Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Θέση εργασίας στην ΚΛΕΕΜΑΝΝ (18/1/2018)

Ο όμιλος εταιριών KLEEMANN, λόγω της συνεχούς ανάπτυξης των δραστηριοτήτων του  στην διεθνή αγορά επιθυμεί να προσλάβει για τη Γενική Διεύθυνση, στη Βιομηχανική Περιοχή Κιλκίς Executive Personal Assistant to the General Manager.
Δείτε ΕΔΩ

Τσικνοπέμπτη 2018, στο Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς


Ερώτηση ΚΚΕ για τα προβλήματα στην διεξαγωγή των αγώνων των τοπικών πρωταθλημάτων στα ερασιτεχνικά σωματεία

Ερώτηση Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού
Σύμφωνα με τους ανθρώπους των Αθλητικών Ομοσπονδιών η εφαρμογή του από 01/01/2018 νόμου 4387/2016 που αφορά τους αμειβόμενους με περιστασιακή απασχόληση και με τίτλο κτήσης που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα των Αθλητικών Ομοσπονδιών, δημιουργεί εμπόδια στην διεξαγωγή των αγώνων. Πρόκειται για εκείνο το δυναμικό (κριτές, διαιτητές, χρονομέτρες, γραμματεία κτλ) που χωρίς αυτό δεν μπορεί να διεξαχθεί κανένας αγώνας για κανένα άθλημα.

Πολιτική των ιδεών vs Πολιτική των προσώπων

Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Πάει και το πολυνομοσχέδιο. Ψηφίστηκε. Η κουτάλα ανακάτεψε ξανά, η τράπουλα μοιράστηκε κι οι σύντροφοι βγήκαν κερδισμένοι με μια μετεγγραφή συν. Έτσι ειναι αυτά. Και το κυβερνητικό σχήμα πλέον βγήκε ενισχυμένο με την ευελιξία ποδοσφαιρικής ομάδας που εμπλουτίζεται συνεχώς με μετεγγραφές και ειναι ετοιμοπόλεμο να προσαρμόζει τα συστήματα του ανάλογα την περίσταση δίνοντας βάρος πότε στην επίθεση και πότε στην άμυνα.

Προτάσεις επίλυσης της αλόγιστης εξαγωγής χρημάτων στην ΠΓΔΜ

Υπογράφει ο αναγνώστης της Γνώμης Χ.Γ.
Τις τελευταίες μέρες μονοπωλεί την επικαιρότητα, το θέμα ονομασίας της γείτονας Χώρας. Μέσα σε αυτό το κλίμα και το έντονο παρασκήνιο, δημιουργήθηκαν καταστάσεις που καταδεικνύουν τους αυτουργούς που ενισχύουν οικονομικά σε καθημερινή βάση την γειτονική χώρα, με την μετάβαση τους για αγορές η διασκέδαση στα casino.

Χατζησάββας: "Ποια είναι η επίσημη θέση της Ελλάδος για το όνομα των Σκοπίων;"

Ερώτηση Χ. Χατζησάββα προς το Υπουργείο Εξωτερικών και το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων
Οι διαχρονικά λανθασμένοι πολιτικοί χειρισμοί της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής σε σχέση με το όνομα του κρατιδίου των Σκοπίων, έχουν οδηγήσει την χώρα μας σε μια παράλογη "αμυντική" επιχειρηματολογία που δεν συνάδει ούτε με την Ιστορία ούτε με το κοινό λαϊκό αίσθημα.

Ο «Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας, σας προσκαλεί στο "Κουρμπάνι"

Ανακοίνωση Πολιτιστικού Συλλόγου «Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας
Ο Επιμορφωτικός Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας, σας προσκαλεί να παρευρεθείτε την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018, στην Ιερά Πανήγυρη του Αγίου Τρύφωνα (κουρμπάνι), που είναι ο προστάτης των αμπελουργών.

Συνελήφθη 24χρονος για πορνογραφία ανηλίκων

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος ημεδαπού για πορνογραφία ανηλίκων.

"Ευχαριστούμε θερμά την Αυγοδιατροφική Κιλκίς"

Υπογράφει Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου
«Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς»
H Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς», εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στην Αυγοδιατροφική Κιλκίς για τη δωρεά αυγών προς τις άπορες οικογένειες του Συλλόγου, ενισχύοντας το έργο μας στην καθημερινή διανομή τροφίμων.

Εργασίες συντήρησης επί της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Έδεσσας

Εργασίες συντήρησης επί της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Έδεσσας ως τα όρια του Ν. Πέλλας, στο τμήμα από τον κόμβο Δενδροποτάμου- Χαλκηδόνας ως τα όρια του Ν. Πέλλας θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 και το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης.

Αντιρρητικός στους μεταπράττες της ιστορίας

Υπογράφει ο Μητροπολίτης Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ.κ. Δημήτριος
Σίγουρα, το ζήτημα της ονομασίας του νεοκρατικού “μορφώματος” των Σκοπίων δεν είναι θέμα που αφορά τη σωτηρία, την εκκλησιοποίηση, τη χριστοποίηση, την αιωνική προοπτική στην οποία στρατεύεται η Εκκλησία, ως Σώμα Χριστού. Ο Χριστός ως κεφαλή της Εκκλησίας δεν είναι εγκόσμιος η επίγειος η προσωρινός “Μεσσίας” κανενός.

Αξιούπολη: Εσπερίδα με θέμα, «Η ευγένεια ως αξία ζωής και ως δικαίωμα»

Υπογράφει η Σωτηρία Καρολίδου
Υπεύθυνη Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων
Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης» - Φορέα του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς και Παιονίας, συνεχίζουν τις Ενημερωτικές Εσπερίδες-Συναντήσεις στο Δήμο Παιονίας - Δημαρχείο Αξιούπολης, 2ος όροφος και τον μήνα Ιανουάριο.

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 23η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 18.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κιλκίς: Για δεύτερη φορά από καθαρή τύχη, δεν θρηνήσαμε

Για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους σήμερα, Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018 και ώρα  11:00 π.μ. αυτοκίνητο Ι.Χ. εξετράπη από την πορεία του και κατέληξε σχεδόν ολόκληρο στο εσωτερικό καταστήματος ενδυμάτων στην οδό 21ης Ιουνίου 79 στο Κιλκίς.  Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018 ως και την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα στο Κιλκίς

Σήμερα, Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, στις 8 το πρωί ένας από τους μεταλλικούς πίνακες ανακοινώσεων που υπάρχουν μπροστά στην εφορία Κιλκίς, λόγω του ισχυρού ανέμου έσπασε και παρασύρθηκε μέχρι το δρόμο (21 Ιουνίου). Απ' ότι διακρίνεται στην δεύτερη φωτογραφία που είναι τραβηγμένη τον Οκτώβριο του 2014,  στο συγκεκριμένο σημείο υπήρχαν 3 πίνακες ανακοινώσεων από τους οποίους έσπασε παλιότερα και ο δεύτερος.