Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Στο ΣτΕ η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας για το ασφαλιστικό

Η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, που συνεδρίασε το Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017 στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

Κουρμπάνι 2017: Τιμήθηκε μεγαλόπρεπα ο προστάτης των αμπελουργών στην Γουμένισσα (Φωτογραφίες)

Δελτίο τύπου Συλλόγου "Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας
Με πανηγύρια, μουσικά γλέντια αλλά και άφθονο κρασί, οι αμπελουργοί τιμούν τη μνήμη του προστάτη τους, του Αγίου Τρύφωνα, την 1η Φεβρουαρίου.

"Σας ευχαριστούμε γιατί δεν υπολογίζετε την προσφορά σας με όρους κέρδους"

Υπογράφει η
Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Το Δ. Σ. του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά την οικογενειακή επιχείρηση αξεσουάρ αυτοκινήτων «Carner» και AUTO GS,  Γ. ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ, CARNER A.E. ΑΞΕΣΟΥΑΡ - Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων - Προέκταση Μαιάνδρου, Άνωθεν Περιφερειακού, 570 13 Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης  για τη δωρεά μπαταρίας και φωτοβολταϊκού για το φωτισμό του συλλόγου.

Άγιος Χαράλαμπος-Κιλκισιακός 0-4

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Στις 15 νίκες σε 16 παιχνίδια (και μια ισοπαλία) έφτασε ο Κιλκισιακός μας που επιβλήθηκε με 4-0 στα Αμάραντα του Ποντιακού Αγίου Χαραλάμπους. Στους 46 βαθμούς πια ο ΑΟΚ που συνεχίζει το εκπληκτικό του σερί κρατώντας για 13ο ματς στη σειρά απαραβίαστη την εστία του.

Παναγιά Αγρότισσα στο Ελατοχώρι Πιερίας (Φωτογραφίες)

Ας βάλει το χέρι Της και να βοηθήσει !
Ο Ναός της Παναγίας της Αγρότισσας βρίσκεται λίγο έξω από το δημοφιλές χειμερινό θέρετρο Ελατοχώρι Πιερίας. Δεν είναι ούτε η πιο εντυπωσιακή εκκλησία, ούτε και ιδιαίτερα γνωστή, αλλά αντίθετα θα λέγαμε πως είναι και πολύ ταπεινή. Θεωρείται μοναδική στην Ελλάδα λόγω της παράξενης ονομασίας της.

Πέλλα: Συνελήφθη 53χρονος για κατοχή σημαντικής ποσότητας χασισιού

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, οδήγησαν στη σύλληψη ενός 53χρονου ημεδαπού, για κατοχή σημαντικής ποσότητας κάνναβης.

Volleyball-Κιλκίς: Άτλας Κιλκίς vs Ζαφειράκης Νάουσας


Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας

Α. ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017, στις 12:00 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΑΣΕΠ: Παρατείνονται οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων στις προκηρύξεις 5Κ/2016, 6Κ/2016 και 7Κ/2016

Ανακοινώνεται ότι οι προθεσμίες υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στις Προκηρύξεις 5Κ/2016, 6Κ/2016 και 7Κ/2016 του ΑΣΕΠ παρατείνονται ως εξής:

Ο Αλέξανδρος Αξιούπολης κόβει την πίτα του


Γιορτή βράβευσης αθλητών/τριών στην Αριδαία

Γιορτή βράβευσης των τριών πρώτων Πανελληνιονικών του 2016 θα πραγματοποιηθεί στα Λουτρά Πόζαρ της Αριδαίας την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου
2017  στις 16.30.
Ο συνημμένος πίνακας με τα ονόματα των υπό βράβευση αθλητών -τριών της ΕΑΣ, έχει καταρτιστεί με βάση την ανώτερη χρονολογικά κατηγορία.