Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

"Με το "έτσι θέλω" η εγκατάσταση προσφύγων στο Σ.Σ. Μουριών"

Υπογράφει ο Σούλης Καζαντζίδης
Πολιτευτής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Αιφνιδίως και ενώ όλοι ασχολούνται με τις πρωτοφανείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν τον πρώτο μήνα του 2017 στη χώρα και το νομό μας, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-Χρυσής Αυγής ενεργώντας συνομωτικά (στα … μουλωχτά όπως λέει ο λαός μας), εγκατέστησε 226 πρόσφυγες σε ιδιωτική ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή του Σ.Σ. Μουριών χωρίς να υπάρχει ΚΑΜΙΑ ενημέρωση στους αρμόδιους φορείς του νομού μας (Περιφερειακή Ενότητα και Δήμο Κιλκίς).

Παράταση για το νέο αναπτυξιακό νόμο 4399/2016

Το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης ανακοινώνει ότι παρατείνεται έως τις 30 Ιανουαρίου 2017, η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων υπαγωγής επενδυτικών σχεδίων στα δύο καθεστώτα του Αναπτυξιακού νόμου 4399/2016, «Γενική Εππιχειρηματικότητα» και «Νέες Ανεξάρτητες ΜΜΕ».

Αντιδρούν οι δικηγόροι στην έκδοση συναινετικών διαζυγίων από τους συμβολαιογράφους

Ανακοίνωση Συντονιστικής Επιτροπής Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος
Εν όψει της προωθούμενης από το Υπουργείο Δικαιοσύνης τροποποίησης των διατάξεων για την έκδοση συναινετικού διαζυγίου, ώστε να εκδίδεται από τους συμβολαιογράφους, με επικαλούμενο στόχο την επιτάχυνση απονομής της Δικαιοσύνης, παρά το γεγονός ότι προβλέπεται υποχρεωτική παράσταση δικηγόρων και επομένως δεν τίθεται θέμα αφαίρεσης δικηγορικής ύλης, επισημαίνουμε, μεταξύ άλλων, ενδεικτικά, τα ακόλουθα κρίσιμα ζητήματα:

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τον Κιλκισιακό στο Πεδινό με 5-0

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Εντυπωσιακό ξεκίνημα και στον δεύτερο γύρο για τον Κιλκισιακό που πέρασε δίχως δυσκολίες το απόγευμα του Σαββάτου από το Πεδινό με 5-0.
Το συγκρότημα του Μάκη Δανδίκα μετρά πια 40 βαθμούς, και έχει φτάσει τις 13 νίκες σε 14 παιχνίδια, κρατώντας απαραβίαστη την εστία του για 11 συνεχή παιχνίδια.

Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017, 15.00: Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Μητσοτάκης: "Η ανάγκη πολιτικής αλλαγής στην Ελλάδα το 2017"

Άρθρο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο περιοδικό «The Economist»
Το 2017 θα είναι η όγδοη χρονιά των προγραμμάτων διάσωσης της Ελλάδας. Η χώρα εξακολουθεί να βρίσκεται – αναίτια κατά τη γνώμη μου – στην εντατική, υποστηριζόμενη σε όλες τις βασικές λειτουργίες της οικονομίας της, δίχως να έχει διαφύγει τον κίνδυνο μιας σοβαρής υποτροπής.

Κιλκίς: 38χρονη τσίμπησε 345 ευρώ από τις τσάντες τριών υπαλλήλων σε κατάστημα

Συνελήφθη χθες (20-01-2017) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας, μία 38χρονη ημεδαπή, διότι το πρωί της ίδιας ημέρας, αφαίρεσε μέσα σε κατάστημα από τις τσάντες τριών υπαλλήλων, συνολικά το χρηματικό ποσό των 345 Ευρώ, που βρέθηκε στην κατοχή της και αποδόθηκε.

Κιλκίς, Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017: Άτλας Κιλκίς vs Γ.Σ. Γρεβενών


Κιλκίς: Όλοι στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο για τους αγώνες του Αίαντα


Κανονικά διεξάγονται πλέον οι αγώνες της ΕΠΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΕΠΣ Κιλκίς
H Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Κιλκίς, συνεδρίασε εκτάκτως τη Παρασκευή  20 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 16 μ.μ., αφού διαπιστώθηκε μετά από επιτόπιους ελέγχους που έγιναν έως το μεσημέρι της Παρασκευής, από μέλη της Επιτροπής γηπέδων της ΕΠΣΚ ότι τα περισσότερα γήπεδα του Νομού είναι κατάλληλα . 

Κιλκισιακός: "Δεν μας πτοεί η κακοκαιρία"

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Έστω και μέσα σε δύσκολες συνθήκες ο Κιλκισιακός Β΄ ολοκλήρωσε τηnπροετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Σταθμό Μουριών, στην αυλαία του δευτέρου γύρου.