Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

3ο Φεστιβάλ Χορών στο νησί της Μαστίχας

Υπό την αιγίδα του Δήμου Χίου τέθηκε το "3ο Φεστιβάλ Χορών στο νησί της Μαστίχας" που θα πραγματοποιηθεί στη Χώρα της Χίου 6 και 7 Σεπτέμβρη 2017 από Πολιτιστικό Σύλλογος Διατήρησης της Πολιτιστικής Κληρονομίας «Χίοι εν Χορώ».
Το φεστιβάλ που διοργανώνεται για τρίτη χρονιά με την αιγίδα και την συχρηματοδότηση της Περιφερειακή Ενότητας Χίου και της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, απευθύνει ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής σε όλα τα χορευτικά συγκροτήματα να δηλώσουν συμμετοχή σε αυτή τη Χιώτικη μεγάλη γιορτή.

Εκτός από τις παραστάσεις το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει εκδρομές, ξεναγήσεις, σεμινάρια τοπικών χορών, μπάνια και χαλάρωση στις δαντελωτές παραλίες και παραδοσιακά γλέντια στους γραφικούς οικισμούς της Χίου.

Το Φεστιβάλ Χορού αφιερωμένο στην διαδικασία παραγωγής της Μαστίχας, ξεκινάει με μια εντυπωσιακή παρέλαση στο λιάμάνι της Χίου από όλους τους συμμετέχοντες ενώ η παρέλαση καταλήγει στο Ανοιχτό Θέατρο Καστρομηνά "Μίκης Θεοδωράκης"

Για περισσότερες πληροφορίες τους όρους συμμετοχής καθώς και για αιτήσεις συμμετοχής: www.dancechios.gr,dancechiosgr@gmail.com ή +306976187007 .

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου