Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

«Οι Γενοκτονίες των Χριστιανικών Λαών της Ανατολής (1875-1923) και η διαχείριση της μνήμης τους»

Ολοκληρώθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία οι εργασίες της επιστημονικής ημερίδας «Οι Γενοκτονίες των Χριστιανικών Λαών της Ανατολής (1875-1923) και η διαχείριση της μνήμης τους», που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων.

Ισοπαλία για τη δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού

"Λευκή" ισοπαλία για τη δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού στον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Μαυρονερίου. Η ομάδα μας με αυτόν τον πόντο διατηρήθηκε στη τρίτη θέση της κατάταξης, και παρέμεινε στον μεγάλο στόχο που έχει θέσει.

Συνέντευξη Βαγγέλη Αποστόλου στην εφημερίδα ΑΥΓΗ

-Οι πολυήμερες αγροτικές κινητοποιήσεις είχαν μεν ως αιχμή την μεταρρύθμιση στο ασφαλιστικό και τις επερχόμενες αλλαγές στη φορολογία, όμως ανέδειξαν συγχρόνως σειρά προβλημάτων του πρωτογενούς τομέα, που διαχρονικά πλήττουν την αγροτική παραγωγή. Ο συνδυασμός είναι εκρηκτικός απειλώντας ευθέως την βιωσιμότητα του χώρου, κάτι που και οι ίδιοι οι αγρότες επικαλούνται, δηλαδή ότι οδηγούνται σε εγκατάλειψη της αγροτικής δραστηριότητας. Πως αντιμετωπίζετε αυτή την πραγματικότητα και τι επιφυλάσσει η «επόμενη μέρα» για τον χώρο;

Και νέες επιτυχίες για τους ποδηλάτες του Αίαντα Κιλκίς

Συνεχίζει της επιτυχίες ο ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΙΛΚΙΣ και.... για δεύτερη συνεχόμενη φορά επιστρέφει με ένα Χάλκινο μετάλλιο και δύο Επαίνους. Συγκεκριμένα στον αγώνα που διεξήχθει στην Νυμφαία Κομοτηνής με την ονομασία TUVUNU Mtb Cup Race ο Σούρλας Δημήτριος στον Διασυλλογικό αγώνα κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση της κατηγορίας του (Νέων Ανδρών) και να φέρει στην ομάδα το Χάλκινο μετάλλιο.

Και νέα διπλώματα για την Εύη Καζαντζίδου

Δελτίο τύπου Yoga Pilates House Κιλκίς
Σεμινάριο 30 ωρών (δύο Σαββατοκύριακα) παρακολούθησε η Εύη Καζαντζίδου ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου Yoga Pilates house στο Κιλκίς, για το δίπλωμα από την Athens massage and yoga academy που είναι αναγνωρισμένο από το thai massage school of Chiang Mai - σχολή αναγνωρισμένη από το υπουργείο παιδείας της Ταιλάνδης και certificate of Thai massage level 1 από την charisma academy στο Λονδίνο (εντός του καλοκαιριού θα είναι πλήρως αναγνωρισμένο στην Αγγλία).

Συνέντευξη Κυριάκου Μητσοτάκη στο «ΒΗΜΑGAZINO»

Συνέντευξη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη  στο «ΒΗΜΑGAZINO»
       Κύριε Μητσοτάκη, όταν ο Θεμιστοκλής ως παιδί είπε στον πατέρα του ότι ήθελε να γίνει πολιτικός τότε αυτός, για να τον αποτρέψει, τον πήγε στον Πειραιά, του έδειξε τα παροπλισμένα πλοία και του είπε ότι έτσι φέρεται ο λαός στους πολιτικούς. Εσάς ο δικός σας πατέρας, ο οποίος δεν απέφυγε αυτό το ρίσκο και παραμένει ένας ιστορικός πολιτικός ηγέτης, μάλλον δεν σας είπε κάτι τέτοιο. Δεν πιστεύετε όμως πως ακριβώς έτσι φέρεται κάθε λαός στους πολιτικούς ηγέτες, δηλαδή όπως στα παροπλισμένα πλοία, και άρα έτσι θα φερθεί και σε σας;

Γενική Συνέλευση της Κοινωνίας Πολιτών Ν. Κιλκίς

Το Δ.Σ της Κοινωνίας Πολιτών Ν. Κιλκίς σε συνεδρίασή του στις 06-02-16 αποφάσισε να καλέσει τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση με θέμα τον απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης και την διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Κιλκίς 2.046 μ.Χ. - Όλη η Ελλάδα σε ΕΟΖ εκτός από το Κιλκίς! (Γ' Μέρος)

Αποστολή στο Κιλκίς: Καραηλχάν Μαύρος
Όπως προαναφέραμε (Δείτε ΕΔΩ), σήμερα χειμώνα του 2.046 μ.Χ, αντίθετα με την υπόλοιπη Ελλάδα που περνά τραγικές στιγμές οικονομικής εξαθλίωσης, το Κιλκίς απλά "πετάει"!

Χάλκινο μετάλλιο για τον 10χρονο Τζουντόκα Κατσαρώνα Αλέξανδρο του Αίαντα Κιλκίς

Με μία ήττα και τρεις νίκες με ιπόν κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία junior A - 27κ.ο 10χρονος Τζουντόκα Κατσαρώνας Αλέξανδρος του Α.Σ. Αίας Κιλκίς από το Καμπάνη Κιλκίς στους 1ους Πανελλήνιους Διεθνείς Διασυλλογικούς Αγώνες Τζούντο στο κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.