Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Ευχές Πάσχα από την Ομάδα Διαχείρισης της Ιστοσελίδας Ειδομένης


Χατζησάββας: «Υπό διωγμό στο γειτονικό κρατίδιο-μόρφωμα των Σκοπίων οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι της Αρχιεπισκοπής Αχρίδος»

Ερώτηση Χ. Χατζησάββα με θέμα «Υπό διωγμό στο γειτονικό κρατίδιο-μόρφωμα των Σκοπίων οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι της Αρχιεπισκοπής Αχρίδος» 
Μετά από δημοσιογραφική έρευνα την οποία διεξήγαγε εφημερίδα της Θεσσαλονίκης στο γειτονικό κρατίδιο-μόρφωμα των Σκοπίων, δημοσιοποιήθηκε στα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και γνωστοποιήθηκε και στο αρμόδιο Υπουργείο Εξωτερικών, η κατάσταση την οποία βιώνουν αναφορικά με τα θρησκευτικά τους δικαιώματα και ελευθερίες, οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί οι οποίοι έχουν αυτοβούλως τεθεί υπό την σκέπη της Αρχιεπισκοπής της Αχρίδος.

Γρεβενά: Τους τσάκωσαν με 106 κιλά χασίσι

Συνελήφθησαν χθες (10-04-2017) το απόγευμα και σήμερα (11-04-2017) το πρωί σε περιοχές των Γρεβενών, δυο (2) ημεδαποί, 34 και 28 χρόνων αντίστοιχα, για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνησή τους στο εσωτερικό της χώρας.

Αν πήρατε από το LIDL αυτό το "Σουβλάκι κοτόπουλου με πιπεριά", πετάξτε το - Έχει σαλμονέλλα

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος "Επίσημος έλεγχος Μικροβιολογικών κριτηρίων ασφάλειας τροφίμων" έτους 2017, προέβη σε δειγματοληψία κοτόπουλου σουβλάκι, με την εμπορική ονομασία "TOY ΧΑΣΑΠΗ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ με πιπεριά", με ημερομηνία παραγωγής 01/04/17 και ανάλωση έως 11/04/17, που διακινείται από την εταιρεία LIDL HELLAS & ΣΙΑ Ο.Ε. και σε συνεργασία με το Κτηνιατρικό Εργαστήριο Ιωαννίνων, διαπιστώθηκε η παρουσία Salmonella spp. στο ανωτέρω δείγμα. 

Oi ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης στο 1ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Υπογράφει η Παρθένα Δουλκερίδου
Διευθύντρια 1ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017, είχαμε την χαρά να υποδεχθούμε στο Σχολείο μας, τους ωφελούμενους του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς συνοδευόμενους από την Διευθύντρια του ΚΚΣ κ. Κυρλαγκίτση Γεωργία και την κ. Τριανταφυλλίδου Γεωργία, Κοινωνική Λειτουργό. 

Ευχές Πάσχα από τον "Αστέρα" Μεγάλης Βρύσης Κιλκίς


Κιλκισιακός Β': Φιλική νίκη με Κρηστώνη

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Φιλικό αγώνα έδωσε το απόγευμα της Τρίτης η Δεύτερη Ομάδα του Κιλκισιακού στο Δημοτικό Στάδιο με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης. Τελικό σκορ 2-1 για τον Κιλκισιακό Β', που ανταποκρίθηκε πολύ καλά κόντρα σε μια ομάδα της Α1. Παίχθηκαν δύο ημίχρονο των 40 λεπτών.

Σε ορειβατικά μονοπάτια το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Υπογράφει η Παρθένα Δουλκερίδου
Διευθύντρια 1ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Στα πλαίσια του Προγράμματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Ευρωπαϊκό Ορειβατικό Μονοπάτι Ε6 – κάνοντας πεζοπορία στη “γέφυρα” δύο νομών» που υλοποιείται τη φετινή χρονιά από τους/τις μαθητές/τριες της Στ΄ τάξης του Σχολείου μας, με υπεύθυνους εκπαιδευτικούς τους κ. κ. Καρατζίδη Ευστράτιο και Λουκίδη Χαράλαμπο, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Απριλίου 2017, διδακτική επίσκεψη στις λίμνες Σκρα και Παλαιού Μεταλλείου του ν. Κιλκίς σε συνεργασία με τον Ορειβατικό Σύλλογο Κιλκίς.

Εκλέχτηκε η Γραμματεία της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ, σε συνεδρίασή της, εξέλεξε τη Γραμματεία της ΚΕ, η οποία αποτελείται από 9 μέλη. Η σύνθεση της Γραμματείας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ είναι η εξής:

Καταγγελία ΟΛΜΕ για υπολογισμό κενών

"➤Η ΕΛΜΕ Κιλκίς καλεί τους διευθυντές να μην συμπληρώσουν κανέναν πίνακα πριν το άνοιγμα των σχολείων.
➤Καλεί τους αιρετούς και τα μέλη των ΠΥΣΔΕ να μην νομιμοποιήσουν με την παρουσία τους αυτή τη διαδικασία."
Για την ΕΛΜΕ 
Πολυχρονιάδης Γιώργος
Γ. Γραμματέας

Συγκίνηση και Δέος στον αγώνα "Δρόμος Θυσίας" στο οχυρό Ιστίμπεη (Video, φωτογραφίες)


Δελτίο τύπου Συνδέσμου Φίλων Οχυρού Ιστίμπεη
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 08 Απριλίου 2017 ο 1ος ορεινός αγώνας "Δρόμος Θυσίας'' 14 χλμ στο οχυρό Ιστίμπεη στο Νέο Πετρίτσι Σερρών, στα πλαίσια της 76ης επετείου από την Μάχη των Οχυρών που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Φίλων Οχυρού Ιστίμπεη, υπό την Αιγίδα των Υπουργείων Άμυνας και Μακεδονίας - Θράκης, παρουσία και του ΑΝΥΕΘΑ κ. Δημήτριου Βίτσα όπου και κήρυξε την έναρξη του αγώνα.

Η κατανυκτική Ακολουθία της Αποκαθήλωσης στον Όσιο Νικόδημο


Ευχές Πάσχα από τον "Άρη" Παντελεήμονα

Ο Μ.Γ.Σ. ΑΡΗΣ Παντελεήμονα σας εύχεται καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!

Ψήφισμα του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς για τον θάνατο της Ξανθίππης Σαμολαδά του Παναγιώτη

Ψήφισμα Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς για τον θάνατο του πρώην μέλους του Συλλόγου Ξανθίππης Σαμολαδά του Παναγιώτη
"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς, μετά την αναγγελία του θανάτου του πρώην μέλους του Ξανθίππης Σαμολαδά του Παναγιώτη, συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε:

Μήνυμα Δημάρχου Παιονίας για το Πάσχα

Χρήστος Π. Γκουντενούδης
Δήμαρχος Παιονίας
"Αγαπητοί Συμπολίτες και Συμπολίτισσες,
Το ελπιδοφόρο μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου ας μας δώσει και φέτος δύναμη και αισιοδοξία, για να υπερβούμε και να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και τις δυσκολίες των καιρών.

Ο Δήμος Παιονίας ευχαριστεί θερμά...

Ευχαριστήρια Επιστολή σε Επιχειρήσεις του Δήμου Παιονίας για τη διανομή κρέατος και άλλων τροφίμων σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ"Ο Δήμος Παιονίας συμμετέχει ως εταίρος σε Κοινωνική Σύμπραξη με επικεφαλής εταίρο την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο των δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Ευχές Πάσχα από τους Αστυνομικούς Γειτονιάς Κιλκίς


"Νίκο Βασιλειάδη, περαστικά"

"Ευχές και περαστικά από την Διοίκηση και όλους τους παίκτες της Α' και Β' Ομάδας της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς στον ποδοσφαιριστή της Βασιλειάδη Νίκο...!

Πρόγραμμα με θέμα: "Εισαγωγή στη Δημοσιογραφία και στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ"

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου με τα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας προκηρύσσουν για δεύτερη συνεχή χρονιά το Ετήσιο Ανοιχτό Διαδικτυακό Πρόγραμμα των Κοινωνικών Επιστημών και της Εκπαίδευσης στην γνωστική ενότητα "Εισαγωγή στη Δημοσιογραφία και στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ".

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα ληστών στην Ημαθία

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, οδήγησε στην εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιούταν σε ληστείες στην Ημαθία.

Ευχές Πάσχα, Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς


ΕΦΕΤ: Αποσύρθηκε ως μη βρώσιμο, το ελαιόλαδο "Λατζιμάς"

Ενημέρωση σχετικά με ανάκληση «ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ» Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διενέργεια ελέγχων και σε συνεργασία με το Τμήμα Χημικών

Πασχαλινό ωράριο καταστημάτων στο Κιλκίς


Συμβουλές για την αποφυγή ατυχημάτων από κροτίδες, βεγγαλικά και πυροτεχνήματα


Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς ενημερώνουν
Κάθε χρόνο κατά την περίοδο του Πάσχα στη χώρα μας γινόμαστε μάρτυρες σοβαρών ατυχημάτων, ιδιαίτερα σε ανήλικους, συνάνθρωποι χάνουν τη ζωή τους και τραυματίζονται, κάποιοι μάλιστα σοβαρά σε σημείο ακρωτηριασμού, τύφλωσης ή και κώφωσης εξαιτίας της επικίνδυνης συνήθειας καύσης κροτίδων, πυροτεχνημάτων και βεγγαλικών, παρόλο που κάτι τέτοιο απαγορεύεται από το νόμο.

Ευχές Πάσχα, Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Alzheimer & Συγγενών Διαταραχών