Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Ο Ατέρμων στο τουρνουά του Αγροτικού Αστέρα (Φωτογραφίες)

Φωτογραφίες από την σημερινή μέρα φιλικών των τμημάτων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ατέρμων, στο τουρνουά του Αγροτικού Αστέρα.

Τα νέα του Κιλκισιακού - 20/4/2017

Το Σάββατο στις 5 το απόγευμα η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού υποδέχεται σε ένα δυνατό φιλικό την Δόξα Δράμας. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Κιλκισιακού στο Σταυροχώρι.

Ηλεκτρονική Διαβούλευση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση

Η παραίνεση για την συμμετοχή ανήκει στον φίλο και αναγνώστη της Γνώμης Σωκράτη Δημητριάδη
➤Η διαβούλευση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση λήγει την 1η Μαΐου 2017. 
Όσοι περισσότεροι πολίτες καταθέσουν τις απόψεις τους τόσο πιο ισχυρό το μήνυμα. 

Αυτός είναι ο παιδεραστής της Θεσσαλονίκης

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 39χρονου ημεδαπού, κατηγορούμενου για τα κακουργήματα του βιασμού και της αποπλάνησης παιδιών που δεν συμπλήρωσαν τα 12 έτη της ηλικίας τους κατά συρροή, ο οποίος συνελήφθη στις 21-03-2017, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

ΚΚΕ: Ανακοίνωση Κεντρικής Επιτροπής για το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967

Ανακοίνωση Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ
Συμπληρώνονται 50 χρόνια από την εγκαθίδρυση της επτάχρονης δικτατορίας της 21ης Απριλίου. Τα γεγονότα που προηγήθηκαν, όσα ακολούθησαν στη διάρκειά της, έως τις μέρες κατάρρευσης και παράδοσης της σκυτάλης στην αστική κυβέρνηση «εθνικής ενότητας» υπό τον Κ. Καραμανλή (24 Ιούλη 1974), προσφέρουν πλούσια συμπεράσματα, χρήσιμα στους σύγχρονους εργατικούς, λαϊκούς αγώνες.
Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ

Επίσκεψη συνταξιούχων στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Κιλκίς

Ανακοίνωση Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Κιλκίς
Την Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς επισκέφτηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Κιλκίς, τη Μεγάλη Τετάρτη, προσφέροντας πασχαλινές λαμπάδες (που αγοράστηκαν και για βοήθεια από τον Σύλλογο του ΚΕΕΘΑ – ΙΘΑΚΗ), καθώς και διάφορα άλλα δωράκια στα νοσηλευόμενα παιδιά.

Το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας

Του Δημήτρη Νίκογλου
Ορμώμενος από τις επιλογές της πολλά υποσχόμενης αριστερής τούτης κυβέρνησης και των προγενέστερων κυβερνήσεων που καλέστηκαν δια ψήφου να βοηθήσουν αυτόν τον τόπο, συμπεραίνω σήμερα πως όλοι τους λειτούργησαν ανώριμα και βεβιασμένα ως προς την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας και της ορθής λειτουργίας του δημοσίου γενικότερα. 

Κιλκίς: Συνελήφθησαν τρία άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν χθες (19-4-2017) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 55χρονος και μία 51χρονη, ημεδαποί, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. 

Κιλκίς: Συνέλαβαν δύο άτομα για καταδικαστικές σε βάρος τους αποφάσεις

Συνελήφθη χθες (19-4-2017) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 63χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν 2 καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κιλκίς, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 33 μηνών, για μη έγκαιρη καταβολή εργοδοτικών εισφορών και παραβάσεις της εργατικής Νομοθεσίας.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς


Δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 24 Απριλίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

H Coca Cola ρυπαίνει και εξαπατά…

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Η Coca Cola από την έναρξη των απεργιακών κινητοποιήσεων και του μποϊκοτάζ που κήρυξαν οι απολυμένοι εργαζόμενοι της Θεσσαλονίκης απέδειξε με τον πλήρη έλεγχο του συστήματος πληροφόρησης ότι τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα μαζικής επικοινωνίας και ο τύπος της χώρας θυμίζουν… “μπανανία”. 

Η Τόλμη Κιλκίς, στο 2ο Προκριματικό πρωτάθλημα Ταεκβοντο της Ένωσης Βορείου Ελλάδος


Δελτίο τύπου "Τόλμης" Κιλκίς
2ο Προκριματικό πρωτάθλημα Ταεκβοντο της Ένωσης Βορείου Ελλάδος ΕΤΑΒΕ διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, στις 8-9 Απριλίου 2017.

Κοινόβιο Οσίου Νικοδήμου: Επέτειος ευρέσεως και επιστροφής του ιερού λειψάνου του Αγίου Νικοδήμου


Θεσσαλονίκη: Σεμινάριο αυτοβελτίωσης με τίτλο "Ξύπνα πριν φύγει η ζωή"


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στoν Οδικό Άξονα Δερβένι - Σέρρες - Προμαχώνας της Εγνατίας Οδού λόγω εργασιών

Ανακοινώνεται ότι έως και την 19-5-2017 θα πραγματοποιούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού στη διαδρομή Δερβένι - Σέρρες - Προμαχώνα, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

ΔΑΚ Κιλκίς Πρωτάθλημα Παγκορασίδων: Αίας Κιλκίς vs Πάνθεον Λιτοχώρου


Τσογγίδης για Σισμανίδη: "Εμείς κάναμε τον άνθρωπο αυτό Δήμαρχο από το πουθενά - Μας χρωστά δεν τον χρωστάμε"

Υπογράφει ο Γιάννης Θεοδ. Τσογγίδης
Τέως Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κιλκίς
"Με την παρούσα δηλώνω ότι αποχωρώ από τον Συνδυασμό της πλειοψηφίας ΑΝΟΔΟΣ - 7ΠΟΛΙΣ και καθίσταμαι από σήμερα 20 Απριλίου 2017, ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κιλκίς.

Κιλκίς: Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Ποδηλασίας

H Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (ΟΕΣΑΔ) Κιλκίς σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας ( Ε.Ο.Π.) κατόπιν εγκρίσεως της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αγώνων (ΚΟΕΣΑΔ), διοργανώνει στο νομό Κιλκίς τους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ μαθητών/τριών Γενικών Λυκείων (ΓΕ.Λ.) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.) στο αγώνισμα δρόμου (αντοχή και χρονόμετρο).

Κιλκίς: Ανθοέκθεση του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού

Ανακοίνωση Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού
Ευωδιές και χρώματα της φύσης θα πλημμυρίσει και πάλι ο πεζόδρομος της Κ. Γαβριηλίδη! Συνεπές στο ετήσιο ραντεβού του το Τοπικό Τμήμα Κιλκίς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, διοργανώνει ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ από 28 έως 30 Απριλίου 2017.

Πολύκαστρο: Διάλεξη με θέμα "Γυναίκα και Υγεία"


Θεσσαλονίκη: Συναυλία με ποίηση για το "Σπίτι της Μαρίας" στο "Παλλάς"

Σε μία σύμπραξη με το σύνολο κλασικής μουσικής Thess Quintet απαγγέλουν Έλληνες ποιητές και ποιήτριες οι Γιώργος Γιαννόπουλος και Γιάννης Τσιτσίμης.

Μεγάλη προσφορά του Yoga Pilates House Kilkis