Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Κιλκισιακό: Μεγάλο φιλικό το Σάββατο με Ηρακλή

Τον ιστορικό Ηρακλή αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 6 το απόγευμα ο Κιλκισιακός μας σε φιλικό αγώνα. Σας προσκαλούμε όλους στο γήπεδο για να παρακολουθήσετε από κοντά μια ομάδα της Super League, και φυσικά να συμπαρασταθείτε στους ποδοσφαιριστές του Μάκη Δανδίκα.

Κεμαλισμός και Ναζισμός (βιβλίο για τις ομοιότητες του Κεμαλικού και Χιτλερικού φασισμού)

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Ο Κεμαλισμός, αποτελεί το ανώτατο στάδιο του ρατσιστικού και φασιστικού κινήματος της Επιτροπής "Ένωση και Πρόοδος" των Νεότουρκων. Ο Κεμαλισμός, ανέδειξε, μεταξύ των άλλων το φασισμό της εξόντωσης με τις εθνοκτόνες διαδικασίες που υλοποίησε εναντίων των Ελλήνων, των Αρμενίων και των άλλων λαών. Το τουρκικό δηλαδή κράτος που δημιουργήθηκε από τον φασίστα Μουσταφά Κεμάλ, έγινε στη βάση της εξαφάνισης κάθε ίχνους "ανεπιθύμητης" παρουσίας, στην κοινωνία, την οικονομία, τον πολιτισμό.

Π.Ο.Ε.Ε.Π.: “Ούτε γουλιά Coca Cola… μέχρι να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο”

Κάλεσμα Πανεργατικής Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών 
Η Διοίκηση της Πανεργατικής Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών (Π.Ο.Ε.Ε.Π.) καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να συμμετέχουν μαζικά και αγωνιστικά στο Συλλαλητήριο του Σαββάτου 10 Σεπτέμβρη 2016, που θα πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία των εγκαινίων της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Θ.).

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: "Τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ δεν είπαν ούτε λέξη για την διαμαρτυρία των προσφύγων"

Δελτίο τύπου ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης χαιρετίζει τη δυναμική κινητοποίηση που πραγματοποίησαν χθες εκατοντάδες πρόσφυγες από διάφορα camps του Νομού Θεσσαλονίκης. Οι πρόσφυγες διαδήλωσαν μαζί με ντόπιους αλληλέγγυους από το άγαλμα Βενιζέλου μέχρι το γερμανικό προξενείο με συνθήματα που απαιτούσαν ανθρώπινες συνθήκες ζωής με διαμονή σε σπίτια και όχι σε άθλια εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα και εργοστάσια, καθώς και να ανοίξουν τα σύνορα που κρατούν κλειστά οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις. 

Π.Ε.Κ.: "Περί της διαρκούς εξαπάτησης στην παιδεία…"

Ανακοίνωση Προοδευτικής Ενότητας Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
"Συνάδελφοι και συναδέλφισσες
Το Υπουργείο Παιδείας και η συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. εξακολουθούν να ασκούν την πολιτική τους με βάση το τρίτο και αριστερό Μνημόνιο, και με όχημα τη δημαγωγία και το βερμπαλισμό, προσπαθούν να μεταμορφώσουν τη σκληρά νεοφιλελεύθερη και αντικοινωνική πολιτική τους με τον πιο γκροτέσκο και προκλητικό τρόπο.

Στις εκδηλώσεις της Εμποροπανήγυρης 2016 του Κιλκίς, συμμετέχει το Kinesis-Gym

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym 
Η ενεργός συμμετοχή του γυμναστηρίου Kinesis-Gym σε διάφορες εκδηλώσεις της πόλης αλλά και εκτός, είναι γεγονός από τα πρώτα έτη λειτουργίας. Για δεύτερη συνεχή χρονιά θα δώσουμε βροντερό παρών στις εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς στα πλαίσια της εμποροπανήγυρης.

ΚΚΕ: "Άμεσα μέτρα για να απορροφηθούν όλα τα παιδιά στους παιδικούς σταθμούς"

Κοινοβουλευτική παρέμβαση του ΚΚΕ προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, για την απορρόφηση όλων των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς
"Με βάση τα αποτελέσματα που δόθηκαν στη δημοσιότητα στο τέλος Αυγούστου και που αφορούν στο ποια και πόσα βρέφη και νήπια θα πάνε δωρεάν στους παιδικούς σταθμούς και στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ –ΜΕΑ έγιναν συντρίμμια οι θριαμβολογίες της κυβέρνησης ότι τάχα οι αλλαγές που έφερνε στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ θα είχαν σαν συνέπεια αυτό να κυλούσε «γρήγορα και ομαλά» και θα στήριζε τάχα «τα φτωχά και άνεργα νοικοκυριά κατά προτεραιότητα»!

Τσάκωσαν για δημόσιο κτηνίατρο για "φακελάκι"

Από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος συνελήφθη, χθες (1-9-2016) σε περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, δημόσιος κτηνίατρος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις, δωροληψία υπαλλήλου, υπεξαίρεση στην υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, παραβίαση μέτρων για την πρόληψη επιζωοτιών και απάτη κατ’ επάγγελμα και εξακολούθηση.

Τατίδης: "Οι υπουργοί που μας γέμισαν σκ@τ@ παντού"

Γράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
"Δύο πολύ ενεργητικοί υπουργοί της κυβέρνησης, τόσο ενεργητικοί που μας γέμισαν σκατά παντού, όπου και να ακουμπήσεις βρωμάει. Ο Φίλης πάει να διαλύσει ότι έχει σχέση με την ορθοδοξία, με την οικογένεια με την ιστορία με την παιδεία έχει πρόβλημα ο άνθρωπος με ότι είναι Πατριωτικό, με ότι εκφράζει Ελληνισμό.

Ύστερα από 60 χρόνια: Συνάντηση παλιών συμμαθητών στην Αξιούπολη

Ύστερα από 60 χρόνια,  με τους καθηγητές τους ανταμώνουν οι μαθητές των ετών 1956, 1957, 1958 και 1959. Από την διοργανωτική επιτροπή αποφοίτων του 6άξιου τότε Γυμνασίου Αξιούπολης σχολικών ετών 1956 - 1959, που προετοιμάζει την συνάντηση των μαθητών και μαθητριών όλων των τάξεων, καλούνται την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016 στις 09:30 στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού "Αξιον Εστί" Αξιούπολης.

Εργασίες συντήρησης στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας και στην 27η επαρχιακή οδό

Εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 και Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016 επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Όμιλος «ΠΟΛΙΤΕΙΑ 2021»: "Τηλεοπτικές άδειες - Μπράβο σε όσους τόλμησαν"


Με αφορμή τη διαδικασία δημοπράτησης των τηλεοπτικών αδειών ο Όμιλος «ΠΟΛΙΤΕΙΑ 2021» εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση.
«Συγχαρητήρια σε όσους στην κυβέρνηση τόλμησαν ότι δεν διανοήθηκαν να αποτολμήσουν αυτοί που είχαν την ευθύνη της διακυβέρνησης του τόπου τα πολλά τελευταία χρόνια.

12η πανελλήνια συνάντηση ποντιακής νεολαίας Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος

Ανοίγουν οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Κιλκίς

Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Κιλκίς για να φιλοξενήσουν βρέφη και νήπια και να παρέχουν σ' αυτά όλες τις απαιτούμενες φροντίδες καθ' όλη τη διάρκεια του νέου σχολικού έτους.

Κιλκίς: Συνέλαβαν 26χρονο για 4 σε βάρος του καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη χθες (01-09-2016) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του 4 καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς και Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κιλκίς, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 59 μηνών και χρηματική ποινή, για παράνομη υλοτομία, αντίσταση και ψευδή αναφορά στην Αρχή.

Του έκανε χαλάστρα ο αστυνομικός σκύλος

Συνελήφθη χθες (01-09-2016) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 61χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου εντοπίστηκε θαμμένη σε χωμάτινο σημείο, μία συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους 205 γραμμαρίων, ενώ σε άλλο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κάνναβη βάρους 8 γραμμαρίων και 5 ναρκωτικά δισκία, χωρίς ιατρική συνταγή.

Μοναδική προσφορά από το γυμναστήριο Palmos Kilkis


Πολύκαστρο: Εκδήλωση αφιερωμένη στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού Οστών


Αυτοί παίρνουν τις άδειες: Αλαφούζος, Καλογρίτσας, Κυριακού, Μαρινάκης

Οι Γιάννης Αλαφούζος (ΣΚΑΪ), Ιωάννης Καλογρίτσας, Θοδωρής Κυριακού (ΑΝΤ1), Βαγγέλης Μαρινάκης είναι οι νέοι καναλάρχες, αφού κατάφεραν να πλειοδοτήσουν στις δημοπρασίες που έγιναν για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.