. 

Συνάντηση Δημάρχου Παιονίας με Δήμαρχο Γευγελή

Ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης επισκέφθηκε το Δήμο Γευγελή της FYROM όπου είχε συνάντηση εργασίας με το νέο Δήμαρχο του όμορου δήμου της γείτονος χώρας κ. Sasho Pockov, έπειτα από πρόσκληση του τελευταίου.

Οι δρομείς υγείας Κιλκίς στην Καβάλα

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Κανένα Σαββατοκύριακο δεν μένει ανεκμετάλλευτο από τα μελή του ΣΔΥΚ τώρα που οι αγώνες πληθαίνουν και έχουμε μπει για τα καλά στην «αγωνιστική» περίοδο. 

Μηχανογραφικό δελτίο για τις πανελλαδικές εξετάσεις 2018

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι τα μηχανογραφικά δελτία για τις πανελλαδικές εξετάσεις 2018 αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΠΕΘ www.minedu.gov.gr στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

Εκδρομή Συλλόγου Συνταξιούχων Δ.Υ. νομού Κιλκίς στην Ιταλία

Δελτίο τύπου Συλλόγου Συνταξιούχων Δ.Υ. νομού Κιλκίς
Ξεφεύγοντας από την συνηθισμένη περιγραφή σε πεζό λόγο, της εκδρομής μας στην Κάτω Ιταλία (Μεγάλη Ελλάδα) και Σικελία από 4 έως 12 Μαΐου 2018, συντάχθηκε από συναδέλφισσά μας, σε έμμετρη μορφή η ανασκόπηση της πολύτιμης εμπειρίας μας: 

Τα νέα του Κιλκισιακού - 22/05/2018

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Το Σάββατο 19 Μαΐου 2018 η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού ταξίδεψε μέχρι τη Πατρίδα Ημαθίας για να συμμετάσχει στο δεύτερο τουρνουά της τοπικής Ακαδημίας "Ευστάθιος Χωραφάς". Μέσα σε ένα όμορφο περιβάλλον με ακαδημίες από την περιοχή, ο Κιλκισιακός κατέβασε τρία αγωνιστικά τμήματα κερδίζοντας δυο πρώτες θέσεις.

Τι λέει η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς για την επίθεση στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη

Ανακοίνωση Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την οργανωμένη, άνανδρη, φασιστική επίθεση που δέχθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης στην επέτειο μνήμης για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.

Δωρεάν εκπαίδευση μελισσοκόμων και εν δυνάμει μελισσοκόμων

Ενημερώνουμε όλους τους μελισσοκόμους και τους εν δυνάμει μελισσοκόμους της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς ότι στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί δωρεάν τριήμερη ταχύρρυθμη εκπαίδευση μελισσοκόμων στις 11-12-13 Ιουνίου 2018.

Βεργίδης: "Στηρίζουμε την κτιριακή αναβάθμιση του Αρχαιολογικού Μουσείου Κιλκίς"

Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης 
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς
Απαντώντας στην από 30-04-2018 επερώτηση της επικεφαλής περιφερειακής παράταξης Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα :
Η κατάσταση του Αρχαιολογικού Μουσείου Κιλκίς από κτιριολογικής πλευράς σίγουρα δεν είναι η επιθυμητή. Το γεγονός αυτό μοιραία, προκαλεί προβλήματα και στο εκθεσιολογικό πλαίσιο του Μουσείου με τον διαρκώς διογκούμενο αριθμό αρχαιολογικών ευρημάτων.

Τα νέα της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΝΟΔΕ Ν.Δ Κιλκίς
➤Την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 στις 7 μ.μ. πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς (πλατεία ειρήνης) όπως κάθε χρόνο η καθιερωμένη εκδήλωση μνήμης για την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου (19 Μαΐου).

Το 1ο ΕΠΑΛ Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά τον Χρήστο Κωνσταντινίδη από το Παλιό Γυναικόκαστρο

Ευχαριστήριο 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς 
Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων/ουσών του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τον κύριο Χρήστο Κωνσταντινίδη του Γεωργίου ο οποίος κατάγεται από το Παλαιό Γυναικόκαστρο Κιλκίς και διαμένει μόνιμα στην Ελβετία, για την ευγενική του χειρονομία να προσφέρει στο Σχολείο μας 9 LCD οθόνες υπολογιστών 19 ιντσών. 

Συνέλαβαν δύο 19χρονες για κλοπή ρούχων από κατάστημα στο Κιλκίς

Συνελήφθησαν χθες (21 Μαΐου 2018) το πρωί στο Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο 19χρονες,καθώς προσποιούμενες τις πελάτισσες μπήκαν νωρίτερα σε κατάστημα στο Κιλκίς και αφαίρεσαν ρούχα αξίας 216 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Εκδήλωση με θέμα "Η συμβολή της επιχειρηματικότητας στην ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος"

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Με στόχο την ενημέρωση σε σχέση με την συμβολή της επιχειρηματικότητας στην Ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Μαΐου στην αίθουσα συνεδριάσεων “Βασίλειος Σεργιαννίδης” του Επιμελητηρίου Κιλκίς η ενημερωτική εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν το Επιμελητήριο Κιλκίς και οι Δήμοι Κιλκίς και Παιονίας με την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρίας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης.

Video: Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης 2 άτομα για αγοραπωλησία ναρκωτικών


Από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, συνελήφθησαν χθες (21 Μαΐου 2018) το μεσημέρι, δύο ημεδαποί ηλικίας 46 και 47 ετών για αγοραπωλησία ναρκωτικών.

Υποδοχή στο Κιλκίς, της Τιμίας Κάρας του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του Ιαματικού

Ανακοίνωση Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου
Την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 και ώρα 6:30 το απόγευμα, κοντά στο κατάστημα της Δ Ε Η Κιλκίς θα γίνει η Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του Ιαματικού από την Άνδρο.

Πολύκαστρο: Μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο "Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα"


Έκθεση εκπαιδευόμενων Δ.ΙΕΚ Κιλκίς

ΕΚΘΕΣΗ σπουδαστών τμήματος ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ & ΣΧΕΔΙΑΜΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ
Εγκαίνια: Τρίτη 29 Μαΐου 2018 ώρα 18:00
Χώρος: Αυστροελληνική Καπναποθήκη, Κιλκίς
Λειτουργία: Έως 1 Ιουνίου 2018, 17:30-20:30

Η ΤΟΛΜΗ Κιλκίς σε φιλικούς αγώνες παίδων κορασίδων και παμπαίδων-πανκορασίδων

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Φιλικοί αγώνες παίδων κορασίδων και παμπαίδων-πανκορασίδων υπό την αιγίδα της Ένωσης ΕΤΑΒΕ διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης Κοζάνης στις 13 Μαϊου 2018. 

Σεμινάρια ενημέρωσης για την ανακύκλωση και την προσομοίωση

Την Τετάρτη 24/05/2018 και την Πέμπτη 25/05/2018 στις 10π.μ , στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus + Programme «Ανάπτυξη ικανοτήτων κοινωνικής επιχειρηματικότητας των μεταναστών και των προσφύγων μέσω της εκπαίδευσης προσομοίωσης στην ανακύκλωση και στην επαναχρησιμοποίηση υλικών» θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια ενημέρωσης στα γραφείο του ΚΕΣΟ (Κέντρο Στήριξης Οικογένειας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών) Ακαδημίας 95, 4ος όροφος.

Γεωργαντάς: «Η Κυβέρνηση συνεχίζει να κρύβεται για τις φωτογραφικές προκηρύξεις των Γραμματέων»

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται 3 μήνες από την κατάθεση Επίκαιρης Επερώτησης 37 Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για το ζήτημα των φωτογραφικών προκηρύξεων στις θέσεις Διοικητικών και Τομεακών Γραμματέων. Με συγκεκριμένα παραδείγματα καταδείξαμε ότι οι προκηρύξεις δεν ακολούθησαν ενιαίους κανόνες αλλά διαφοροποιήθηκαν ανά θέση ανάλογα με τους προεπιλεγέντες από τους Υπουργούς υποψηφίους.

"Βλέποντας το παρελθόν με τα μάτια των παιδιών"

Δελτίο τύπου Ένωσης Ποντίων ν. Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"
Με αφορμή την Ημέρα Μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και με σχετική θεματολογία, στην Ένωση Ποντίων ν. Κιλκίς "Οι Αργοναύτες" εργαστήκαμε μαζί με τα παιδιά μας με ομολογουμένως εξαιρετικά αποτελέσματα.

Video: Το 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς τιμά τη μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων


Το 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς τιμά τη μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων, την Δευτέρα 21 Μαΐου 2018 στο Κιλκίς.