Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

"Τον Κούρο Ευρωπού ή τους πλαστικούς κουβάδες;"

Του Κώστα Χαραλαμπίδη
Σύμφωνα με τα παλαιά καλά λεξικά της Γλώσσας μας, η λέξη «μουσείο» σημαίνει «το ενδιαίτημα, η κατοικία, το τέμενος των Μουσών".

Διέρρευσε η BMW M2 Competition

Επιμέλεια: Γιώργος Τσιμπουσλής
Πηγή: www.gocar.gr
Αρκετές φωτογραφίες και κάποιες πληροφορίες διέρρευσαν πρόσφατα για την αναμενόμενη BMW M2 Competition από τη BMW Αυστραλίας. 

Καλοκαιρινές προσφορές του Kinesis-Gym Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym Kilkis
Στο Kinesis–Gym σου δίνουμε την δυνατότητα να γυμναστείς σε ένα χώρο που κλιματίζεται και παραμένει ανοιχτό όλο τον Αύγουστο, με ομαδικά προγράμματα καθ' όλη την διάρκεια του καλοκαιριού.

Πρόγραμμα χρηματοδότησης σε Δήμους για την ίδρυση νέων τμημάτων βρεφικής, παιδικής και βρεφονηπιακής φροντίδας

Η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, ανακοινώνει ότι ξεκινά από σήμερα το πρόγραμμα χρηματοδότησης, από πόρους του Υπουργείου, σε Δήμους και σε νομικά τους πρόσωπα με σκοπό την ίδρυση νέων τμημάτων βρεφικής, παιδικής και βρεφονηπιακής φροντίδας.

Ξεκίνησε η συσκευασία και διανομή των σχολικών βιβλίων των Δημοτικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2018 – 2019

Το αργότερο στα τέλη Μαΐου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η διανομή των σχολικών βιβλίων για το σύνολο των 4.400 Δημοτικών Σχολείων της χώρας.

Η Απόφαση για τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών στο εξωτερικό

Με κοινή απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κ. Γαβρόγλου και της Υφυπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Μ. Τζούφη καθορίστηκε η διαδικασία απόσπασης εκπαιδευτικών στις σχολικές μονάδες του εξωτερικού́.

Καταγγελία για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Καταγγελία Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, προς το Υπουργείο Υγείας
"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, στην συνεδρίαση του με αριθμό 4 στις 02-04-2018 αποφάσισε κατά πλειοψηφία δια της παρούσης να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ τα τρία διορισμένα μέλη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς για απόφαση που αφορά την μετάταξη υπάλληλου. 

Ερωτήσεις που κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων ο βουλευτής Κιλκίς Χρήστος Χατζησάββας

Δελτίο τύπου Χρήστου Χατζησάββα 
Βουλευτή Χρυσής Αυγής Κιλκίς
Την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 δηλώσατε κ. υπουργέ της Δικαιοσύνης απορημένος και πως θα ζητήσετε τα πρακτικά της δίκης στην οποία αθωώθηκε ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιος από κατηγορίες βάση του «αντιρατσιστικού» νόμου. Μετά από μία εβδομάδα, όλως τυχαίως, ασκήθηκε αρμοδίως έφεση κατά της εν λόγω αθωωτικής απόφασης. 

Εκλογή του κιλκισιώτη Τάσου Βασιλακάκη στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Δελτίο τύπου παράταξης ΔΑΣ ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας
Ενισχυμένη σε ψήφους, ποσοστά και έδρες βγήκε η ΔΑΣ από το 46ο Συνέδριο της ΠΟΕ ΟΤΑ, που πραγματοποιήθηκε από τις 21 έως 24 Απριλίου στα Γιάννενα, με τη διαδικασία των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Γενικού Συμβουλίου και αντιπροσώπων στο επόμενο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ.