Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Στην Ελλάδα αντί του Ιντσιρλίκ η γερμανική δύναμη;

Πηγή: Deutsche Welle
Κλιμακώνεται η ένταση μεταξύ Βερολίνου και Άγκυρας με αφορμή την απαγόρευση επίσκεψης Γερμανών βουλευτών στη στρατιωτική βάση του Ιντσιρλίκ. Γερμανός πολιτικός προτείνει μεταφορά στην Ελλάδα ή την Ιορδανία.

Ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100οC ζωντανά στον Αρμενιστή

Την Παρασκευή 22 Ιουλίου, ο θρυλικός ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ και οι "Εκατό Βαθμοί Κελσίου" εμφανίζονται ΖΩΝΤΑΝΑ για μια μοναδική εμφάνιση στο stage του Armenistis Camping που θα ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά το θερμόμετρο της διασκέδασης!

Αποστόλου από Λάρισα: Προτεραιότητα στους Νέους Αγρότες

Δύο είναι οι βασικοί άξονες της πρότασης που θα καταθέσει τις επόμενες ημέρες το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης σχετικά με την ενδιάμεση αναθεώρηση της ΚΑΠ:

Η εγκληματικότητα στην Ελλάδα τον Ιουνίου 2016

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων, εξαρθρώσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα και για όλη την Επικράτεια.

Συλλυπητήρια του Προέδρου της Βουλής για τον θάνατο του Δημήτρη Μαρωνίτη

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του μεγάλου φιλόλογου και πανεπιστημιακού δασκάλου Δημήτρη Μαρωνίτη. Η δήλωση του Προέδρου της Βουλής έχει ως εξής:

Τσάκωσαν 33χρονο Βούλγαρο για αποπλάνηση παιδιού

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 9-7-2016 στην περιοχή του Πειραιά, ένας 33χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, για αποπλάνηση παιδιού και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Δείτε τον 45χρονο Αλβανό παιδεραστή

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 45χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος στις 2-7-2016 προσήχθη από παιδική χαρά στoν Πειραιά, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), στο Τμήμα Ασφαλείας Πειραιά όπου και συνελήφθη κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκων.

Μνήμη Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Παραλίμνι, Κύπρος Αύγουστος 1996. 
Ο Τάσος Ισαάκ αφού έχει δολοφονηθεί από τους φασίστες κατακτητές κηδεύεται, ενώ ο ξάδελφός του, Σολωμός Σολωμού, δολοφονείται από τρεις σφαίρες του κατακτητή, στην αναζήτηση «μιας ώρας ελεύθερη ζωή». Ποιος είναι αυτός ο κατακτητής; Ενδιαφέρεται κανείς; Οι δήθεν πολιτικές και πνευματικές ηγεσίες προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε τα βαθύτερα διδάγματα της θυσίας των δύο Ελλήνων ηρώων.

Εξετάσεις προαγωγής έγχρωμων και μαύρων ζωνών της Τόλμης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Τόλμης Κιλκίς
Εξετάσεις προαγωγής έγχρωμων και μαύρων ζωνών συλλόγου του Α.Σ. ‘Η Τόλμη’ Κιλκίς διεξήχθησαν στις 29/06/2016 στην αίθουσα της Μητρόπολης (πρώην Νομαρχία Κιλκίς). 

Coca Cola: να συμβάλλουν πολιτιστικοί σύλλογοι και δημοτικοί φορείς στο μποϊκοτάζ

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Το ερώτημα τίθεται συχνά: τι μπορεί να πετύχει ένα μποϊκοτάζ, το συγκεκριμένο μποϊκοτάζ στα προϊόντα της Coca Cola; Η πρώτη απάντηση που μπορεί να δώσει κανείς είναι ότι η πολυεθνική έχει υποστεί και συνεχίζει να έχει τεράστιες απώλειες κερδών και να χάνει μερίδια αγοράς. Και αυτό συμβαίνει υπέρ των ελληνικών εταιρειών που δρατηριοποιούνται στον κλάδο των αναψυκτικών και των χυμών. 

Άνοιξε η εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ για τις αιτήσεις στους παιδικούς σταθμούς

Άνοιξε από σήμερα η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων στην ΕΕΤΑΑ για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής για την χρηματοδότηση της φιλοξενίας παιδιών στους παιδικούς, βρεφονηπιακούς σταθμούς και στις υπόλοιπες δομές (ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠΜΕΑ), μέσω ΕΣΠΑ.

Music Direction – 4ο Φεστιβάλ Μουσών - Ξεκινά το Σάββατο 16 Ιουλίου με Στέλιο Ρόκκο

Το Music Direction – 4ο Φεστιβάλ Μουσών, η καλύτερη πρόταση ψυχαγωγίας και διασκέδασης του σημερινού καλοκαιριού για την Πιερία, ξεκινά το φετινό πλούσιο πρόγραμμα συναυλιών και εκδηλώσεων το Σάββατο 16 Ιουλίου 2016.

Πρώτος καλεσμένος που ανοίγει το 4ο Φεστιβάλ Μουσών είναι ο Στέλιος Ρόκκος ο οποίος έρχεται στην Πιερία στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας «Summer Tour 2016».

Κιλκίς: Ανήλικος Γεωργιανός διέρρηξε ταβέρνα

Εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς κλοπή εμπορευμάτων σε κατάστημα. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ανήλικου υπηκόου Γεωργίας. 

Πολύκαστρο: Πακιστανός μετέφερε παράνομα 4 λαθρομετανάστες

Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου σε βάρος υπηκόου Πακιστάν, για μεταφορά μη νομίμων αλλοδαπών. Ειδικότερα, προχθές (10-07-2016) το πρωί και επί της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Ευζώνων, προ επικείμενου αστυνομικού ελέγχου του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου ιδιοκτησίας του προαναφερόμενου αλλοδαπού, ο οδηγός αυτού και 4 επιβαίνοντες, εγκατέλειψαν το όχημα και τράπηκαν σε φυγή. Κατόπιν αναζητήσεων, εντοπίστηκε ένας 23χρονος υπήκοος Πακιστάν που επέβαινε νωρίτερα στο όχημα και συνελήφθη στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων.

Σπουδαία δωρεά προς το Νοσοκομείο Κιλκίς

Σε μια σπουδαία δωρεά προς το Νοσοκομείο Κιλκίς προχώρησε ο Φιλανθρωπικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδεισίου Ρόδου «Αγία Μαρίνα», με στόχο την αναβάθμιση της λειτουργικότητας των κλινικών και τη βελτίωση των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών του στους πολίτες του νομού.

Ο Τάσος Μπουλμέτης έρχεται στο θερινό κινηματογράφο ''Δημήτρης Ζωηρός'' του Δήμου Κιλκίς

Μια ιδιαίτερη βραδιά με απόλυτα ελληνικό χρώμα και πολλές εκπλήξεις, περιμένει τους σινεφίλ που θα παρακολουθήσουν την ταινία “Νοτιάς”, που θα προβληθεί στο μοναδικό δημοτικό θερινό κινηματογράφο του Κιλκίς “Δημήτριος Ζωηρός”. 
Συναντήστε τον δημιουργό της “Πολίτικης Κουζίνας”, Τάσο Μπουλμέτη που επέστρεψε με την καινούρια του ταινία “ΝΟΤΙΑΣ”.

Backstage Video: Όλα έτοιμα για την μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία του "πόλις"



Backstage της τελικής πρόβας της ορχήστρας του "πόλις", για την μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία της Τετάρτης 13 Ιουλίου 2016 στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς.