Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Όλοι οι επιλαχόντες, σε όλη τη χώρα, εντάσσονται στο Πρόγραμμα των Νέων Αγροτών – 300 εκατ. ευρώ για 16.000 νέους αγρότες

Τροποποίηση του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, προκειμένου να ενταχθούν στο Μέτρο των Νέων Αγροτών όλοι οι υποψήφιοι που έχουν υποβάλει φάκελο και πληρούν τους όρους, ανήγγειλε από το βήμα του Περιφερειακού Συνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, ενώ τη δέσμευση αυτή επανέλαβε λίγο αργότερα και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην κεντρική του ομιλία.

Η "Τόλμη" Κιλκίς στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Taekwondo Do WT

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Taekwondo Do WT διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο βαρέων αθλημάτων Άνω Λιοσίων( Αθήνα ) στις 21-22 Μαρτίου 2018. 

Η Σοφία Ασίκη εγκαινιάζει το νέο της κατάστημα στο Κιλκίς


Νέο βίντεο από τους Sugar Factory


Το Walking on Different Paths των Sugar Factory απέκτησε ένα καταπληκτικό art video του Νώντα Σαπίδη (Nonsap Visuals).

Δείτε Video από την εκδήλωση με θέμα, "Αγροτική επιχειρηματικότητα"


Το Κέντρο Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κιλκίς διοργάνωσαν εκδήλωση με θέμα: “ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ και Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ” την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018, στο Επιμελητήριο Κιλκίς.

Θεατρικό Εργαστήρι στο Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς


Εγκαίνια του νέου κτηρίου του ΤΕΙ Κιλκίς από τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστα Γαβρόγλου


Δελτίο τύπου Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων
Το νέο κτήριο του ΤΕΙ Κιλκίς εγκαινίασε την Τρίτη 27 Μαρτίου ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου.

Με λαμπρότητα ο Εορτασμός Εθνικής Επετείου την Παιονία

Μέσα σε κλίμα σεβασμού, επισημότητας και λαμπρότητας εορτάστηκε και φέτος η διπλή γιορτή της χριστιανοσύνης και του έθνους ανήμερα της 25ης Μαρτίου.

74.692 εισακτέοι σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019- Αύξηση κατά 3.966 θέσεις

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 1123 Β΄/27-3-2018) η Υπουργική Απόφαση «Καθορισμός αριθμού εισακτέων σπουδαστών στις Σχολές, τα Τμήματα και τις Εισαγωγικές Κατευθύνσεις Τμημάτων της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019». Ειδικότερα:

Επίσκεψη υπουργού Παιδείας στο Δήμαρχο Κιλκίς

Ο Δήμαρχος Κιλκίς δέχθηκε χθες στο γραφείο του τον υπ. Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου μετά την επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Κιλκίς.

Παρέμβαση Δημάρχου Παιονίας στο 11ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας 
Ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης παρεβρέθηκε στο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Κεντρικής Μακεδονίας που πραγματοποιείται σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης 26-28 Μαρτίου.

Δείτε την παρέμβαση του Σούλη στον Αυτιά


Ο Σούλης Καζαντζίδης ανήμερα της Eθνικής Eορτής της 25ης Μαρτίου, μίλησε στον ΣΚΑΙ προσκεκλημένος του δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά.

Πασχαλινό ωράριο 2018, καταστημάτων του Κιλκίς


Θερινό ωράριο 2018, καταστημάτων του Κιλκίς


«Νηστεία νηστίσιμη και υγιεινή» στην Κάρπη της Παιονίας

Δελτίο τύπου Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας “Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος”
Μία εκδήλωση μέσα στο “κλίμα της Σαρακοστής” πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 στην Κάρπη του Δήμου Παιονίας, ύστερα από συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάρπης με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας “Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος”. 

Το Επιμελητήριο Κιλκίς επισκέφτηκε ο Γενικός Πρόξενος Γερμανίας


Δελτίου τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε στο Επιμελητήριο Κιλκίς ο Γενικός Πρόξενος Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη κ. Βάλτερ Στέχελ την Τρίτη 20.03.2018.

"Με σύμμαχο τον Ήλιο, προστατέψτε το δέρμα σας και απολαύστε την ζωή"

"Μία συνήθεια που επικρατεί είναι την 1η κάθε Μάρτη μικροί και μεγάλοι να φοράμε στον καρπό του χεριού μας “Μάρτη” ή “Μαρτιά”, το γνωστό βραχιολάκι φτιαγμένο από ασπροκόκκινη κλωστή (στριφογυριστή). 

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Δευτέρα 2 Απριλίου 2018, στις 13.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Κιλκίς: Άνευ προηγουμένου η επιτυχία της εκδήλωσης για το επιτραπέζιο σταφύλι CRIMSON


Δελτίο τύπου Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Με πλήρη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς με κύριο αντικείμενο την καλλιέργεια του επιτραπέζιου σταφυλιού CRIMSON. Είναι χαρακτηριστικό, ότι στην αίθουσα του Συνεδριακού υπήρχαν πολλοί όρθιοι.