Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

Δήλωση του νέου προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. - Ν.Δ. ν. Κιλκίς, Κωνσταντίνου Βιολιτζή

Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Βιολιτζής
Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. - Ν.Δ. ν. Κιλκίς
"Θέλω να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στο εκλεκτορικό Σώμα για την εμπιστοσύνη και την τιμή που μου έκανε να με εκλέξει στη θέση του Προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Κιλκίς και να διαβεβαιώσω τον συνυποψήφιο μου Π. Λαπατίνα και όλα τα μέλη της ΝΔ στον νομό μας, ότι τώρα μετά την ολοκλήρωση των εσωκομματικών διαδικασιών, όλοι μαζί ενωμένοι ξεκινούμε τον αγώνα εναντία στον λαϊκισμό και στην φαυλότητα.

Τον Απρίλιο του 1977, στο 1ο προσυνέδριο του κόμματος ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε αναφέρει ότι, «Τα κόμματα για να εκπληρώσουν την αποστολή τους πρέπει: Πρώτον, να έχουν σαφή ιδεολογία και σταθερό προσανατολισμό. Δεύτερον, να κατέχονται από υψηλό αίσθημα ευθύνης. Τρίτον, να είναι δημοκρατικά οργανωμένα». Αυτά είναι τα πιστεύω μας και αυτά θα προσπαθήσουμε να εκπληρώσουμε.

Από αύριο και με ορίζοντα το Συνέδριο της Ν.Δ εκεί όπου θα τεθούν οι βάσεις για την έναρξη του αγώνα για «Οξυγόνο για την Ελλάδα μας», είμαστε όλοι στρατιώτες στο πλευρό του νέου Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Είμαι πεπεισμένος ότι Όλοι μαζί από την αρχή θα πετύχουμε…"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου