Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Αποτελέσματα εκλογών εκπαιδευτικών για το 18ο Συνέδριο της Ο.Λ.Μ.Ε.

Υπογράφουν οι Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις (ΣΥΝΕΚ) νομού Κιλκίς
Ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη, 10/5/17, οι εκλογές των εκπαιδευτικών της Β/θμιας εκπαίδευσης, για την ανάδειξη εκπροσώπων ενόψει των αρχαιρεσιών σχηματισμού νέου Δ.Σ. της ΟΛΜΕ. 

Σταυροχώρι Κιλκίς: Εκδήλωση για τη γιορτή της μητέρας


Φραγγίδης: "Γιατί πανηγυρίζετε κ. Τσίπρα;"

Γράφει ο
Γιώργος Φραγγίδης
Πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ ν. Κιλκίς
Μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ
Ποιος δε θυμάται άραγε εκείνες τις πραγματικά εντυπωσιακές δηλώσεις του Πρωθυπουργού από το 2012 ως την ανάληψη της εξουσίας, τον Γενάρη του 2015; Τότε που θα έσκιζε τα Μνημόνια και μάλιστα μέρα μεσημέρι. Που θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ και θα επανέφερε τη 13η σύνταξη. Μεγάλα και καταστροφικά ψέματα που ειπώθηκαν με μοναδικό στόχο την κατάληψη της εξουσίας.

Περιήγηση: Δέντρα, πουλιά & ρέματα του κέντρου της Θεσσαλονίκης

Ο Βαρδάρης - Κέντρο Κοινωνικών Ιστορικών Μελετών Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί σε μια εαρινή ξενάγηση στα μικρά κι ελάχιστα φυσικά καταφύγια της πόλης, εκεί όπου τα δέντρα διηγούνται ιστορίες του παρελθόντος και τα πουλιά ιστορίες του μέλλοντος, πάνω στα εναπομείναντα ίχνη των ρεμάτων της Θεσσαλονίκης.

ΚΔΑΠ Ατέρμων: Ενημερωθείτε για τις καινούργιες δράσεις και τα τμήματα της καινούριας χρονιάς

Ανακοίνωση
ΚΔΑΠ Ατέρμων
Το έμπειρο προσωπικό του ΚΔΑΠ ΑΤΕΡΜΩΝ από την Τετάρτη 10/5/2017 είναι έτοιμο να σας πληροφορήσει και να σας βοηθήσει στην συλλογή δικαιολογητικών και ότι άλλων χαρτιών χρειάζεται η κάθε μητέρα που ενδιαφέρεται για την 
σωστή συγκέντρωση των χαρτιών της για το νέο πρόγραμμα  ΕΣΠΑ 2017-2018.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (2/5/2017)

Γραφίστας η γραφίστρια ζητούνται από το πρότυπο αθλητικό κέντρο ΑΤΕΡΜΩΝ (στον Παντελεήμονα Κιλκίς) να στελεχώσουν το τμήμα μάρκετινγκ. Αποστολή βιογραφικών στο athletic@atermongroup.gr

Αλεξανδρούπολη: Ένας γιατρός και τρεις φαρμακοποιοί πραγματοποιούσαν παράνομες συνταγογραφήσεις

Οι εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης οδήγησαν στην διακρίβωση της παράνομης δράσης τεσσάρων (4) ατόμων, οι οποίοι, τουλάχιστον από τα τέλη του 2015 έως και τα τέλη του 2016, πραγματοποιούσαν συνταγογραφήσεις φαρμάκων και εκτελέσεις των συνταγών, εν αγνοία των ασφαλισμένων, προκαλώντας με αυτόν τον τρόπο μεγάλη οικονομική ζημία στο Ελληνικό Δημόσιο.

Θυρανοίξια Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Αρτεμίου και Αγίου Παύλου στο Αστυνομικό Μέγαρο Πιερίας

Χθες (09-05-2017) το πρωί στον προαύλιο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας στην Κατερίνη, τελέστηκε η ακολουθία των θυρανοίξιων του Ιερού Παρεκκλησίου των Αγίου Αρτεμίου και Αγίου Παύλου.

Ανοικτή επιστολή προς Σταθάκη και Τσακαλώτο: «Yπόνοια διαπλοκής και “στημένης” διαδικασίας»

Eπιστολή στους δυο Υπουργούς από το «Παρατηρητήριο Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων» που ταχυδρομήθηκε σήμερα, 10-5-2017.

Θεσσαλονίκη: 2η Πανελλήνια Συνάντηση Μακεδόνων στο Καυτανζόγλειο

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (ΠΟΠΣΜ) και το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνουν την 2η Πανελλήνια Συνάντηση Μακεδόνων που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 και ώρα 18:00 στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, Θεσσαλονίκη. 

Για την διακοπή της μεταφοράς των μαθητών, των χωριών Ομαλού και Πενταλόφου του Δήμου Παιονίας ρωτά το ΚΚΕ

Ερώτηση ΚΚΕ προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων
"Γι’ ακόμα μια φορά αναδεικνύεται το σοβαρό πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών, αφού ακόμη και σήμερα δεν έχει επιλυθεί οριστικά η εξασφάλιση της δωρεάν, ασφαλούς μετακίνησης τους με ευθύνη του κράτους.

Αυτοί είναι οι νέοι εντεταλμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Τους νέους εντεταλμένους Περιφερειακούς Συμβούλους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανά τομέα και ανά Περιφερειακή Ενότητα όρισε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας ως εξής:

Σαν σήμερα: Ο Αρχιφύλακας Καμπούρογλου Γεώργιος σκοτώθηκε εν ώρα υπηρεσίας

Ο Αρχιφύλακας Γεώργιος Καμπούρογλου γεννήθηκε το 1960 στις Σέρρες, υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Δροσάτου-Κιλκίς και τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο ατύχημα εν ώρα υπηρεσίας (10-5-1998)

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 στο Κιλκίς το τμήμα της οδού μπροστά από την Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς, μετονομάστηκε σε οδό Γεωργίου Καμπούρογλου.

Κιλκίς: Καλή δουλειά έκανε πάλι ο Υπαστυνόνος Ρεξ

Συνελήφθησαν χθες (09-5-2017) τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς και της Θεσσαλονίκης αντίστοιχα από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ασφαλείας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς 2 υπήκοοι Αλβανίας 34 και 26 ετών για παράβαση της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών. 

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα Οχυρά Ρούπελ: "Η αναβίωση"

Σαββάτο-Κυριακή 13-14 Μαΐου. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα Οχυρά!
Αυτό το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Μαΐου, αποτελεί μια θαυμάσια ευκαιρία για εκδρομή σε συνδυασμό με γνώση της ιστορίας. Προορισμός τα Οχυρά Ρούπελ στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα, όπου για 2η χρονιά τα ιστορικά γεγονότα της "Μάχης των Οχυρών" τον Απρίλιο του 1941 θα "ζωντανέψουν" με εντυπωσιακό τρόπο! 

Δροσάτο Κιλκίς: Εκδήλωση με αφορμή την γιορτή της μητέρας


Τίμησε την μητέρα ο Σύλλογος Γυναικών Δήμου Παιονίας "ΕΥΚΡΑΝΤΗ"



Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών Δήμου Παιονίας "ΕΥΚΡΑΝΤΗ"

Με μια διαφορετική εκδήλωση τίμησε την μητέρα ο Σύλλογος Γυναικών Δήμου Παιονίας ΕΥΚΡΑΝΤΗ. Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 στο Πολιτιστικό κέντρο Πολυκάστρου με την συνεργασία του Αθλητικού Συλλόγου ΣΑΡΙΣΑ Παιονίας και την συμμετοχή του Αθλητικού Συλλόγου Επταπυργίου. 

Κιλκίς: Δρόμος Υγείας και αλληλεγγύης την Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, ο Δήμος Κιλκίς και η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» συνδιοργανώνουν τον Δρόμο Υγείας και Αλληλεγγύης 10χλμ και 5χλμ καθώς και λαϊκό περίπατο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 στο Κιλκίς.

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017, στις 13:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Tακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας

Tακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας στις 11 Μαΐου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00 στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, 26ης Οκτωβρίου 43, με θέματα ημερήσιας διάταξης :

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση με τίτλο: «Ποίηση γένους θηλυκού»

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η Ένωση Λογοτεχνών Β. Ελλάδος σας προσκαλούν στην εκδήλωση με τίτλο: «Ποίηση γένους θηλυκού», το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 και ώρα 20:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1), με Είσοδο Ελεύθερη.

Ο 3ος Δρόμος Υγείας και Αλληλεγγύης σε πανευρωπαϊκή εκστρατεία επικοινωνίας

Ο 3ος Δρόμος Υγείας και Αλληλεγγύης εντάσσεται στην πανευρωπαϊκή εκστρατεία επικοινωνίας που διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή «Η Ευρώπη στην περιοχή μου 2017» (#EUinMyRegion), στην οποία συμμετέχουν πάνω από 20 χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, με στόχο να ενθαρρύνει τους πολίτες να ανακαλύψουν και να μάθουν περισσότερα για τα έργα που συγχρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση στην περιοχή τους.

Κιλκίς: Παρκάρουν σε θέσεις ΑΜΕΑ

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Γιάννης Κολιούσκας
Πολύ τους βόλεψε τους τεχνικούς του ΟΤΕ η "επιτυχία" της διοίκησης να προβλεφθεί χώρος στάθμευσης ΑΜεΑ μπροστά από το μέγαρο του ΟΤΕ...
Τετάρτη 10 Μαΐου 2017, 08:20 π.μ.


Φιλανθρωπικές εκδηλώσεις των αστυνομικών του νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Κιλκίς
Σας ενημερώνουμε ότι Ένωση μας στα πλαίσια των κοινωνικών δραστηριοτήτων της και βλέποντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν διάφοροι φορείς, αποφάσισε την πραγματοποίηση εκδηλώσεων για την οικονομική ενίσχυση του ειδικού ολοήμερου δημοτικού σχολείου Κιλκίς με την διεξαγωγή τουρνουά ποδοσφαίρου 8χ8 που διεξάγεται στο κέντρο ποδοσφαίρου "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" Κιλκίς, με την συμμετοχή Αστυνομικών Υπηρεσιών της Δ.Α Κιλκίς και την πραγματοποίηση θεατρικής παράστασης την 12/05/2017 και ώρα 20:30 στο ΕΠΑΛ Αξιούπολης. 

Τι είναι οι Γενικοί Όροι Συναλλαγών (Γ.Ο.Σ.)

Η μαζική προσφορά προϊόντων σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο, έχει οδηγήσει τις επιχειρήσεις και κυρίως τις κρατούσες πια πολυεθνικές εταιρείες, στην αναζήτηση τρόπων για γρηγορότερη και ευκολότερη σύναψη συμβάσεων. Στην κατεύθυνση αυτή, συμβάλλει η χρήση προδιατυπωμένων Γενικών Όρων Συναλλαγών (ΓΟΣ) οι οποίοι αφορούν πλήθος μελλοντικών συμβάσεων.

Τα νέα του Κιλκισιακού (10/5/2017)

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ο Κιλκισιακός ολοκλήρωσε τη Πέμπτη τη φετινή χρονιά, παίζοντας φιλικό-γιορτή με την δεύτερη ομάδα του συλλόγου στις εγκαταστάσεις του Σταυροχωρίου.
Η σεζόν ήταν άκρως επιτυχημένη, μιας και ο ΑΟΚ έσπασε όλα τα ρεκόρ.