Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Αετός Κορωνούδας χορεύει με τον λυράρη Θεόφιλο Ασλανίδη


Επιλογή Διευθυντών Δημοσίων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης

Του Γιάννη Λιναρδάκη*Ο Υπουργός Παιδείας, κ. Φίλης, με την υπογραφή της Υ.Α. Κ1/153884/20-09-2016, ολοκλήρωσε τις πολύμηνες διαδικασίες της απόσπασης εκπαιδευτικών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε θέσεις Διευθυντών στα 123 Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ), όπου βλέπουμε να καταλαμβάνουν τις θέσεις ευθύνης και να κρίνονται οι ¨καταλληλότεροι¨, για να διασφαλίσουν την εύρυθμη λειτουργία τους και να υπηρετήσουν το Δημόσιο συμφέρον γυμναστές, μέχρι και πρώην διευθυντές (εκπαίδευσης) καθώς και στελέχη των Κέντρων Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ενώ μέχρι πρότινος με το νέο σχεδιασμό θα έκλειναν ή θα παρέμενε ένα από τα δύο στελέχη τους).

Kinesis Gym Kilkis: Παρουσίαση νέου προγράμματος RPM 72 by Les Mills

Δελτίο τύπου Kinesis Gym Kilkis
Το γυμναστήριο Kinesis-Gym στην προσπάθεια του για διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων παροχής γυμναστηρίου και σε συνέχεια της συνεργασίας με την κορυφαία στο είδος (προχορογραφημένα ομαδικά προγράμματα αίθουσας) Les Mills παρουσιάζει το νέο επεισόδιο RPM 72 (New Release)

Η "Τόλμη" στην Εμποροπανήγυρη Κιλκίς 2016

Δελτίο τύπου "Τόλμης" Κιλκίς
Η καθιερωμένη ετήσια εμποροπανήγυρη στην πόλη του Κιλκίς πραγματοποιήθηκε από την Τετάρτη 07/09/2016 έως και την Δευτέρα 12/09/2016.

Πρεμιέρα της εκπομπής “Στον τόπο που γεννήθηκα...” στο Γιαννακοχώρι

Δελτίο τύπου 4Ε TV
"Ελάτε μαζί μας να γνωρίσουμε έναν ακόμα όμορφο χωριό της πατρίδας μας. Το Γιαννακοχώρι, βρίσκεται σε απόσταση 6 περίπου χιλιομέτρων από τη Νάουσα στον δρόμο που συνεχίζει από την Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου και σε υψόμετρο 290 περίπου μέτρων. 

Βεργίδης: "Φταίμε κι εμείς, φταίτε κι εσείς, φταίει κι ο Χατζηπετρής"

Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης 
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς
"Σχετικά με την ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Κιλκίς του Σύριζα, που δημοσιεύτηκε στον τοπικό τύπο, έχουμε να παρατηρήσουμε τα έξης:

Έντονο διήμερο, γεμάτο Βόλεϊ για τον ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Φιλικό αγώνα στα Γιανιτσά έδωσε και πάλι η ομάδα των Κορασίδων του, με την αντίστοιχη του ΓΑΣ ΜΙΛΩΝΑ το απόγευμα του Σαββάτου. Τα κορίτσια της Δώρας Συλλέκτη από την άλλη πλευρά του φιλέ πίεσαν αρκετά την Κιλκισσιώτικη ομάδα της Τάνιας Σακαλάκη, αποκομίζοντας πολύτιμη γνώση και εμπειρία και οι δυο ομάδες.

"Είναι άδικο να πληρώνουμε με ανθρώπινο αίμα την κωλυσιεργία σας"

Επιστολή Δημάρχου Παιονίας Χρήστου Γκουντενούδη προς: Υπουργό Μεταφορών, Υπουργό Μακεδονίας και Θράκης, Περιφερειάρχη Κ.Μ. και Εγνατία Α.Ε. με κοινοποίηση στο γραφείο Πρωθυπουργού και στους αρχηγούς κομμάτων αλλά και στους τοπικούς βουλευτές, για την συντήρηση της ΠΑΘΕ.
"Με αφορμή για άλλη μια φορά το τραγικό συμβάν του θανατηφόρου δυστυχήματος που συνέβη τις πρωινές ώρες της 22ης Σεπτεμβρίου στο 523ο χιλιόμετρο στην Νέα Εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ευζώνων, στο ύψος του οικισμού Άσπρου, όπου 23χρονος στρατιώτης συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ. φορτηγό με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, επανερχόμεθα στο θέμα της επικινδυνότητας του εν λόγω τμήματος της οδικής αρτηρίας της ΠΑΘΕ.

Πολύκαστρο: Τσάκωσαν 3 άτομα για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Συνελήφθησαν σήμερα (27-08-2016) τα ξημερώματα στη Νέα Εθνική οδό Αθηνών – Ευζώνων στο Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 3 άτομα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. 

Κιλκίς: Παρουσίαση λογοτεχνικού και εικαστικού έργου Πολυξένης Αδάμ - Βελένη

Ο Δήμος Κιλκίς και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού φιλοξενούν στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής την παρουσίαση του συνολικού λογοτεχνικού και εικαστικού έργου της Διευθύντριας του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης Πολυξένης Αδάμ – Βελένη την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30.

Η κωμωδία του Ζωρζ Φεϋντώ “Ράφτης Κυριών” στο Κιλκίς

Με παρακαταθήκη την επιτυχία της Αντιγόνης του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Παύλου Δανελάτου που παρουσιάστηκε το καλοκαίρι του 2014, ο θεατρικός οργανισμός Omerta Theater επιστρέφει και πάλι στο Κιλκίς ως προσκεκλημένος της ΤΕΧΝΗΣ, για να παρουσιάσει τη δεύτερη πρότασή του στα θεατρικά δρώμενα, την κωμωδία του Ζωρζ Φεϋντώ “Ράφτης Κυριών”. Η παράσταση θα ανέβει το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016, στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς με ώρα έναρξης τις 20.30.

Τι αποφασίστηκε στη συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ, την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Της Κυριακής Ματσακίδου*
Την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016 , το ΠΥΣΔΕ Ν. Κιλκίς συνεδρίασε με τα παρακάτω θέματα: 
Θέμα 1ο: Χορήγηση άδειας ασκήσεως ιδιωτικού έργου μονίμων εκπαιδευτικών 
Ικανοποιήθηκαν οι αιτήσεις για άσκηση ιδιωτικού έργου εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ11 και ΠΕ14.01